Ερώτηση Γ. Λαγού : Γιατί ο Μητσοτάκης επιλέγει τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα

Από την πρώτη ημέρα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, μέχρι σήμερα, 3 μήνες μετά, χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα και ακόμα περισσότεροι αναμένεται να μεταφερθούν στη συνέχεια αφού οι ροές εξ ανατολών ολοένα και αυξάνονται. Αυτό όμως που οι περισσότεροι αγνοούν , είναι το προς τι αυτός ο υπερβάλλων “ζήλος” της κυβέρνησης Μητσοτάκη για αποσυμφόρηση των νησιών και μεταφορά των λαθροεποίκων στην ενδοχώρα. 

Η απάντηση βρίσκεται στην κοινή συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας που υπεγράφη το 2016. Σύμφωνα με αυτήν, οι πληθυσμοί που μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα χάνουν τη δυνατότητα επαναπροώθησης στην Τουρκία, γεγονός που αποδεικνύει ότι αφενός ο κυρίαρχος λαός πιάστηκε για μία ακόμα φορά κορόιδο και αφετέρου, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ακόμα πιο προδοτική και από αυτή του Τσίπρα. Είναι μια κυβέρνηση στην κυριολεξία εθνοκτόνα και ολέθρια, αφού προβαίνει σε μία άνευ προηγουμένου αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας από αγνώστου προελεύσεως Αφροασιάτες εποίκους. Κανονικός εποικισμός, δηλαδή, ο οποίος αποτελεί έγκλημα για το οποίο η κυβέρνηση θα πρέπει να κληθεί να λογοδοτήσει πριν προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην εθνολογική συνοχή της πατρίδας μας.  

Ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί ώστε οι λαθρομετανάστες που εισέβαλλαν στην πατρίδα μας με το έτσι θέλω, να μείνουν εσαεί και να σιτίζονται από το υστέρημα του φτωχοποιημένου Έλληνα, ο οποίος θα στερείται ακόμα και τα βασικά προκειμένου οι εισαγόμενοι μελλοντικοί ψηφοφόροι της προδοτικής ΝΔ να έχουν φως, νερό, τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να εργαστούν ούτε μέρα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η αδερφή του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, είναι ιδιοκτήτρια μίας εκ των ΜΚΟ που θησαυρίζουν για να γεμίζουν την Ελλάδα με λαθροεισβολείς.   

Όταν πλέον θα έχει ολοκληρωθεί ο εποικισμός, οι γηγενείς Έλληνες θα είναι πλέον “άχρηστοι” για τον ξενοκίνητο Μητσοτάκη, αφού θα έχει “εισάγει” ένα νέο εκλογικό σώμα, έναν πολυπολιτισμικό πολτό, χωρίς καμμία εθνική συνείδηση και πρόθυμο να ψηφίσει όποιον του χτίσει περισσότερα τζαμιά. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, κατέθεσε γραπτή ερώτηση προς την Κομισιόν με το εξής περιεχόμενο:

          

Ανεξέλεγκτος εποικισμός της Ελλάδας με λαθρομετανάστες χωρίς τη δυνατότητα επαναπροώθησης στην Τουρκία

Από τον Αύγουστο έως και σήμερα, χιλιάδες λαθρομεταναστών που έχουν μεταφερθεί από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, η Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι οι συγκεκριμένοι πλέον χάνουν την πιθανότητα για επιστροφή στην Τουρκία, αφού σύμφωνα με την κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας αυτό είναι εφικτό μόνο για όσους παραμένουν στα νησιά, γεγονός που εξηγεί το γιατί μέχρι τώρα οι ελληνικές Αρχές επέμεναν να κρατούν τους λαθρομετανάστες στα νησιά και αποδεικνύει τον προδοτικό και εθνοκτόνο ρόλο της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ερωτάται η Επιτροπή:

 

-Με ποιο τρόπο σκοπεύει να προστατεύσει η Ε.Ε. την Ελλάδα, μια χώρα με πληθυσμό 10 μόλις εκατομμυρίων κατοίκων και υψηλή ανεργία, από έναν ανεξέλεγκτο εποικισμό από ισλαμιστές Αφροασιάτες; Ο εποικισμός και η εθνολογική αλλοίωση ενός κράτους δεν αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο;

-Σκοπεύει η Ε.Ε. να καταργήσει τα κονδύλια για την χρηματοδότηση της Τουρκίας και να επαναδιαπραγματευτεί μία νέα συμφωνία με την Τουρκία δεδομένου ότι αυτή που υπεγράφη το 2016 ουδέποτε τηρήθηκε από τη πλευρά της Τουρκίας και απέβη καταστροφική για την Ελλάδα ;

-Με ποια λογική η έδρα της Frontex βρίσκεται στην Πολωνία, δεδομένου του ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που δέχεται όλο το βάρος της λαθρομετανάστευσης ; Μήπως αυτή η τόσο άστοχη επιλογή της έδρας της Frontex, καταδεικνύει για μία ακόμα φορά τον διακοσμητικό ρόλο που διαδραματίζει η εν λόγω υπηρεσία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here