Μήνυση καταπέλτης από Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. κατά ΜΚΟ για διακίνηση λαθρομεταναστών

Η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αποτελεί την πρώτη απόπειρα για την επιβολή του αυτονόητου: Εδώ και πολλά χρόνια, ο δημόσιος διάλογος για τις διαπλεκόμενες ΜΚΟ και τα κυκλώματα των δουλεμπόρων που έχουν καταστήσει διάτρητα τα θαλάσσια σύνορά μας και λυμαίνονται τα κονδύλια που διατίθενται για την “διάσωση” των λαθρομεταναστών, αναλώνεται σε τετριμμένες κοινοτοπίες. 

Σήμερα, με αδιάσειστα επίσημα  στοιχεία και απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις Ευρωβουλευτών πάνω στο θέμα, επιχειρείται μια καίρια συμβολή στο έργο της Δικαιοσύνης, για τη διερεύνηση των ύποπτων κυκλωμάτων των ΜΚΟ. Ποιες είναι, από που προέρχονται, ποιοι οι σκοποί και τα καταστατικά τους, ποια η χρηματοδότησή τους και από που ελέγχονται. 

Ελπίζουμε πως με την δικαστική έρευνα που θα ξεκινήσει με αφορμή τα στοιχεία αυτά, θα τεθεί επιτέλους ένας έλεγχος στην ασυδοσία που συνεχίζει να επικρατεί στο χώρο της διακίνησης λαθρομεταναστών στη χώρα μας, που αποτελεί την καλύτερη “υπηρεσία” στην Τουρκία, που συνεχίζει να προκαλεί τους θεσμούς της ΕΕ και τη νομιμότητα, απαιτώντας ολοένα και περισσότερα προνόμια, που της χορηγούνται αφειδώς από τους εταίρους μας.  

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για την κίνηση. …εδώ υπάρχει Ισραηλινή οργάνωση που βοηθάει….σίγουρα τα χρήματα είναι από μυστικές οργανώσεις …τις “γνωστες”με συμφέροντα παγκοσμιοποίησης και σαλατοποίησης των εθνών….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here