Οι εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ διαδήλωσαν στο Μονακό!

Διεθνή καριέρα αποφάσισαν να κάνουν οι κρατικοδίαιτοι κομμουνιστές του ΠΑΜΕ. Πήγαν οι αθεόφοβοι στο Πριγκηπάτο του Μονακό για να διεκδικήσουν αυξήσεις μισθών για ξενοδοχουπάλληλους, που αμείβονται τρείς φορές περισσότερο από τους Έλληνες συναδέλφους τους. Να σημειωθεί ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στο Πριγκηπάτο είναι 188.500 δολάρια.

Αλήθεια, ποιός πληρώνει τις διακοπές των τουριστοσυνδικαλιστών του Κ.Κ.Ε. στο Πριγκηπάτο, που είναι το ακριβότερο θέρετρο της Ευρώπης; Μιά μακαρονάδα στοιχίζει εκεί πάνω από 80 ευρώ και η διαμονή στο φθηνότερο ξενοδοχείο πάνω από 200 ευρώ τη βραδιά. Να που δικαιώνεται ο Χατζηδάκις με την γνωστή ρήση του ότι στην Ελλάδα για να πας μπροστά πρέπει να είσαι κομμουνιστής.
Βέβαια, ουδέν κακόν αμιγές καλού, γιατί οι Έλληνες απαλλάχτηκαν, για λίγες έστω ημέρες, από την παρουσία των εργατοπατέρων. Αν είναι ν’ απαλλαγούμε εντελώς απ’ αυτούς, δεν πειράζει, ας πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να κάνουν ισόβιες διακοπές κοντά στους Πρίγκηπες του Μονακό. Άλλωστε, ας μιμηθούν την πρώην συντρόφισσα τους και σύμβολο του Πολυτεχνείου, Δαμανάκη,που τους έχει δείξει το δρόμο συνάπτοντας στενότατες και αγαστές σχέσεις με τους γαλαζοαίματους του Μονακό. 

Απάντηση