Αυτοκτονώντας διά της πολιτικής ορθότητας

Στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση δεν μας αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας. Ωστόσο, η πραγματικότητα μας ωθεί να πιστέψουμε ότι τελικά ίσως ζούμε κάτω από τη μπότα ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, μιας Νέας Τάξης που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα. Καθημερινά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας ειδήσεις που καταδεικνύουν το ότι εν αγνοία μας έχει ενορχηστρωθεί μια τιτάνια προσπάθεια αντικατάστασής μας από έναν πολυπολιτισμικό πολτό χωρίς εθνική, φυλετική ή θρησκευτική συνείδηση, ανίκανου να αντιδράσει και να σηκώσει το κεφάλι από την οθόνη του smartphone του. 

Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης: οι μετανάστες είναι εξ ορισμού “καλοί” και όποιος δεν επιθυμεί την παρουσία τους στην γειτονιά του, στην πατρίδα του ή στο σχολείο του παιδιού του, είναι φασίστας, ξενοφοβικός και καταδικαστέος. Τα ευρωπαϊκά κράτη (της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης) παρέχουν παχυλά επιδόματα στους λαθρομετανάστες και, εκτός ολίγων εξαιρέσεων, τους ενθαρρύνουν να εγκατασταθούν στην επικράτειά τους. Μάλιστα, ο πιο πιστός εν Ελλάδι θεματοφύλακας της Νέας Τάξης, η Νέα Δημοκρατία, θέσπισε και νόμο, τον περιβόητο “αντιρατσιστικό” για να επιβάλλει την αστυνόμευση της σκέψης όσων αντιδρούν στην λαθροπλημμύρα και την (δια της βίας συχνά) επιβολή της πολιτικής ορθότητας, με ποινές και τσουχτερά πρόστιμα. Καθημερινά, μας βομβαρδίζουν με μικρές δόσεις προπαγάνδας για να μας ωθήσουν να απωλέσουμε κάθε ψήγμα του ενστίκτου της αυτοσυντήρησής μας. Εκ του ασφαλούς, υποβαθμίζουν τον τρόπο ζωής μας ρίχνοντας στο πυρ το εξώτερον όποιον τολμήσει να αντιδράσει.  Εκείνοι που θωρακίζουν τα παιδιά τους στην ασφάλεια ενός καλά φυλασσόμενου ιδιωτικού σχολείου, επιβάλλουν σε εμάς να συναγελάζονται τα παιδιά μας με γόνους ισλαμιστών. Εκείνοι που διαμένουν σε βίλες με σεκιούριτι, επιβάλλουν σε εμάς να δεχτούμε στην πολύπαθη γειτονιά μας τον τριτοκοσμικό μαχαιροβγάλτη από το Μάγκρεμπ που δεν τρέφει τον παραμικρό σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. 

Έτσι, λοιπόν, όταν έγινε γνωστό ότι το χαρτοφυλάκιο του Μαργαρίτη Σχοινά ως αντιπροέδρου της Κομισιόν, θα περιλαμβάνει την “Προστασία του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής” και θα καλύπτει τη μετανάστευση, την ασφάλεια, την απασχόληση και την εκπαίδευση, οι κάθε λογής επαγγελματίες δικαιωματάκηδες άστραψαν και βρόντηξαν. Θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αφήνει να εννοηθεί πως οι μετανάστες αποτελούν απειλή για τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και βγάζοντας άναρθρες κραυγές περί ακροδεξιών τακτικών, με επικεφαλής μια ευρωβουλευτή της Γαλλίας με Αλγερινές καταβολές, κάποιοι ευρωβουλευτές ζήτησαν να αλλάξει το εν λόγω χαρτοφυλάκιο διότι προσβάλλει τις αξίες της Ευρώπης! Η δε Πρόεδρος της Κομισιόν, φαίνεται να υποχωρεί μπροστά στις αντιδράσεις απαντώντας ότι Δηλαδή, με άλλα λόγια, αυτοί τους οποίους καλούμαστε εμείς να ανεχθούμε και να υποδεχθούμε στις πατρίδες μας, αντιδρούν όταν φτάνουμε στο σημείο να θέλουμε να προστατεύσουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής! Με το έτσι θέλω, μας αφαιρούν το δικαίωμα της επιβίωσης, αν όχι της ίδιας μας της ύπαρξης, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας. Η πέμπτη φάλαγγα βρίσκεται πλέον εντός των τειχών και αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. 

Το ερώτημα που τίθεται, πλέον, έχει να κάνει με το τι μπορούμε να κάνουμε όσοι απειλούμαστε από αυτή την κατάσταση. Είναι χρέος μας απέναντι στις μελλοντικές γενεές το να αποδείξουμε ότι αντιδρούμε δυναμικά. Να εμπνεύσουμε στα παιδιά μας την ιδέα ότι εν έτει 2019, δεν σε κάνει επαναστάτη η εκφυλισμένη Αριστερά και η αναρχία, αλλά το να τολμάς να αγωνίζεσαι για την διατήρηση της θρησκείας σου, για την επιβίωση του Έθνους σου. Ο εκκλησιασμός την Κυριακή είναι πράξη σαφώς πιο επαναστατική και “ενοχλητική” για το κατεστημένο από τη ρίψη μιας μολότωφ.

Εναπόκειται σε εμάς, στη δική μας γενιά να αναστρέψουμε την κατάσταση και να γίνουμε όλοι μας αλλά και ο καθένας ξεχωριστά θεματοφύλακας του Ελληνικού και κατ’ επέκταση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής

Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης 

Απάντηση