Αυτός είναι ο νόμος-έκτρωμα για την ψήφο των αποδήμων

Ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα της βουλής (πλην Σύριζα που ήθελε να μην ψηφίζουν καθόλου οι απόδημοι!), ο νόμος για την ψήφο των αποδήμων. Δείτε τώρα τι λέει αυτός ο απαράδεκτος νόμος. Αρχικά απαιτεί αυτοπρόσωπη παρουσία σε πρεσβείες και προξενεία, που σε ορισμένες χώρες όπως οι Η.Π.Α. και η Αυστραλία μπορεί να απέχουν ακόμα και 1000 χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής του εκλογέα.

Κατόπιν απαιτείται από τον Έλληνα του εξωτερικού για να μπορέσει να ψηφίσει:1. Να μετανάστευσε μέχρι πριν 35 έτη! 2. Να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και να έχει ζήσει στην πατρίδα για 2 τουλάχιστον έτη από τα 35 που μετανάστευσε!! 3. Να έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα, είτε το έτος των εκλογών είτε το προηγούμενο έτος!!! Εν ολίγοις αυτό είναι ένα νομοσχέδιο αποτροπής της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. δηλώνει ότι θα διευκολύνει την διαδικασία απόκτησης Ιθαγένειας από τους λαθρομετανάστες.
Μετά απ’ αυτόν τον απροκάλυπτο εμπαιγμό, κυρίως από Ν.Δ. και Βελόπουλο, που μιλούσαν για επιστολική ψήφο όλων των Ελλήνων μεταναστών και έκαναν αυτή τη θεαματική κωλοτούμπα για χάρη του Κ..Κ.Ε., οι Έλληνες ομογενείς θα αντιδράσουν και θα αγωνιστούν εναντίον αυτών που τους εξαπάτησαν.  

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ισλαμαμπάντ μπούρκα καί σαρίκι !!! Οι Ιουδαίοι ότι και να κάνουν δεν θα πετύχουν το στόχο πού έχουν βάλει!!! Η ανθρωπότητα θα πορευτεί με τον ανώτερο πολιτισμό ,δεν μπορεί να γυρίσει πίσω στα σκοτάδια !!!

Απάντηση