Νέα πολιτική κίνηση από τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Γ.Λαγό και πρώην βουλευτές (pronews.gr)

Σε ευρεία πανελλαδική κινητοποίηση προχωρούν τα στελέχη που αποσχίστηκαν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό. 

Δημιούργησαν ιστοσελίδα (www.ethnikisinidisi.gr), ιδρύουν τοπικές οργανώσεις και όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω οικονομικής αδυναμίας, ταξιδεύουν και μιλάνε σε πολιτικές εκδηλώσεις.

Ο νέος πολιτικός φορέας, όπως διαβεβαιώνουν τα στελέχη του, θα είναι έτοιμος το αργότερο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και φιλοδοξεί να περιλάβει στις τάξεις του στελέχη από όλο τον πατριωτικό χώρο.

Να θυμίσουμε ότι οι Γιάννης Λαγός και οι πρώην βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος παραιτήθηκαν από το κόμμα στις 13 Ιουλίου 2019, διαφοροποιούμενοι από τις κινήσεις και ενέργειες της ηγεσίας του και μαζί τους παραιτήθηκε και μεγάλος αριθμός στελεχών σε όλη την Ελλάδα.

https://www.pronews.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλή αρχή… Εύχομαι τα καλύτερη στη νέα αυτή ενωτική και εθνικοχριστιανική προσπάθεια. Θα σταθούμε δίπλα σας. Μόνο προσπαθήστε για την μεγαλύτερη εθνική συσπείρωση. Όταν οι πατριώτες και εθνικιστές δουν ένωση των πολιτικών φωνών του χώρου μας, θα προστρέξουν. Περιμένω ενημέρωσή για το πως μπορούμε να στηρίξουμε….

Απάντηση