Μητσοτάκης, Καμμένος, Βελόπουλος είναι το ίδιο υποκριτές για τη συμφωνία των Πρεσπών

Δεν είχαμε καμία διάθεση ν’ ασχοληθούμε με τον πατριδοκάπηλο  ΒελόπουλοΜας ανάγκασε όμως, γιατί το τερμάτισε, αφενός με το να γίνει ουρά, όχι μόνο του Μητσοτάκη,αλλά και του Κ.Κ.Ε. και να πει ότι θα ψηφίσει το νόμο-έκτρωμα για τη ψήφο των αποδήμων και αφετέρου με το να ενταχθεί σε μια ευρωομάδα, που υποστηρίζει με φανατισμό τη συνθήκη των Πρεσπών.

Επειδή  ως γνήσιος πολιτικάντης διαθέτει απύθμενο θράσος, έσπευσε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι ο ευρωβουλευτής του δεν ψήφισε υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.. Όμως την πάτησε γιατί μας θύμισε τον προδότη Καμμένο, που έλεγε ότι δεν ψηφίζει τις Πρέσπες, στηρίζει όμως την κυβέρνηση που τις ψήφισε. Έτσι λοιπόν και ο Βελόπουλος, στηρίζει  μια ομάδα απόλυτα φιλοσκοπιανών  ευρωβουλευτών, αλλά ο ίδιος μας λέει ότι είναι κατά των Σκοπίων. Τον καλούμε, αν δεν θέλει να τον λέμε Καμμένο να φύγει απ’ την ανθελληνική ομάδα. Αν δεν το κάνει θα είναι εκτός από Καμμένος και Μητσοτάκης, που Πρέσπες δεν ψήφισε αλλά Πρέσπες εφαρμόζει.
Ίσως δεν είναι τυχαίο, που αυτές τις ημέρες διαβάζονται στις εκκλησίες μας τα Ευαγγέλια όπου ο Κύριος απευθύνει τα ουαί στους Γραμματείς και τους Φαρισαίους,γιατί πολλοί πολιτικάντηδες πρέπει να τ’ ακούσουν και να προβληματιστούν. Τέλος διαβεβαιώνουμε το Βελόπουλο ότι δεν θα  ασχολούμαστε πλέον μαζί του, επειδή η περίπτωση του είναι μάλλον για την επιθεώρηση. 
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Φιλόλογος – Δημοσιογράφος

Απάντηση