Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ

Δεν πάει πολύς καιρός- ήταν πέρσι τον Δεκέμβριο- που η Ελλάδα του Τσίπρα (τότε) συμμετείχε με τυμπανοκρουσίες σε ένα διεθνές, λέει, Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

 Το περιβόητο « Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση» του ΟΗΕ  που τελικά (αν και όχι δεσμευτικό) υιοθετήθηκε  επίσημα από κάποιους υπάκουους ηγετίσκους της Νέας Τάξης στη Διάσκεψη των «Ηνωμένων Εθνών» , μεταξύ τους ασφαλώς και ο Τσίπρας, είναι περισσότερο από ποτέ, επίκαιρο. Ειδικά από τη στιγμή που η Τουρκία, ως «καλοσώρισμα» στη νέα ελληνική Κυβέρνηση, αποφάσισε να αυξήσει τις «ροές» ώστε να καταστήσει σαφές προς όλους ότι «ανθρωπιστής» για το Διεθνές Δίκαιο και τον ΟΗΕ,  είναι εκείνος που έχει τη δύναμη να εκβιάσει καλύτερα. Κάπως έτσι, θεωρείται απόλυτα «ανθρωπιστικό» , η Τουρκία να στέλνει λαθραίους ζητώντας κι άλλα χρήματα από την Ευρώπη και η Ελλάδα να τους δέχεται, «ελπίζοντας» να χαλάσει ο καιρός για να μην μπορούν να έρθουν άλλες βάρκες.  Αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με το Φόρουμ; Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Το «Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Τακτική και Ομαλή Μετανάστευση», (GlobalMigrationCompact)   αποτελεί για πρώτη φορά το νομικό εργαλείο στα χέρια των απανταχού δουλεμπόρων, καθαρμάτων τύπου Σόρος και αμειβομένων δικαιωματιστών, για την θεσμική παραβίαση κάθε έννοιας συνόρων των κρατών που συνυπέγραψαν, όπως εμείς,  την σύμβαση. Με την συμμετοχή στην εν λόγω διεθνή Συνθήκη, η έννοια του ελέγχου των συνόρων, που αποτελεί την υπέρτατη έκφραση της εθνικής κυριαρχίας μιας κρατικής οντότητας καταργείται, αφού νομιμοποιείται η διαρκής και απρόσκοπτη μετανάστευση των πληθυσμών, μετατρέποντας την μετακίνηση πληθυσμών χωρίς προϋποθέσεις σε «ανθρώπινο δικαίωμα»!  Αφού λοιπόν θα αποτελεί «ανθρώπινο δικαίωμα» η λαθρομετανάστευση, τότε ούτε λαθρομετανάστες υπάρχουν, ούτε συνοριακοί έλεγχοι απαιτούνται!

Ήδη ένα πλήθος σοβαρών χωρώνπαγκοσμίως αρνήθηκαν  να συμμετάσχουν στο «στημένο παιχνίδι» των χαρτογιακάδων του ΟΗΕ – οι οποίοι θεσμικά υπακούνε μόνο στο χρήμα και στην πυγμή και σπανίως στο Δίκαιο (βλ. Κύπρος, Σερβία για να αναφερθούμε μόνο στη γειτονιά μας) – και δήλωσαν  ότι δεν προτίθενται να λάβουν μέρος στην οιονεί κατάργηση των εθνικών τους συνόρων. Μεταξύ αυτών των χωρών οι  ΗΠΑ, Ελβετία, Αυστρία, Αυστραλία, Ισραήλ, Ιταλία κλπ.

Ειδικότερα, οι ΗΠΑ δια της πρεσβεύτριάς τους στον ΟΗΕ κ. Νίκι Χέιλι δήλωσαν επί λέξει : «…Οι αποφάσεις μας για τις πολιτικές όσον αφορά τη μετανάστευση πρέπει να λαμβάνονται πάντα από τους Αμερικανούς και μόνο τους Αμερικανούς. Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ελέγχουμε τα σύνορά μας και σε ποιον θα επιτρέπεται να εισέρχεται στη χώρα μας…»

Η θεσμοθέτηση της «ελεύθερης μετακίνησης»-  που αποτελεί για όσους   δεν το γνωρίζουν την υλοποίηση της ισλαμικής hijraτου Κορανίου (που στα ελληνικά σημαίνει «μετανάστευση» )- αποτελεί καθήκον του μουσουλμάνου, το οποίο απορρέει απευθείας από το Κοράνι: Στη σούρα 4 στον στίχο 97 επ.  ρωτάει τους μουσουλμάνους ένας άγγελος πριν πάρει  την ψυχή τους: «Σε τι κατάσταση ήσασταν αναφορικά με την πίστη σας»; Και εκείνοι απαντούν:  «Καταπιεζόμασταν και δεν μπορούσαμε να ασκήσουμε τα θρησκευτικά  μας καθήκοντα στη χώρα». Και οι άγγελοι ξαναρωτούν «Και δεν υπήρχε στη γη που έφτιαξε ο Αλλάχ άλλο μέρος να μεταναστεύσετε εκεί, από τη χώρα της απιστίας σε διαφορετική χώρα όπως έκαναν και άλλοι;» …» «…Όποιος μεταναστεύει στο όνομα του Αλλάχ θα βρει στη γη πολλά καταφύγια  να κατοικήσει και πόρους για να ζήσει…» (quranx.com) Σύμφωνα δε με την επίσημη ερμηνεία  η λέξη «καταφύγια»   σημαίνει «ένα χωριό (μέρος) που χρησιμοποιείται ως στρατιωτική θέση στην οποία οι μουσουλμάνοι μπορούν να ξαναχτίζουν τη δύναμή τους  με σκοπό να ορμήσουν με ισχυρό στρατό , να εκδικηθούν και να νικήσουν τους εχθρούς» (σελ. 988 σημ. 41) βλ.  «Το ιερό κοράνιο και μετάφραση των εννοιών του στην Ελληνική γλώσσα, Συγκρότημα Βασιλιά Φαχντ, Σ. Αραβία,  Μεδίνα, 1998) .

Με άλλα λόγια, το «δικαίωμα» στη μετανάστευση, όπως ακριβώς περνάει στο εμετικό «Σύμφωνο», έχει ευθείες αναφορές στο ιερό βιβλίο των ισλαμιστών, αναφερόμενο εμμέσως στην υποχρέωσή τους για διασπορά στον πλανήτη, με απώτερο στόχο την επιβολή της θρησκείας τους . Τυχαίο;

Ήδη λοιπόν, ενόψει της επιχειρούμενης από την παγκοσμιοποίηση «τελευταίας επίθεσης» στα έθνη-κράτη-  λόγω της αναβίωσης των εθνικιστικών κινημάτων παγκοσμίως που έχουν αποκτήσει την  εξουσία στις χώρες τους (Βραζιλία, Φιλιππίνες, ΗΠΑ, Ιταλία, Ουγγαρία κλπ)-  μεθοδεύτηκε το εν λόγω Σύμφωνο, που όχι μόνο σχεδιάζει να  αλώσει τις κοινωνίες αλλά θα καταστήσει την έννοια των συνόρων ως απόμακρη «νομικίστικη» λεπτομέρεια, αφού ο καθένας θα έχει «δικαίωμα» να μετακινείται παράνομα και στη συνέχεια να αιτείται την υπηκοότητα του κράτους φιλοξενίας.

Η hijra δε αυτή, θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά ισλαμικούς πληθυσμούς της Ασίας και της Αφρικής και δευτερευόντως οποιουσδήποτε άλλους, αφού απεμπλέκεται από την νομική έννοια του «πρόσφυγα» και δεν απαιτείται καν εκείνος να αποδείξει τους λόγους της μετανάστευσης. Άλλωστε οι χριστιανικοί πληθυσμοί σπανίως μεταναστεύουν μαζικά, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης της χώρας καταγωγής. (Η Αιθιοπία αποτελεί το συμβολικό παράδειγμα εξαθλιωμένης (αλλά ορθόδοξης χριστιανικής) αφρικανικής χώρας  οι κάτοικοι της οποίας δεν φεύγουν, που μπορεί να πείσει τον κάθε κακοπροαίρετο ή άσχετο..)

Με τον ύπουλο αυτό τρόπο η Νέα Τάξη σχεδιάζει να επιλύσει «ειρηνικά» ακόμα και τις «εθνοτικές διαμάχες» αφού η μετακίνηση πληθυσμών εντός γειτονικών χωρών που υφίστανται αντίστοιχα προβλήματα, θέτει συνήθως και εδαφικές διεκδικήσεις στη συνέχεια. Φανταστείτε για παράδειγμα στο μέλλον  τις ορδές των τούρκων να εισέρχονται κατά χιλιάδες στην ελεύθερη Κύπρο διεκδικώντας το «ανθρώπινο δικαίωμα» της μετακίνησης, μετατρέποντας τον μικρό χριστιανικό πληθυσμό σε τεράστιο μουσουλμανικό. Πόσον καιρό θα χρειαστεί άραγε μετά από αυτό, να επιτευχθεί «ειρηνικά» η κατοχή της υπόλοιπης νήσου;

Εννοείται πως  για την ελληνική Κυβέρνηση – που δεν έχει καν σχέδιο ούτε για τους λαθραίους που αποβιβάζει καθημερινά στα παράλιά μας η Τουρκία – το εν λόγω Σύμφωνο είναι «μάνα εξ ουρανού»: Παρέχει στους «νομιμόφρονες» αστούς  το απαραίτητο άλλοθι για την διαχρονική αδράνεια στη φύλαξη των συνόρων, μετατρέπει εν μια νυκτί τους λαθρομετανάστες σε «νομίμως διακινούμενους» και γεμίζει τις τσέπες των συνεργατών τους (ΜΚΟ, διακινητών, οργανισμών κλπ) με ζεστό χρήμα, νομιμοποιώντας την «μπίζνα» τους. Τι καλύτερη ονείρωξη για φιλελέφτ μπολσεβίκους και «δεξιούληδες»;

Αυτό που δεν έχει  αντιληφθεί όλος τούτος ο συρφετός είναι ότι οι υπογραφές τους στις «διεθνείς συνθήκες» έχουν νομική αξία   λιγότερη από τα περιττώματα κότας  στο έδαφος πτηνοτροφείου. Ανακαλούνται την επόμενη στιγμή που μια σοβαρή Κυβέρνηση αναλαμβάνει την εξουσία. Για όσους αφελείς έχουν «παραμυθιαστεί» για την ισχύ των «διεθνών συνθηκών»  (πχ. ρητορική της ΝΔ για τις «Πρέσπες»)  αρκεί να θυμίσουμε την εντελώς πρόσφατη  απόσυρση των ΗΠΑ (επί Κυβερνήσεως Τραμπ) από την UNESCOκαθώς και την ανάκληση της υπογραφής του Ομπάμα (..τον θυμάται κανείς;), επίσης από τον Τραμπ στη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

 Μέχρι τότε ας αφήσουμε όποιον θέλει να  υλοποιήσει την παιδική φαντασίωσή του για «ανοιχτά σύνορα», υπογράφοντας ό,τι θέλει. Αν αντιστοίχως η ΝΔ έχει σκοπό να είναι «νομιμόφρων» με όλες τις υπογραφές του Τσίπρα, ας προσέξει: Σύντομα οι πολίτες δεν θα καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ τους και τότε θα έρθει η ώρα για την πραγματική αλλαγή..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Δικηγόρος- Μ.Δ.Ε. Ποινικού Δικαίου

Απάντηση