Η Σουηδία οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο – ακολουθούμε εμείς

Η Σουηδία είναι μία μεγάλη αλλά αραιοκατοικημένη χώρα, όπου πολύ σύντομα, ο μη-γηγενής πληθυσμός, αποτελούμενος κυρίως από μουσουλμάνους μετανάστες θα αποτελεί το 50% των κατοίκων. Στη χώρα αυτή, παρά την φιλομεταναστευτική της κουλτούρα, τον πλούτο και τις υποδομές και παρά τις έντονες προσπάθειες της πολιτείας να εντάξει τους μετανάστες, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ένταξη αποδεικνύεται ένας μύθος. Ένα παραμύθι, που θα οδηγήσει σύντομα, τους Σουηδούς πριν απ’ όλους, στην κόλαση.

Όπως αναφέρει ο σουηδικός ιστότοπος VOICE OF EUROPE, ο τέως Διευθύνων Σύμβουλος της SCANIA, της μεγαλύτερης βιομηχανίας κατασκευής φορτηγών στη Σουηδία, προειδοποίησε ότι η χώρα οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο, λόγω τις ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης από ξένες χώρες.

Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεως με το SWEBBTV, ο Λάιφ Έστλινγκ, ο τέως Διεθύνων Σύμβουλος της SCANIA και εν ενεργεία Πρόεδρος του Δ.Σ. της SÖDERTÄLJE SCIENCE PARK ανέφερε ότι η μαζική άφιξη μεταναστών από ξένες χώρες, που απέτυχαν να ενταχθούν στην σουηδική κοινωνία δημιούργησε μια ενδεχόμενη βίαιη κατάσταση, μεταδίδει η FRIA TIDER.

«Δεχθήκαμε πάρα πολλούς ανθρώπους από το εξωτερικό, το κάναμε αυτό. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι πήραμε ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι οποία ζούσαν σε μία κοινωνία, την οποία εμείς εγκαταλείψαμε πριν από 100 χρόνια. Αυτή είναι η αντίληψή τους για το πώς πρέπει να είναι μία κοινωνία.»

Οι σεξουαλικές επιθέσεις, οι βία των συμμοριών, οι εκρήξεις, το οργανωμένο έγκλημα και η ανεργία βρίσκονται σε επίπεδα που δεν έχουμε ξαναδεί στη Σουηδία. Δυστυχώς, αυτά τα προβλήματα έδειξαν το άσχημο πρόσωπό τους ως επακόλουθα της μαζικής εισαγωγής μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Στην ίδια συνέντευξη, ο τέως Πρόεδρος της SCANIA συνιστά ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, απαιτείται η χρήση του στρατού για να καταστείλει τις ταραχές που συμβαίνουν σε θύλακες μεταναστών.

Ο Έστλινγκ αναφέρει και την εμπειρία του σε σχέση με την προσαρμογή των μεταναστών στους χώρους εργασίας κατά τη θητεία του ως CEO της SCANIA, όπου κοντά στους 90 με 100 Σομαλούς μετανάστες που προσελήφθησαν, είτε έφυγαν είτε απολύθηκαν, επειδή ήταν ανίκανοι να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους ή να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους.

Για τον Έστλινγκ, για να ενταχθούν οι μετανάστες και να μάθουν να λειτουργούν εντός του πλαισίου της σουηδικής κοινωνίας, είναι απαραίτητη μία «μνημειώδης μετάλλαξη», κι αυτό είναι κάτι που θα χρειαζόταν μία ολόληρη γενιά για να επιτευχθεί.

Παρ’ ότι ο Έστλινγκ ελπίζει ότι τα βαθιά προβλήματα της Σουηδίας μπορούν να επιλυθούν εντός μίας δεκαετίας, πιστεύει ότι, αν δεν επιλυθούν, το αποτέλεσμα θα είναι ένας εμφύλιος πόλεμος.

Στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα
Κι όλα αυτά στη Σουηδία, όπου η ανεκτικότητα κυριάρχησε και ο λαός μαζί με την πολιτεία υποδέχθηκαν ανενδοίαστα τους μετανάστες, η μαζικότητα των αφίξεων των οποίων ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτή που υφίσταται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Κι όμως, στην Ελλάδα δε μιλάει κανείς. Κανείς τουλάχιστον με το βεληνικές του Έστλινγκ. Αντιθέτως, υπάρχουν μεγαλοεπιχειρηματίες, όπως κάποιοι μεγαλοξενοδόχοι, οι οποίοι επαίρονται ότι φιλοξενούν στις μονάδες και στα ίδια τους τα σπίτια λαθρομετανάστες.

Υπάρχει και ο κύριος Κύρτσος, ο οποίος καλεί τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν τα οικονομικά οφέλη που θα μπορούσαν να αποκομίσουν από την αποδοχή της μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών στις περιοχές τους.

Υπάρχει και η κυβέρνηση, η οποία ισχυρίζεται ότι ο εποικισμός της πατρίδος μας δεν είναι δικό μας πρόβλημα, λες και η επισήμανση αυτή σημαίνει και τη λύση.

Ας περιμένουμε λοιπόν τους… Σουηδούς να έρθουν να μας σώσουν.

 

Πηγή :  TheRighter.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. “Υπάρχει και η κυβέρνηση, η οποία ισχυρίζεται ότι ο εποικισμός της πατρίδος μας δεν είναι δικό μας πρόβλημα, λες και η επισήμανση αυτή σημαίνει και τη λύση.” Τέτοιο το θράσσος και η αναίδεια της κυβέρνησης. Ενοείται πως με την μεταναστευτική πολιτική της δημιουργεί μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που όμως δεν είναι πολιτικό πρόβλημα. “Πάρε λαέ το αυγό και κούρεψε το”.

 2. Καταρχάς, θα γράψω ότι όλοι οι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες έχουν …”χάσει” τα έγγραφα πιστοποίησής τους πριν εισέλθουν στη χώρα μας και άρα είνα λαθραία εισερχόμενοι, πως ακριβώς θα τους …ενσωματώσουμε στην ελληνική κοινωνία;
  Πως και γιατί; Αφού η ελληνική νομοθεσία ορίζει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας, πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται.
  Και τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Ακόμα και αν κάποιος δηλώνει ότι είναι …17χρονος, ή ότι είναι …κατατρεγμένος. Το …ότι δηλώσεις είσαι, δεν ισχύει.
  Ότι πούνε οι λαθραία εισερχόμενοι είναι …ντεφάκτο; Αφού δεν έχουν χαρτιά, ποιος ξέρει ποιοι είναι, τι είναι και από που είναι.
  Απευθείας απέλαση. Η μόνη λύση είναι η φυλάκιση και άμεση επιστροφή από εκεί που μας ήρθε.
  Να δούμε μετά, πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται;

  Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να τους ευχαριστεί ο …Πάκης;
  Αφού όλοι τους, το 95% των λαθραία εισερχομένων, μουσουλμάνοι, μωαμεθανοί είναι.
  Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους; Για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης;

  Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων.
  Στον χριστιανισμό δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μεγάλος ή μικρός, αρκεί που είναι άνθρωπος.
  Δεν μπορούμε να δεχτούμε όλους αυτούς τους μωαμεθανούς στη χώρα μας, να προσπαθήσουμε να τους “ενσωματώσουμε” στην κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή είμαστε άνθρωποι, επειδή είμαστε ανθρωπιστές. Ειδάλλως είμαστε …ψευτοανθρωπιστές.
  Εδώ δεν μπορούμε καλά καλά να ταΐσουμε τον εαυτό μας, θα δεχτούμε τους λαθροεισβολείς με τα νέα πιστεύω;
  Πως θα συνδυάσουν αυτοί οι λαθρομετανάστες τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική πραγματικότητα;
  Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, ότι οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν.
  Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο βομβιστής μουσουλμάνος ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.

  Ένας μουσουλμάνος, ένας μωαμεθανός, δεν μπορεί, δεν γίνεται να ενσωματωθεί αρμονικά σε μια χριστιανική κοινωνία. Δεν του το επιτρέπει το κοράνι.
  Αρμονική ενσωμάτωση σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό που έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και όπου γης…
  Αφού αυτοί οι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες (λαθρομετανάστες) μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαν και καθόλου σχολείο, αφού μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.

  • Θα ηθελα να πω οτι το προβλημα δεν ειναι οι άνθρωποι που εισέρχονται αλλα το οτι δεν τους δινεται καν η δυνατότητα να ενσωματωθούν και οποιος το επιχειρησει ειτε λαθραιος ειτε απο την δικη μας μουσουλμανικη μειονοτητα καταληγει εγκληστος σε ακουσια νοσηλεία στο ΨΝ της Σταυρούπολης όπου ειναι γεματο με τετοια περιστατικα. Αυτο συμβαίνει διοτι συμφωνα με αποφασεις που εκδιδονται απο τα ελληνικά δικαστήρια ο νομος της Ισλαμικής Σαριας και του Οθωμανικου Δικαιου βρίσκεται υπερανω του Ελληνικού Συντάγματος κατι που εντεχνως κρυβεται απο την κοινη γνωμη εσω και δεν δημοσιοποιηται με την συμφωνη γνωμη και καποιων πατριωτων οπως οι Βελοπουλοι ολων των ειδων στην γνωση των οποιων εχουν περιελθει πλειστα οσα τετοια περιστατικα διωξης και απαγορευσης της θρησκευτικής ελευθερίας.

 3. Απαντο στον Πέτρο Μ.
  Αδελφε σιμφονο τις με το μινιμα σου εστο και μεγάλο, γιατί έχω δισξολιες να διαβασο τα Ελληνικά
  Ναι είμαι αγραματος, ίσος ενας από τους τελευταίους αγραματος μεγαλοσα στο Βέλγιο επιρετισα εδώ 21 μινες με περιφανια το 84, σιμερα ειμε στα 2 χρόνια για την σινταξι ειμε 60 χρόνο καιη γινεκα μου Βελγίδα γαλλοφονι και η 2, ΜΑΣ φιγαμε από εκεί τό 96 ΜΑΣ διοξανε η μουζουλμανι, ναι απίστευτο αλλά αλιθινο, ευτυχώς είχα σπίτι στην Αθήνα, η γινεκα μου ΔΕΝ θέλει ουτε να ξανά ακούσει την λέξη Βέλγιο.
  Εροτισι : εάν τα πράγματα εδώ πάνε οπος εκεί ( πού εκεί πάει) ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΜΕ
  Στον σελινι, Άρη ΠΟΥ λιπαμε για το μέλλον του εγονακι μου, το μόνο σίγουρο εν γνώσει της γινεκας μου ειμε ετιμος… όταν έρθει η ώρα και μου δοθεί η διαταγή
  ✝️✝️

Απάντηση