Αθήνα – Σάο Πάολο, Θεσσαλονίκη – Βομβάη

Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης
Αν αναρωτιέστε τι θα γίνει με τα εκατομμύρια των λαθρέποικων που είναι δρομολογημένο να εγκατασταθούν δια της βίας, στη θλιβερή χώρα της Ισλαμογρεκίας [ένα είδος Ινδοκίνας της Ευρώπης, που παλιά ονομάζονταν Ελλάδα] καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στον εφιάλτη της καθημερινής ζωής, σε μια από τις χώρες όπου ανθούν οι περίφημες παραγκουπόλεις.
Αυτές που αποκαλούνται φαβέλες στη Βραζιλια και σλαμντογκς στην Ινδία…
Έτσι θα έχετε και μια εικόνα του μέλλοντος της πρώην Ελλάδας, μετά τη διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών, που ανέλαβε εργολαβικά η ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία Τσίπρα και στη συνέχεια η φαμίλια Μητσοτάκη.

Αθήνα – Σάο Πάολο, Θεσσαλονικη – Βομβάη

Σύμφωνα με το Πλανητικό Πακέτο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, για το οποίο ήδη σας είχαμε προειδοποιήσει από τον Μάιο του 2018, θα μεταφερθουν εδώ δεκάδες εκατομμυρίων αλλοδαποί, από Αφρική και Ασια. Σύντομα δε θα πάψει και να υπαρχει έστω στα χαρτιά η διαφοροποίηση του “πρόσφυγα” από τον λαθρομεταναστη, πράγμα που ήδη ξεκινάει να καθιερώσει το κογκλάβιο Μητσοτάκη.
Έτσι θα λυθούν τα χέρια των εγχώριων εργολάβων της ελληνικης γενοκτονίας, ώστε να μην χρειάζεται να απομακρυνθεί ούτε ένας τριτοκοσμικός τυχοδιώκτης, ακόμα και αν βγει και δηλώσει ανοιχτά ότι στη χώρα του, για παράδειγμα, ήταν καταδικασμένος για τα πιο φρικτά εγκλήματα!

Με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή, βάσει της οποίας οι πάντες θα μπορούν να θεωρηθούν “κλιματικοί πρόφυγες” η παλιά Ελλάδα θα μεταλλαχθεί σε μια Ινδοκίνα της Ευρώπης, με απέραντες παραγκουπόλεις, στις οποίες θα στοιβάζονται ανάμεικτα, οι απαξιωμένοι γνήσιοι Έλληνες και τα τριτοκοσμικά θηρία, που θα διψούν για  την πραγματοποίηση του “ευρωπαϊκού ονείρου” τους, παντί τρόπω.
Όπως ακριβώς έχει μεταμορφώσει σήμερα η Πλανητική Πανεξουσία, αυτές τις δύσμοιρες χώρες τύπου Βραζιλίας, Ινδίας και Ινδοκίνας. Οι οποίες ήσαν πρώτες στη σειρά, του πιο απάνθρωπου μαζικού πειράματος στην ιστορία, και η παλιά Ελλάδα είναι αυτή που τις ακολούθησε στην Ευρωπη…

Αθήνα – Σάο Παολο, Θεσσαλονίκη – Βομβάη.
Τα κρεματόρια των ναζήδων δεν θα είναι τίποτα μπροστά στη φρίκη ολοκληρων “πόλεων αθλιότητας“, στις οποίες εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων θα πεθαίνουν καθημερινά, από αρρώστιες, από κακουχίες, από εγκληματικότητα και από τρέλα…
Το “Ολικό Ολοκαύτωμα”  μόλις τώρα μπαίνει σε εφαρμογή, για την Ευρώπη, με πρώτο και καλύτερο πειραματόζωο την Ισλαμογρεκία, που κάποτε ονομάζονταν Ελλάς…
 
Τον νόμο στις παραγκουπόλεις θα τον εφαρμόζουν οι πασης φυσεως συμμοριες, όπως ακριβως συμβαινει σημερα στα χοτ σποτς, όπου στοιβάζονται οι μελλοντικοί κάτοικοι της Αθήνας -Σάο Παολο και της Θεσσαλονίκης – Βομβαης…
Η Θεωρία του 1/3

Το Σάο Πάολο είναι μια γιγαντούπολη της Βραζιλίας, η οποία θυμίζω ανήκει στo κλαμπ των G-20. Η συνολική έκτασή της είναι 1.523 τ.χλμ. και ο πληθυσμός της υπερέβαινε τα 11 εκατομμύρια το 2010. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στο νότιο ημισφαίριο. Εντούτοις, αν συμπεριληφθούν οι πολλές παρακείμενες μητροπολιτικές πόλεις, όπως η Μπαϊσαδα Σαντίστα, το Σάο Ζοζέ ντος Κάμπος, η Καμπίνας, η Σοροκάμπα κ.ά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής της ομώνυμης πολιτείας (Complexo metropolitano expandido de São Paulo), ο πληθυσμός φθάνει τα 29 εκατομμύρια κατοίκους, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη μητροπολιτική περιοχή στον κόσμο, εκτός του Τόκιο, που αριθμεί 35 εκατομμύρια (πηγή: IBGE). Συνέπεια αυτού είναι η περιοχή να διαμορφώνει μία αστική ζώνη μεγαλούπολης (megalopolis), με το Ρίο ντε Τζανέιρο και τη Volta redonda. Ο δε συνολικός πληθυσμός της ομώνυμης πολιτείας υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια.

Η Βραζιλία και η Ινδία είναι χώρες στις οποίες εφαρμόστηκε το μαζικό πείραμα της θεωρίας του 1/3. Ένα εφιαλτικό πείραμα, που ξεκίνησε αρχικά ως άσκηση επί χάρτου των think Tank της σχολης του Σικάγου [της πηγης του νεοφιλελευθερισμού] και στη συνέχεια εφαρμόστηκε σε χώρες της Ασιας και της Λατινικης Αμερικης.
Είναι γνωστή και ως η θεωρία των ελίτ.

 Βάσει της θεωρίας του 1/3, τα 2/3 του πληθυσμού ζουν στα όρια της αθλιότητας, αγωνιώντας μέρα με τη μέρα, για το αν θα εξασφαλίσουν τροφή, στέγη, περίθαλψη, νερό ή ρεύμα.
Αντιθέτως, το 1/3 του πληθυσμού τη βγάζει καθαρή, εξασφαλίζοντας μια σχετικά άνετη διαβίωση στα θωρακισμένα προάστεια.
Και υπάρχει και ένα ποσοστό της τάξεως του 1%, που δεν ξέρουν τι έχουν!
Η Βραζιλία ή η Ινδία, είναι τυπικές περιπτώσεις κοινωνιών του 1/3. 
Η θεωρία του 1/3 πηγάζει από τις λεγόμενες θεωρίες των ελίτ, στις οποίες ο άνθρωπος ορίζεται ως μία παραγωγική/καταναλωτική μονάδα.
Σύμφωνα με τους βασικούς ιδεολογικούς αρμούς αυτών των θεωριών, οι ανθρώπινες κοινωνίες πρέπει να μεταμορφωθούν σε απρόσωπες κοινωνίες μαζών, που θα έχουν χάσει οριστικά τις συλλογικές τους ταυτότητες [εθνική συνείδηση, ηθικό κώδικα αξιών, φυλετική και πολιτισμική συλλογική ταυτότητα] και τα άτομα/ανδρείκελα που θα τις αποτελούν, θα προσδιορίζονται βάσει της θέσης τους στις παραγωγικές/καταναλωτικές διαδικασίες.
Η γλώσσα ή η θρησκεία, θα παραμείνουν αρχικά ως ομαδικές κατηγοριοποιήσεις, επειδή συμβάλλουν στον καλύτερο έλεγχο των μαζών, αλλά θα αποκοπούν από τον εθνοτικό, φυλετικό και αξιακό πυρήνα τους.
Παραδείγματος χάριν: ρωσόφωνος αντί Ρώσος, αλβανόφωνος αντί Αλβανός, ελληνόφωνος αντί Έλληνας, καθώς και ένα είδος Πανθρησκείας, που θα ενοποιεί τους μουσουλμανικούς, με τους χριστιανικούς θύλακες.
Οι παραδοσιακοί συλλογικοί θεσμοί της οικογένειας, της συγγένειας αίματος και του ομότροπου και ομόαιμου των εθνών, θα πρέπει να συντριβούν και στη θέση τους να εγκαθιδρυθεί το βασίλειο της ατομικότητας.
Κοινωνικές πρακτικές, ηθικές αξίες και συνειδησιακά κατηγορικά προστάγματα, που κρατούσαν στη θέση τους τις πολιτισμένες κοινωνίες, θα αντικατασταθούν με την απλή αναλογική της συγκέντρωσης Δυνάμεως.
Η παιδεραστία, η κτηνοβασία, και τα πάσης φύσεως σεξουαλικά αίσχη θα νομιμοποιηθούν και τα γκέτο των παραγκουπόλεων θα μετατραπούν σε προσφιλείς προορισμούς σεξοτουρισμού, για το 1/3 των βολεμένων.
 
Η ατομική ισχύς [οικονομική, πολιτική ή κοινωνική] θα είναι το μοναδικό μέτρο του Δικαίου και η λεγόμενη “κοινοβουλευτική δημοκρατία” θα εξελιχθεί σε μια κωμωδία, όπου ισχυροί μεγιστάνες των ΜΜΕ, θα ενδοβάλλουν κατευθείαν στα μυαλά του πόπολου το τι θα πάει να ψηφίσει.
Το πιο φρικιαστικό σημείο όμως της θεωρίας του 1/3, είναι ότι οι εργολάβοι της αθλιότητας, που έχουν αναλάβει να την εφαρμόσουν, πιστεύουν ακράδαντα στην ισορροπία του 1/3, την οποία φρονούν ότι την έχουν αποδείξει στην πράξη.
Η ισορροπία του 1/3 διδάσκει πως, αν καταφέρνεις να διατηρείς τα προνόμια του 1/3 του πόπολου, έναντι των 2/3 που πένονται, τότε ελέγχεις απόλυτα και την ίδια την κοινωνία!
Οι μηχανικοί ελέγχου του νου, παρουσιάζουν ως απόδειξη των θεωριών τους, τις κοινωνίες της Βραζιλίας ή της Ινδίας, όπου πράγματι, εκατομμύρια άνθρωποι αργοπεθαίνουν από τη φτώχεια στις φαβέλες και στα slumdogs αλλά τελικά δεν εξεγείρεται κανένας!
Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις στη Βραζιλία, που ξεφούσκωσαν αμέσως μετά την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλου, απέδειξαν με τον πιο ωμό τρόπο, την ισχύ της θεωρίας του 1/3.
Σε μια κοινωνία, όπου χιλιάδες παιδιά 5-12 ετών εξωθούνται στην πορνεία από τις ίδιες τους τις οικογένειες, οι μόνες αντιδράσεις κατά του καθεστώτος ήσαν αυτές που ειχαν ως αντικείμενο διεκδίκησης την τιμή στα εισιτήρια των λεωφορείων αλλά κι αυτές έσβησαν μόλις οι τηλεοράσεις έβαναν μπροστά να δείχνουν τα αστέρια της μπάλας…
Η ελληνόφωνη Ισλαμογρεκία, που αποτελεί το νέο [και πιο αγαπημένο] πείραμα εφαρμογής του δόγματος του Σοκ [και μάλιστα σε μια πρώην ευρωπαϊκή κοινωνία], επιβεβαιώνει ακόμα πιο τρανά τους ισχυρισμούς των μηχανικών ελέγχου του νου.
Τη στιγμή που το 40% των ελληνόφωνων έχουν φτάσει να αγγίξουν τον εφιάλτη της φτώχειας [έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για το 2013] ενώ το 28,8% των παιδιών ζει σε συνθήκες απόλυτης ένδειας [από την ίδια έρευνα] κι ενώ καθημερινά αποσιωπούνται 1 με 2 αυτοκτονίες, όχι μόνο δεν εξεγείρεται κανένας, αλλά αντίθετα το πόπολο παρακολουθεί αποχαυνωμένο τα σήριαλ μαζικής προπαγάνδας, που του προετοιμάζουν ακόμα πιο εφιαλτικές συνθήκες διαβίωσης!
Τυπικός “δρόμος” σε παραγκούπολη [slumdog]  της Ινδίας
Τα στατιστικά στοιχεία για τη φτώχεια στη χώρα μας, προσεγγίζουν όλο και πιο πολύ τις νόρμες της κοινωνίας του 1/3. Αν δεν έχουμε γίνει ακόμα Ινδία, είναι επειδή κάποιοι παραδοσιακοί θεσμοί, όπως η συνεκτικότητα της οικογένειας και η κοινοτική αλληλεγγύη, βαστούν ακόμα γερά. Σύντομα όμως και με τις φιλότιμες προσπάθειες της αριστεράς, θα γκρεμιστούν κι αυτές, ολότελα…   
Σύνορα μεταξύ θωρακισμένου προαστείου και φαβέλας στο Σάο Πάολο. 
Το βολεμένο 1/3 χωρίζεται από την αθλιότητα των υπόλοιπων 2/3, 
με έναν χοντρό [και σε μερικά σημεία ηλεκτροφόρο] μαντρότοιχο. 
Παρατηρήστε ότι κάθε βεράντα στα οροφοδιαμερίσματα, διαθέτει πισίνα! 
Για τους αποκάτω, υπάρχουν τα λασπόνερα, στα οποία μπορούν να πάνε να πνιγούν.
 
Αυτή είναι μια εικόνα απο το κοντινό μέλλον της ελληνόφωνης Ισλαμογρεκίας [πρώην Ελλάδος] το οποίο έχουν αναλάβει να διαχειριστούν επί του παρόντος οι περί την φαμίλια Μητσοτάκη,
στοιβάζοντας στις πόλεις μας δεκάδες εκατομμύρια λαθρέποικων απο Αφρικη και Ασία.
Η Μόρια δεν είναι παρά η πρώτη φαβέλα της παλιάς Ελλάδας.
Αθήνα – Σάο Πάολο, Θεσσαλονίκη – Βομβάη   
Ισλαμογρεκία [μια εικόνα από το μέλλον]
Λίγα χρόνια πρωτύτερα και καταμεσής της λεγόμενης “κρίσης”, κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποιησης, αγοράζανε αβέρτα πάμφτηνη ελληνική γη, στις πλήρως απαξιωμένες γειτονιές του Αγίου Παντελεήμονα, του Μεταξουργείου, του Κολωνού ή των Πατησσίων.
Όταν έρθει η ώρα, είναι πολύ πιθανόν να καθαρίσουν μεγάλες εκτάσεις εντός του πολεοδομικού ιστού και να κατασκευάσουν εκεί, τέτοια τερατουργήματα, σαν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία!
Χλιδάτες κατοικίες, στις οποίες το κάθε οροφοδιαμέρισμα θα διαθέτει γιακούζια και πισίνες στη βεράντα, ενώ ένας αδιαπέραστος μαντρότοιχος θα χωρίζει τους προνομιούχους, από το πολυπολιτισμικό πόπολο, όπου ορδές ινδοκογκολέζων θα συνωστίζονται δέκα-δέκα σε διαμερίσματα κλουβιά και άστεγοι ελληνόφωνοι θα κοιμούνται στους δρόμους.
Αθήνα – Σάο Παολο…
Το μοναδικό εμπόδιο για να μπουν γρήγορα μπροστά τα σχέδια της Νέας Τάξης, ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα σ ένα είδος Ινδογρεκίας, είναι η υπόγεια συνειδησιακή  ροή των παραδοσιακών αξιών της παλιάς Ελληνικής κοινωνίας.
Δηλαδή, η οικογένεια, η εθνική  και η κοινοτική αλληλεγγύη, οι δεσμοί αίματος και η συνάφεια με τη γη. 
Χάρις σ’ αυτά κρατάμε ακόμα κάτι ξεφτίδια της ανθρωπινότητας μας, σε έναν κόσμο θηρίων.   Γι αυτό ακριβώς και το σκυλολόι της εντόπιας καθεστωτικής ελίτ,έχει βαλθεί να τα εξαφανισει.
Από τους σαμαροβενιζέλους ως τους τσιπρουλίνους, κι από τους καραγκιόζηδες του ΣΥΡΙΖΑ ως τους εμπειρους πολιτικους εργολαβους της γαλαζιας παραταξης, όλα [μα όλα] τα μαντρόσκυλα της διεθνούς γραβατοπειρατείας, χτυπάνε τα θεμέλια του ελληνικού ανθρωποκεντρικού πολιτισμού και της συλλογικής ταυτότητας του έθνους των Ελλήνων.
Η Hindugrecia ή Ισλαμογρεκία, θα χτιστεί απάνω στα ερείπια της παλιάς Ελλάδας ή δεν θα χτιστεί διόλου!
Σημειώνω ότι οι θεωρίες του 1/3 προβλέπουν τη διαχείριση της αθλιότητας σε κοινωνίες δισεκατομμυρίων ανθρώπων και δη πολυφυλετικών, όπου έχει αποδειχθεί ότι η έλλειψις κοινωνικης συνοχης, μεταξύ αλλοεθνών, αλλόγλωσσων και αλλόθρησκων ατόμων, κάμει απαγορευτική οποιαδήποτε συσπείρωση και οργάνωση τους, ώστε να αντισταθούν αποτελεσματικα κατά της εξουσίας.
Το ελληνικό πείραμα φαινεται ότι εξελίσσεται μαι χαρά και εντελώς σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των εμπνευστών του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο τελευταίος εκλογικός θρίαμβος της γαλάζιας πολιτικης συμμορίας, η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις προθέσεις της να μετατρέψει τη χώρα σε ινδοκίνα της Ευρώπης…
Θα γίνει λοιπον… Αργά ή γρήγορα θα γίνει… Η πρώην Ελλάς θα μετατραπεί σε Βραζιλία της Ευρώπης… Αθήνα – Σάο Πάολο, Θεσσαλονίκη – Βομβάη!
Τεράστιες εκτάσεις, εντός του οικιστικού ιστού των πρώην ελληνικών πόλεων, θα μετατραπούν σε φαβέλες, στις οποίες θα εγκλωβίζονται δεκάδες χιλιάδες λαθρεποίκων.
Οι ευνοημένες κάστες του καθεστώτος [δημόσιοι υπάλληλοι, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, μεγαλοστελέχη πολυεθνικών] θα διαβιούν πίσω από ηλεκτροφόρες μάντρες, που θα προστατεύονται επί 24ώρου βάσεως, από οπλισμένες ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας.
Θωρακισμένα αυτοκίνητα θα πηγαίνουν και θα φέρνουν τους κατόχους τους, στα εστιατόρια και στα κλαμπ, όπου στις πόρτες θα φυλάνε σκοπιά ένοπλοι μπράβοι.
Κι έξω από τα αστραφτερά εμπορικά κέντρα, χιλιάδες ημίγυμνα παιδιά, θα εκδίδονται για μία τυρόπιτα…
Αν θέλετε μια εικόνα του μέλλοντος μας λοιπόν, δεν έχετε παρά να πάτε ένα ταξιδάκι στη Βραζιλία, στην Ινδοκίνα, στις Φιλιππίνες.
Κι εκεί κάποια αριστερά ξεκίνησε τον εφιάλτη, με την πρώτη της φορά, ενω τη διαδέχτηκαν αργοτερα στη διαχειριση της γενοκτονίας οι πιο έμπειροι και ικανοι στη διαχειριση δεξιοί φιλελεύθεροι….
Τα παραμύθια για τους “καημένους πρόσφυγες” είναι μοναχά για να αίρονται οι ενοχές των βολεμένων, που ξέρουν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να τους επηρεάσει. Αυτοί, το πολύ να μετακομίσουν στις περιοχές που θα παραμείνουν “καθαρές”, μετά τη συνομολόγηση των κρυφών συμφωνιών, μεταξύ των εγχώριων εντολοδόχων της Νέας Τάξεως και των μεγάλων αφεντικών τους.
Πίσω από τς σιδερόφραχτες εισόδους τους, θα μπορούν με την άνεση τους να συστήνουν ΜΚΟ και αλληλέγγυες οργανώσεις, ώστε να βγαίνουν μια φορά τη βδομάδα, συνοδευμένοι/ες από τους μπράβους τους και να μοιράζουν λίγα κουτιά γάλατα, στους μελαμψούς αναξιοπαθούντες.
Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες στην ιστορία της ανθρωπότητας, φρόντιζαν πάντα να καλύπτονται με το πέπλο κάποιας μητέρας τερέζας…
Η πορνεία στην Ισλαμογρεκία που μας ετοιμάζει η φαμιλια Μητσοτακη, 
με τη συνεργεια και τη συνενοχη της εκκλησιας [δεν θα την πω Ορθοδοξη] θα αρχίζει απο τα έξη χρονια, για αγορια και για κοριτσια. 
Ακριβως οπως συμβαινει σημερα στο χοτ σποτς, που δεν ειναι αλλο τι απο τα πρωτα σλαμντογκς του μελλοντος μας…
Καλοβαλμένοι κύριοι και ματσωμένες κυρίες, θα μπορούν να καμουν τη περατζαδα τπυς απο τις παρυφες των σλαμντογκς και να ψωνιζουν φρεσκια ανθρωπινη σαρκα, οπως καμουν αλλωστε και σημερα, στα στεκια των λαθρομεταναστων
Λαθρουπόλεις, παραγκουπόλεις, φαβέλες και σλαμντογκς εντός του ελληνικού εδάφους, λοιπόν…
Για να στεγαστούν [ή πιο σωστά για να μαντρωθούν] τα εκατομμύρια αφροασιατών λαθρεποίκων, που θα μεταφερθούν στη χώρα, μέσα στα απόμενα 20 χρόνια.
Και φυσικα παράδοση των οικιών των Ελλήνων, στους λαθρεποίκους. Γιατι όχι και επίταξη, στο άμεσο μελλον;
Με τη συνέργεια και την προδοτική συνεργασία προπαντός της αριστεράς αλλά και μιας σεβαστής μερίδας των πλούσιων κυριών [και των δύο φύλων] που σπεύδουν να βρούν εφήμερους εραστές, ανάμεσα στους μελαμψούς λαθρέποικους των ήδη λαθροκατακτημένων συνοικιών μας.
Παραδίδουμε την Ελλάδα, βογκωντας από ηδονή…
Το κριμα για τον χαμο ενος μεγαλου πολιτισμου, στον λαιμο τους και στον λαιμο των παιδιων τους…  
 
 
Αυτοί θα διαχειριστούν τον λαθρεποικισμο της πρωην Ελλαδας
Αθηνα – Σαο Παολο, Θεσσαλονικη – Βομβαη
Μιλαμε για δεκαδες εκατομμυρια τριτοκοσμικους τυχοδιωκτες!
Ποσους;
Βαλτε με το νου σας οτι το αστικο συμπλοκο Σαο Παολο-Ριο ντε Τζανειρο φτανει τα 40.000.000 ψυχες! Προσθεστε ενα Δελχι και μια Βομβαη και βγαλτε λογαριασμο…
Η οικογενεια Ανταμς ησαν αρσακειαδες μπροστα στη φαμιλια Μητσοτακη… 
 
Σημείωσις
Σε πολαπλα αρθρα προ της 7ης Ιουλιου 2019, προειδοποιουσα οτι η ιδεοληπτικη μεταναστολαγνεια της αριστερας, θα ήταν πταίσμα μπροστά στην ψυχρή και καλα σχεδιασμενη επιχειρηση λαθρεποικισμου που θα κληθει να διεκπεραιωσει η φαμιλια Μητσοτακη.
Η γαλαζια πολιτικη συμμορια θριαμβευσε στις εκλογες…
Τωρα αρχιζει να φαινεται το εφιαλτικο σχεδιο που δρομολογουν οι περι τον εγχωριο εργολαβο των Πλανητικων Παν-εξουσιαστων.
Και λοιπον;
Εκατο εκατομμυρια λαθρεποικοι να μπουκαρουν αυριο στην Ισλαμογρεκια και ν αρχισουν να σφαζουν και να καινε αδιακριτως,  οι ελληνοφωνες μαζες θα ψηφισουν οποιον τους πουνε οι εργολαβοι της πληροφοριας στις τηλεορασεις τους. Που αν δεν είναι ακριβώς ο Μητσοτάκης, θα είναι ένας μητσοτακης. Στην ουρά περιμενουν οι εφεδρειες του συστηματος,
Μην ξεχνατε αλλωστε και τη χρυση εφεδρεια που λεγεται Βαρουφακις…
Δεν υπαρχει ελπίς…
Τελειώσαμε!

Απάντηση