ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Η ανεπιτήδευτη αναφορά του μαθητή στην προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν μπορεί παρά να μας συγκινεί και να μας δίνει ελπίδες.

Ελπίδες όχι για την αντίδραση της Κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία σύρθηκε στα συλλαλητήρια όταν είδε το πλήθος του κόσμου που αντιδρούσε και η οποία έχει κάθε δυνατότητα να την καταστήσει ανενεργή για νομικούς λόγους. Ελπίδα, γιατί μπορεί και σήμερα, μετά από τόση συστηματική και επαγγελματική προπαγάνδα, να υπάρχουν ανεξάρτητες νεανικές φωνές, που δεν καπελώνονται από κόμματα και αρχηγούς και που διεκδικούν το δικαίωμά τους να μιλάνε με σθένος και χωρίς φόβο για τα δίκαια της πατρίδας τους, όπως κάνουν όλοι οι υγιείς λαοί.

Ελπίδα, γιατί η λαίλαπα του μπολσεβικισμού που διαπερνάει όλη τη ραχοκοκαλιά της δημόσιας ζωής και κατάφερε να γίνει και Κυβέρνηση, αφού προηγούμενως άλωσε όλη τη δημόσια σφαίρα, δεν φαίνεται να κατάφερε αυτό που προσδοκούσε πάντα: Να αλώνει και τις νεανικές συνειδήσεις. Εξ ου και ότι οι περισσότεροι των συμμετεχόντων στις εθνικές διαμαρτυρίες παραμένουν οι νέοι.

Με αυτή τη νεολαία- που το μεγαλύτερο κομμάτι της παραμένει «κρυφό» στις δημοσκοπήσεις και την δημόσια ζωή- η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει. Γιατί μια τέτοια νηφάλια φωνή, κάνει για δεκάδες σιωπηλές. Σκοπός μας, να κάνουμε και τις σιωπηλές, το ίδιο δημόσιες και εμφανείς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Δικηγόρος- ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακόμα καλύτερα αν ο μαθητής εκεί που στο 0:39 λέει “είπανε πως είμαστε φασίστες” να είχε προσθέσει:
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι η θλιβερή μειοψηφία που ψήφισε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που αρνήθηκαν να πραγματοποιήσουν Δημοψήφισμα για το όνομα.

    Είναι οι Αριστερόστροφοι Φασίστες όπως είχε πει και ο Μίκης θεοδωράκης να έλεγε ο μαθητής και θα τους είχε κάνει τούμπανο.

    Πρέπει να εκπαιδευτούν οι νέοι Έλληνες στο να χρησιμοποιούν έξυπνα και αντίστροφα επιχειρήματα.

Απάντηση