Δημογραφικό: Πως να αποτρέψουμε τον αφανισμό του Έθνους μας

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί και πολλή φαιά ουσία έχει σπαταληθεί κατά καιρούς με αφορμή την οικονομική κρίση στη χώρα μας. Ωστόσο, η πιο σημαντική συνέπεια της οικονομικής μέγγενης στην οποία βρίσκεται η χώρα τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, αποσιωπάται ή, σε κάθε περίπτωση, προσελκύει δυσανάλογα μικρό ενδιαφέρον, τόσο από τον κρατικό μηχανισμό όσο και από τους κάθε λογής αναλυτές και σχολιαστές. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι άλλο από το δημογραφικό πρόβλημα, ένα ζήτημα το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά, θα οδηγήσει το έθνος μας σε ολοκληρωτικό αφανισμό.

Κατά τον Ίωνα Δραγούμη, ‘’Το κράτος χρησιμεύει διά την αυτοσυντηρησίαν της φυλής, που είναι απείρως πολυτιμοτέρα από την απλήν αυτοσυντηρησίαν του κράτους’’. Ωστόσο, το ελληνικό κράτος, φαίνεται να αδιαφορεί πλήρως για την “αυτοσυντηρησίαν” και για την επιβίωση της φυλής. Κανένα κίνητρο δεν δίνεται στα ζευγάρια για να αποκτήσουν παιδιά και κανένα δέλεαρ δεν προσφέρεται στα μορφωμένα νεαρά ελληνόπουλα ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, τα δημογραφικά στοιχεία που κατά καιρούς δημοσιεύονται είναι ανατριχιαστικά.

Πλέον, και για πρώτη φορά από τότε που καταγράφηκαν στοιχεία, στην Ελλάδα γεννιούνται λιγότερα από 100.000 παιδιά το χρόνο την ώρα που η Ελλάδα εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων στην Ευρώπη και το τρίτο στον κόσμο, με περίπου 250.000 ετησίως (!). Ενδεικτικά,το 2018 οι γεννήσεις στη χώρα μας ανήλθαν στις 87.074, έναντι 120.886 θανάτων, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού αυτό το θλιβερό αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων είναι πρωτοφανές εν καιρώ ειρήνης.  Παράλληλα, οι Ελληνίδες κατέχουν έναν από τους πιο χαμηλούς δείκτες γονιμότητας παγκοσμίως (1,36 παιδιά ανά γυναίκα), όριο που είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το απαιτούμενο 2,1 για τη σταθεροποίηση του πληθυσμού. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, συνολικά 500.000 Έλληνες, κυρίως κάτω των 40 ετών, δηλαδή στο σύνολό τους άτομα σε αναπαραγωγική ηλικία, αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό την πενταετία 2012-2017 εξαιτίας της ανεργίας, της υποαπασχόλησης και της γενικότερης εργασιακής και οικονομικής ανασφάλειας γεγονός που αποδεικνύει ότι η οικονομική κρίση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ελληνική “γενοκτονία”.

Όλες αυτές οι παράμετροι έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα, καθιστώντας το δημογραφικό το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση δεν συζητά καν την επίλυση του δημογραφικού μέσω της εισαγωγής Αφροασιατών, που προκρίνουν ως “λύση” τα διάφορα φιλελέφτ παπαγαλάκια και αντιτίθεται πλήρως στον εποικισμό της χώρας, ο οποίος όχι μόνο στην επιβίωση του ελληνικού έθνους δεν θα συμβάλλει, αλλά θα επιταχύνει τον αφανισμό του. Ακολούθως, ημίμετρα του τύπου εφάπαξ επίδομα 2000 ευρώ σε όποιο παιδί γεννιέται στην Ελλάδα, θα μας καταστήσουν ακόμα πιο δημοφιλή “προορισμό” για λαθρομετανάστες τυχοδιώκτες.

Οι πρωτοβουλίες που προτείνει η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, έχουν να κάνουν με παροχή οικονομικών κινήτρων για την απόκτηση τρίτου παιδιού, πρόσληψη στο Δημόσιο για όποιον γονιό αποκτά τέταρτο παιδί, πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της εργαζόμενης μητέρας, δωρεάν παραχώρηση χρήσης κατοικιών που ανήκουν στην ιδιοκτησία του κράτους σε νέους γονείς,  στήριξη ζευγαριών με πρόβλημα γονιμότητας, μείωση των εργοδοτικών εισφορών για τους νέους εργαζόμενους γονείς, ενίσχυση του μοντέλου της πολύτεκνης οικογένειας στη συνείδηση των νέων ανθρώπων καθώς και τη σύσταση Υφυπουργείου με αρμοδιότητα την ανάσχεση της υπογεννητικότητας. Ταυτόχρονα, καταργώντας τα σκανδαλώδη προνόμια και επιδόματα που δίνονται αφειδώς στις ορδές των Αφροασιατών εποίκων, μπορούμε να προωθήσουμε και να στηρίξουμε την Ελληνική Οικογένεια αποτελεσματικά και δραστικά και να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού Έθνους.

ΜΜ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση