Προϋποθέσεις υποψηφιότητας για το Συντονιστικό Συμβούλιο της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

Η Ιδρυτική Διακήρυξη που θα ενώσει τον Πατριωτικό Χώρο, θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε ένα μήνα, στις 9 Νοεμβρίου!

Η συμμετοχή σε αυτό, κάθε Έλληνα που επιθυμεί να συμβάλει στην ανάδειξη του Συντονιστικού Συμβουλίου, θα οδηγήσει στη δημιουργία του Φορέα ο οποίος θα μετουσιώσει την θεωρία σε πράξη.
ΟΛΟΙ, όσοι συμμερίζονται τις ίδιες Ιδέες και τα Οράματα για την Ελλάδα (ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΑΣΥΝ), μπορούν να συμμετάσχουν, να εγγραφούν, να ψηφίσουν και να ψηφιστούν!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ψηφοφορία και στις εργασίες της Ιδρυτικής Διακήρυξης είναι η εγγραφή και καταβολή της εξαμηνιαίας συνδρομής των 5 Ευρώ. Όσοι εγγραφούν λαμβάνουν κάρτα μέλους. Οι μη εγγεγραμμένοι λογίζονται ως παρατηρητές, δεν συμμετέχουν στην ανάδειξη του Συντονιστικού Συμβουλίου και δεν μπορούν να εκλέξουν και να εκλεγούν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποψηφιότητα στο Συντονιστικό Συμβούλιο είναι η αποστολή των  προσωπικών στοιχείων του υποψηφίου (Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Κινητό τηλέφωνο), στο [email protected]  με θέμα “ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ” και με καταληκτική ημερομηνία τις 30/10/2019.

Μοναδική προϋπόθεση για την εγγραφή των μελών είναι η Eλληνική ιθαγένεια και το καθαρό ποινικό μητρώο (να μην έχει κάποιος καταδικαστεί τελεσίδικα για κακουργηματική ή απαξιωτική πλημμεληματική πράξη, ήτοι για αδικήματα σχετικά με τα υπομνήματα, τη γενετήσια ελευθερία, την ιδιοκτησία και την περιουσία) και μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά

ΕΔΩ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλησπέρα σας,
    δεν μας γράφετε σε ποιον λογαριασμό θα κάνουμε την κατάθεση των 12 ευρώ. Ενδιαφέρομαι να είμαι απλώς μέλος αυτής της νέας κίνησης και εφόσον οι υποχρεώσεις μου το επιτρέψουν να παρευρεθώ και στην ιδρυτική διακήρυξη της 9ης Νοεμβρίου.
    ευχαριστώ

    • Κ. Πετρόπουλε σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον για τον νέο Φορέα που δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Ο λογαριασμός για τις συνδρομές θα ενεργοποιηθεί λίγο πριν την Ιδρυτική Διακήρυξη. Αν δεν καταφέρετε να έρθετε, από την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου θα δημοσιευτεί στην σελίδα μας ώστε να μπορεί ο κάθε Έλληνας να γίνει τακτικό μέλος απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Απάντηση