Χαιρετίζουμε την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας από τις Η.Π.Α.. Σειρά έχει τώρα και η Ποντιακή Γενοκτονία

Οι Αρμένιοι πέτυχαν την αναγνώριση της γενοκτονίας τους από τις Η.Π.Α. και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς οι Έλληνες πατριώτες προσδοκούμε τώρα, ότι οι Η.Π.Α. θ’ αναγνωρίσουν και την γενοκτονία των Ποντίων. Άλλωστε 12 Πολιτείες των Η.Π.Α. μεταξύ των οποίων και η Νέα Υόρκη,από το 2002, έχουν αναγνωρίσει την Ποντιακή γενοκτονία. Οι επικείμενες εκλογές στις Η.Π.Α είναι ευκαιρία  να πιέσουμε για την αναγνώριση.

Πρέπει να καταλάβουμε όμως,  όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι Πόντιοι, ότι δεν φταίνε οι ξένοι, που η γενοκτονία τους δεν έχει αναγνωριστεί απ’ όλες σχεδόν τις χώρες, ενώ έχει αναγνωριστεί η Αρμενική γενοκτονία. Οι Αρμένιοι αγωνίζονται σαν μια γροθιά για το δίκαιο της πατρίδας τους, ενώ εμείς έχουμε πολιτικούς που αρνούνται την Ποντιακή γενοκτονία! Ο συριζαίος Φίλης ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε γενοκτονία, ενώ ο νεοδημοκράτης Καιρίδης είπε το 2018, ότι είναι μύθος η Ποντιακή γενοκτονία κι ότι οι Έλληνες είμαστε παιδιά των Οθωμανών!
Οι ξένοι λοιπόν, με το δίκιο τους λένε, ότι αφού οι Έλληνες πολιτικοί δεν αναγνωρίζουν γενοκτονία, δεν μπορούν να την αναγνωρίσουν αυτοί. Γι’ αυτό όλοι οι Έλληνες, αν αγαπάμε την πατρίδα, πρέπει να μαυρίσουμε τους ανθέλληνες πολιτικούς και τα κόμματά τους. Τότε μόνον θ’ αναγνωριστεί παγκοσμίως η Ποντιακή γενοκτονία και όλα τα δίκαια του ελληνισμού. 

Απάντηση