Ι. Λαγός : Στα τσακίδια λοιπόν, όσοι δεν σέβεστε τη χώρα μας

Ελλάδα 2019. Παράνομος λαθρομετανάστης που έχει εισβάλλει στην πατρίδα μας , κάνει ανάρτηση στο τουίτερ, αποκαλεί τους Έλληνες φασίστες, μας «απειλεί» και λέει ότι θα αλλάξει τον αέρα και την εικόνα της χώρας μας. Κανείς δεν ασχολείται, η Ελλάδα «κοιμάται» και όταν κάποιο ταλαίπωρο στέλεχος της ΝΔ , τολμά να του απαντήσει, το κόμμα του τον διαγράφει και αυτός κλαψουρίζει για συγγνώμη. Αυτή την Ελλάδα θέλουν να αποδεχθούμε. Τα σχόλια αυτά,λαθραίε, να τα έκανες στην πατρίδα σου, αλλά εκεί θα σου την έκοβαν τη γλωσσίτσα. Να τα έκανες στην Τουρκία από όπου πέρασες για να έρθεις παράνομα εδώ, αλλά εκεί θα σου έκοβαν τα χεράκια. Άντε στα τσακίδια λοιπόν! Είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και εσύ και όσοι δεν σέβεστε τη χώρα μας. Έλληνα μην τους αφήσεις να κάνουν ό,τι θέλουν. Προλαβαίνουμε ακόμα. Σώστε την πατρίδα μας. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

 

Υ.Γ. Εσείς οι γραφικοί της ΝΔ δεν το σκεφτήκατε και πολύ καλά. Δεν θα έπρεπε απλά να διαγράψετε το στέλεχός σας, αλλά θα έπρεπε να τον αντικαταστήσετε κιόλας με τον λάθρο με το iphone.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιος είναι Εθνικιστής δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία και όποιος ψήφισε Νέα Δημοκρατία δεν είναι Εθνικιστής. Εάν κάποιοι παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα κάποιων εξωμοτών και λιποτακτών του εθνικιστικού χώρου και έκαναν αυτό το λάθος γρήγορα εάν έχουν Ιδεολογία και συνείδηση Εθνική θα το μετανιώσουν.αχαχαχαχσασζαχαχαχαχχα
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ν.Δ.ΟΥΛΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΠΑΙΔΙΖΟΥΝ…….. ΧΑΧΑΧΑΧΣΑΧΣΖΧΑΑΣΧΧΧΧΑΧΑΑ.

  2. Για να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο λαθρο-εισβολέας αντί να κρύβεται, πάει να πει πως είναι οργανωμένος και προστατευμένος από κάποιαν εντόπιαν ανθελληνική οργάνωση.
    Πρέπει να ετοιμαστούμε για έναν πλατύ αγώνα σωτηρίας της Ελλάδος μας. Ας ξεκινήσουμε με το καθάρισμα των πολιτικών οχετών της δήθεν “αλληλεγγύης”.

Απάντηση