ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες είναι έντονες οι φήμες, πως η κυβέρνηση μέσω του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. έχει δώσει εντολές να αντιμετωπίζει η Αστυνομία, πιο «αυστηρά», τις αυθόρμητες αντιδράσεις των πολιτών, που παρακολουθούν την λαθροεισβολή και ξεσηκώνονται απ’ άκρου εις άκρον, σε όλη τη χώρα.

Και αυτή η κυβέρνηση προτιμά να έχει την ΕΛ.ΑΣ. στην υπηρεσία των εισβολέων παρά στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών, που την έχουν ανάγκη για να τους προστατέψει από την σκληρή εγκληματικότητα που έχουν  εισάγει μαζί τους οι “επενδυτές” που έχουν εισβάλει για να “μπολιάσουν” τους Έλληνες.

Βέβαια αυτό το έχουμε ξαναζήσει με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και έτσι ήταν αναμενόμενο.

Αυτή τη φορά όμως η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη (που προεκλογικά υποσχόταν πως θα έλυνε το πρόβλημα), ξεπέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες λένε πως ασκούνται πιέσεις στα περιφερειακά ΜΜΕ (αφού τα αθηναϊκά είναι ήδη κατευθυνόμενα), να «χαμηλώσουν τους τόνους».

Έντονες οι αντιδράσεις ακόμα και στη βάση της Ν.Δ. που υπάρχει έντονο το αίσθημα πως οι ψηφοφόροι της ξεγελάστηκαν ακόμα μια φορά.

Έλληνες μην υποχωρείτε. Αντισταθείτε. Αυτή τη φορά ο αγώνας είναι κυριολεκτικά, υπέρ βωμών και εστιών.

Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή, μέσω του Προέδρου της, Γιάννη Λαγού ότι θα στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις των συμπατριωτών μας, που αντιδρούν σε όλη την Ελλάδα.

Πυκνώστε τις τάξεις της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. για να ακουστεί σε όλη την, ακόμα ελεύθερη, Ελλάδα πως… ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ

Μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου Συμβουλίου Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

 

Απάντηση