ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ!

Με τίτλο «Οι ΜΚΟ στο μικροσκόπιο» και με συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ κ. Κυρανάκη, κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Σε σχετική ερώτηση του νεαρού δημοσιογράφου, γνωστού για τις «φιλελεύθερες» απόψεις του, περί του «προσφυγικού» (έτσι ονομάζουν το λαθρομεταναστευτικό όσοι θέλουν να είναι politicallycorrect …και να έχουν δουλειά!), ο βουλευτής απαντάει, μεταξύ άλλων, ότι η Κυβέρνηση «θα ελέγξει τον ρόλο των ΜΚΟ στο μεταναστευτικό, ότι οι δράσεις πολλών από τις ΜΚΟ «ερευνάται από τη Δικαιοσύνη» καθώς και ότι «έχουν ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα αρκετά στοιχεία και σύντομα περιμένουμε τα πορίσματα». Πολύ καλά όλα αυτά και είμαστε οι πρώτοι που επικροτούμε αυτές τις θεσμικές ενέργειες. Πραγματικά «οι πρώτοι», αφού ήδη από τις 27-9-19 καταθέσαμε σχετική Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία, όπως ήδη έχουμε ενημερωθεί, έχει διαβιβαστεί προς χρέωση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη στοιχειοθέτηση των σοβαρότατων εγκλημάτων που καταγγείλαμε.

Δεν επιθυμούμε, ούτε επιζητούμε καμιάς μορφής «αναγνώριση» για τη συμβολή μας στην δίωξη του δυσώδους κυκλώματος των ΜΚΟ που ταλανίζει, με απόλυτη ευθύνη των Κυβερνήσεων, την χώρα εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία. Αλλά δεν μπορούμε και να μην μειδιάσουμε με την προσπάθεια που όψιμα η Κυβέρνηση της ΝΔ καταβάλει, προκειμένου να αποδείξει σε όσους δεν γνωρίζουν, τις «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ Σόρος (ο πατέρας των ΜΚΟ )  και κυβερνητικών στελεχών, όπως τουλάχιστον καθημερινά καταγγέλλει από ραδιοφώνου ο έγκυρος Γ. Τράγκας, που ασφαλώς, κάτι περισσότερο θα ξέρει...

Χωρίς να τρέφουμε ιδιαίτερες αυταπάτες για την καταδίκη κυκλωμάτων που αποκομίζουν δισεκατομμύρια, παραδεχόμαστε ότι το πολιτικό κλίμα διάκειται ευμενέστερα στον έλεγχο της ασυδοσίας των εγκληματικών αυτών οργανώσεων σε σχέση με το παρελθόν, οπότε αποτελεί και για την Κυβέρνηση «χρυσή ευκαιρία» να αποδείξει ότι αυτά που λέει, τα εννοεί. Εμείς δεν θα παρακολουθούμε απλώς. Θα συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Δικηγόρος- ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν κ αρκετά αργά εφόσον μας κατάστρεψαν κ τα έχουν αρπάξει χοντρά ας ελπίσουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει με την φιλότιμη κ γενναια απόφαση σας να ασχοληθείτε με το θέμα το θεωρώ δύσκολο γιατί δύσκολα τα βάζει κανείς με το λεγόμενο. . σύστημα…όμως η ζωή είναι γένους θηλυκού δηλ απροβλεπτη

Απάντηση