Αδελφέ μου Συνέλληνα…

Αδελφέ μου Συνέλληνα

Στη ζωή μου, δεν το κρύβω, αγάπησα βαθιά την Ελλάδα και διδάχθηκα από τους αγώνες της για την ελευθερία. Τα προβλήματα της πατρίδος μας είναι τεράστια και κοντόφθαλμες, ενδοτικές πολιτικές δεν τα επιλύουν.

Η άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος είναι για μένα οφειλόμενο χρέος στην πατρίδα. Την Ελλάδα που λάτρεψα. Πονάω μαζί της, χαίρομαι μαζί της, πανηγυρίζω μαζί της. Και αυτή βαθαίνει τη ζωή μου και την πλουτίζει με τα ιδανικά της.

Τούτη τη δύσκολη, για τον τόπο μας, ώρα επέλεξα να προσφέρω από ένα άλλο μετερίζι, αν εσύ με την ψήφο σου το αποφασίσεις. Το μετερίζι της Εθνικής ΛΑικής ΣΥΝείδησης.

Είμαστε όλοι κουρασμένοι από τα ψεύτικα μεγάλα λόγια και απογοητευμένοι από τις ανακολουθίες των πολιτικών που απεδείχθησαν αναποτελεσματικοί, ακροβατώντας στα όρια της λογικής και της νομιμότητας και ζητάμε διέξοδο. Την διέξοδο αυτή την έδειξε με την πρωτοβουλία του ένας αγνός πατριώτης και ασυμβίβαστος αγωνιστής. Ο Γιάννης Λαγός.

Εμείς κι εγώ προσωπικά δεν υποσχόμαστε παραδείσους. Υποσχόμαστε αγώνα, κόπο και ιδρώτα.

Είμαστε πολιτικός φορέας ευθύνης και προοπτικής. Δεν είμαστε εντολοδόχοι συμφερόντων. Δεν έχουμε μηχανισμούς. Δεν είμαστε μέρος του διαβρωμένου πολιτικού συστήματος. Δεν θέλουμε τέτοιες συμμαχίες. Σύμμαχος μας είσαι Εσύ. Ο Εθνικιστής που προδόθηκε, ο πατριώτης που ανησυχεί. Ο νέος που αγωνιά για το αύριο.

Είσαι η βάση και μπορείς να γίνεις η δύναμη.

Στις 9 Νοεμβρίου είναι η δική σου ώρα.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

                    ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ

                             ΙΑΤΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Απάντηση