Βίντεο: Τα άκουσε για τα καλά ο πρώην πρωθυπουργός μέσα στο αεροπλάνο για την Μακεδονία

Τα “άκουσε” για τα καλά ο Αλέξης Τσίπρας από την Γεωργία Μπιτάκου σε χθεσινοβραδινή πτήση της Aegean στην οποία συνοδευόταν από την τέως Υπουργό Έφη Αχτσιόγλου. Η δημοσιογράφος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του τέως Πρωθυπουργού στο αεροσκάφος, πλησίασε προς το κάθισμά του και τον ρώτησε αν γνωρίζει τον Καραβίτη που ήταν πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά, αιφνιδιάζοντάς τον.

Στη συνέχεια, η κυρία Μπιτάκου του είπε: «Καταπάτησες το σύνταγμα, ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Χαρακτηρίζατε φασίστες όσους διαμαρτύρονταν για τη Συνθήκη των Πρεσπών, αλλά ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς»  Όσο η κυρία Μπιτάκου έλεγε στον τέως Πρωθυπουργό όσα θέλει να του φωνάξει το σύνολο του ελληνικού λαού, τόσο εκείνος όσο και η Εφη Αχτσιόγλου παρακολουθούσαν και χαμογελούσαν αμήχανα ενώ η ασφάλειά του προσπάθησε να την απομακρύνει διακριτικά χωρίς αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κυρία Μπιτάκου επέστρεφε από την εκδήλωση με τίτλο “Γιατί πρέπει να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες με οικοδεσπότη τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση