Υφυπουργός Εξωτερικών Διαματάρης: “Ντροπή το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων”

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται τελικά, ότι τουλάχιστον θα προσφέρει άφθονο γέλιο στους Έλληνες με τις κωλοτούμπες της και την υποταγή της στους ξεπερασμένους κουκουέδες. Αγανάκτησε ακόμα κι ο Νεοδημοκράτης υπουργός Αντώνης Διαματάρης και χαρακτηρίζει ντροπή το νόμο Μητσοτάκη-Κ.Κ.Ε. που εμπαίζει τους ομογενείς. Στηλίτευσε σε συνέντευξή του αυτά που τονίζουμε εμείς, με χαρακτηριστικότερο όλων αυτό που λέει ο νόμος για την τριακονταπενταετία. Ότι δηλαδή μετά από 35 χρόνια παραμονής στο εξωτερικό παύεις να είσαι Έλληνας και δεν μπορείς να ψηφίσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με 35 χρόνια στο εξωτερικό, «παύεις να είσαι Έλληνας», αλλά αν είσαι λαθροέποικος, τότε αυτόματα αποκτάς δικαιώματα, δωρεάν σίτιση, δωρεάν σπίτι με τζακούζι, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για να επισκέπτεσαι τη χώρα από την οποία δήθεν έφυγες ως κυνηγημένος, δωρεάν ρεύμα, δωρεάν νερό, δωρεάν ίντερνετ, χωρίς καμία υποχρέωση, χωρίς να ξοδεύεσαι και χωρίς σε προβληματίζει η επόμενη ημέρα, καθώς ο μ@λάκας ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει για να περνάς καλά, εσύ και τα 15 κουτσούβελα σου, τα οποία πολύ σύντομα θα πάρουν και την ελληνική ιθαγένεια.
    Αυτή είναι η μασονοδεξιά συμμορία των ξεφτιλισμένων της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ήταν, είναι και θα είναι η αιώνια πόρνη των ελληνόφωνων μαρξιστικών ξερασμάτωv.
    Δυστυχώς, πληρώνουμε το λάθος του Γεωργίου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεβρωμίσει τη χώρα από αυτά τα σκoυπίδια, αλλά δυστυχώς για εμάς, τους λυπήθηκε.

Απάντηση