Γιάννης Λαγός: ”Να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες που πιστεύουμε στον Χριστό και στην Πατρίδα σε έναν Φορέα”

Ο Γιάννης Λαγός στην ιστορική του ομιλία  στο δικαστήριο είπε, εκτός των άλλων, ότι συμμετέχει σ’ ένα νέο πολιτικό φορέα, που θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες,δεξιούς κι αριστερούς, αρκεί να πιστεύουν στην Ορθοδοξία και ν’ αγωνιστούν να φύγουν οι λαθροεισβολείς. Εξέφρασε με την τοποθέτησή του όλους τους Έλληνες πατριώτες, που βλέπουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κι ότι η Ελλάδα είναι υπό μουσουλμανική επίθεση, που σύντομα θα γίνει κατοχή.
Εν όψει του συνεδρίου του πολιτικού μας φορέα, που θα γίνει στο κέντρο των Αθηνών στις 9 Νοεμβρίου, δηλώνουμε ότι δεν διεκδικούμε το αλάθητο κι ούτε θεωρούμε κάποιον πατριώτη κατώτερο από εμάς. Κάνουμε έκκληση για ξεσηκωμό και συστράτευση όλων στον ιερό αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας. Θέλουμε να ενταχθούν στις τάξεις μας και να διεκδικήσουν την εκλογή τους στα κομματικά όργανα όλοι όσοι αγαπούν την πατρίδα. Σ’ εμάς δεν χωρούν προσωπικές φιλοδοξίες ούτε κλίκες και οικογενειοκρατία. Δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε τον όρκο του τελευταίου μας Αυτοκράτορα και κοινή γάρ γνώμη πᾶντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καί οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν“.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητέ συναγωνιστή Γιάννη. Εύχομαι, οι εμπειρίες που αποκόμισες Από την θητεία σου στην Χρυσή Αυγή, να αποβούν χρήσιμες για το μέλλον του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος.

Απάντηση