ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

Η εισβολή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς όπως και η νωχελική πολιτική της, κατά τα άλλα, ελληνικής κυβέρνησης που απειλεί μέσω βολεμένων γόνων, τις τοπικές κοινωνίες που δίκαια αντιδρούν. Τίποτα δεν άλλαξε. Η ανταλλαγή πληθυσμών και ο εξισλαμισμός της πάλαι ποτέ υπερήφανης Ελλάδος συνεχίζεται. Θέλουμε να μάθουμε τι εννοεί  ο αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών όταν λέει πως το κράτος έχει τον τρόπο να επιβάλλει τη θέλησή του στους Δήμους και στις τοπικές κοινωνίες, για εγκατάσταση των λαθρομεταναστών ΚΑΙ στην ενδοχώρα. Ποιος είναι ο τρόπος? Σκέφτηκε άραγε πως και ο λαός έχει τον τρόπο να μη περάσει η ανθελληνική πολιτική. Οι απειλές δεν πρέπει και δεν πρόκειται να περάσουν.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον άνθρωπο που λέει πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία? Αυτή η πολιτική καρικατούρα ας περιοριστεί στις χλιδάτες διακοπές του στα κότερα και στα κοσμοπολίτικα νησιά και να αφήσει τις απειλές.

Γ.Λ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο γνωστός μασονοδεξιός καραγκιόζης, που μπήκε στην πολιτική λόγω του μπαμπάκα του και θεωρούσε «αναφαίρετο δικαίωμα» το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας από τα αναρχοάπλυτα σκουπίδια.

  2. Τετοια κοπροσκυλα που δε δουλεψαν στη ζωη τους και πατησαν επει πτωματων για να βρεθουν εκει στη θεση που ειναι θελουν κοψιμο τα κεφαλια και κρεμασμα στις πλατειες γιατι ειναι προδοτες μασωνοι.

Απάντηση