Ξεσηκωμός και στα Γιαννιτσά: Οι κάτοικοι έδιωξαν τα λεωφορεία με τους «μετανάστες»

Στα κάγκελα οι πολίτες στα Γιαννιτσά που βγήκαν τους δρόμους και περίμεναν τα λεωφορεία με τους «μετανάστες» όλη την νύχτα.

Το δόγμα της μόνιμης εγκατάστασης των αλλοδαπών στην ενδοχώρα από την κυβέρνηση παίρνει «σάρκα και οστά, με κάθε κόστος, ακόμα κι αυτό σημαίνει αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της χώρας αλλά και αποστολή των δυνάμεων ασφαλείας ενάντια στους εξοργισμένους κατοίκους.

Η είδηση ότι θα έρθουν δύο λεωφορεία στην Πέλλα για να διαμείνουν περί τους 80-100 μετανάστες σε τρία ξενοδοχεία, των Γιαννιτσών, της Παναγίτσας και της Άρνισσας, σήκωσε πλήθος αντιδράσεων από τους κατοίκους. Ήδη, στη διασταύρωση του ξενοδοχείου, στο 7ο χμ της Εθνικής Οδού Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκε κόσμος για να εμποδίσει την έλευση τους… και οι ίδιοι δηλώνουν πως αν χρειαστεί, θα μείνουν όλο το βράδυ για να αποτρέψουν να έρθουν σήμερα – ή όποια άλλη στιγμή- μετανάστες στην περιοχή… Ανάρτησαν μάλιστα και πανό που έγραφε: Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες από την Ελλάδα. Κλείστε τα σύνορα. Αλληλεγγύη στους Έλληνες.

Λόγω της κινητοποίησης, έστω των ανθρώπων που αντέδρασαν στην έλευση των μεταναστών στα Γιαννιτσά έφτασε το λεωφορείο στο ξενοδοχείο και δεν τους κατέβασαν! Έντονο το κλίμα που δημιουργήθηκε με την έλευση τους και την επέμβαση της Αστυνομίας… περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως αναφέραμε ήδη ότι υπήρχε το σενάριο, να φύγουν προς την Έδεσσα σήμερα, μετά τον ξεσηκωμό που αντελήφθησαν όλοι και να έρθουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ τα λεωφορεία με τους λαθρομετανάστες κατάφεραν να φθάσουν στο ξενοδοχείο μετά από επιχείρηση της αστυνομίας!

Πηγή : Hellas-now.com

Απάντηση