Φιμώνει την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. το διαδίκτυο μετά από προσπάθειες αριστερών και φυσικά… “ακροδεξιών”

Από τις πρώτες ημέρες που έκανε αισθητή την παρουσία της η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. έχει ενοχλήσει αρκετούς. Ενόχλησε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον αριστερό υπόκοσμο που μολύνει την Πατρίδα μας τα τελευταία 45 χρόνια (μάλιστα έφτασε στο σημείο να κυβερνάει αυτή τη δύσμοιρη χώρα) αλλά και κάποιους κυριολεκτικά “πατριδοκάπηλους”! Αυτούς που τόσα χρόνια θεωρούν μαγαζί τους τον Πατριωτικό χώρο και δεν αφήνουν κανέναν άλλον να εκφραστεί, κατηγορώντας τον αμέσως σαν “προδότη και διασπαστή”. Όλοι αυτοί δεν μπορούσαν να ανεχτούν να εκφράζεται ελεύθερα μια Πατριωτική Ανεξάρτητη φωνή.

Άρχισαν λοιπόν τις μεθοδεύσεις με άμεσο “θύμα” τα δεκάδες προφίλ Facebook των φίλων της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., τα οποία “πέφτουν” το ένα μετά το άλλο. Βέβαια δεν σταματούν εκεί οι “φύλακες” του Πατριωτισμού… Με χυδαίο τρόπο προσπαθούν να ξεφτιλίσουν όποιον έχει αντίθετη άποψη από την Ιερή αγελάδα του Εθνικισμού.

Σειρά είχε ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. όπου δέχτηκε μια μεγάλης έκτασης επίθεση, με αποτέλεσμα να “πέσει” για κάποιες ώρες. (Την επόμενη φορά να το κάνουν πιο οργανωμένα γιατί τώρα θα σπάσουν τα μούτρα τους…)

Αφού εξάντλησαν όλα τα μέσα, σήμερα είπαν να βγάλουν το μίσος και την εμπάθειά τους στο κανάλι μας στο Youtube, όπου μετά από αναφορές “κατάφεραν” να μας ρίξουν ένα βίντεο του Προέδρου της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Γιάννη Λαγού, πού μιλούσε για την λαθρομετανάστευση και καλούσε τους Έλληνες σε αντίσταση. Αυτό πείραξε τελικά και τους… “πατριώτες”.

Καταλαβαίνουμε και συμπάσχουμε με τον πόνο τους, αλλά δε θα τους κάνουμε την χάρη να σταματήσουμε τον ωραίο Αγώνα που ξεκινήσαμε με φίλους απ’ ΟΛΗ την Ελλάδα για την σωτηρία της Πατρίδος μας. Καλούμε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να γνωρίσει την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. και αν τον εκφράζει να δώσει μαζί μας αυτόν τον Υπέροχο Αγώνα για την Ελλάδα μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση