Θρίαμβος Σαλβίνι και εθνικιστών σε περιφερειακές εκλογές στην Ιταλία

Οι Ιταλοί απέδειξαν ότι αγαπούν πραγματικά την πατρίδα τους και έδωσαν συντριπτική νίκη στους πατριώτες στις περιφερειακές εκλογές στην Ούμπρια. Οι ενωμένες πατριωτικές δυνάμεις συγκέντρωσαν ποσοστό 57,55% και νίκησαν τους αντιπάλους τους με διαφορά πάνω από 20%, αντιστρέφοντας το εκλογικό αποτέλεσμα του 2015. Να σημειωθεί ότι η αριστερά κέρδιζε συνεχώς τις εκλογές στην Ούμπρια, από το 1949.

Σύντομα η Ιταλία θα περάσει στα χέρια των πατριωτών, που θέλουν μια χριστιανική Ευρώπη χωρίς λαθρομετανάστες. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. συγχαίρει τον ιταλικό λαό και φωνάζει Ελλάς-Ιταλία συμμαχία, ευχόμενη και οι Έλληνες ν’ ακολουθήσουν τους Ιταλούς και να δικαιώσουν τη ρήση ”ούνα φάτσα, ούνα ράτσα”. Ο εθνικά επικίνδυνος Μητσοτάκης είχε βιαστεί πριν λίγες ημέρες και είχε δηλώσει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος, που ο Σαλβίνι έφυγε από την κυβέρνηση της Ιταλίας. Η Ν.Δ. δεν έχει πλέον κανένα σύμμαχο στην Ευρώπη, πλην της υπό συνταξιοδότηση, Μέρκελ. Είναι επιτακτική ανάγκη να συσταθεί και στην Ελλάδα ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο, που θα συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους πατριώτες ηγέτες και θα σώσει την πατρίδα μας, που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από την Ιταλία. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο στους Ιταλους μπραβο στον Σαλβινι. Αντε και στα δικα μας.

  2. Η Ιταλία διάλεξε, και με το παράδειγμά της δείχνει, τον δρόμο απελευθέρωσης από τα δεσμά της ΝΠΤ. Καιρός η Ελλάς να μάθει και να τολμήσει. Μπορεί.

Απάντηση