Επεισοδιακό το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης – Τι ειπώθηκε για τους λαθρομετανάστες

Επεισοδιακά κύλησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου, λίγες ώρες έπειτα από την άφιξη των προσφύγων – μεταναστών στη Σπάρτη.

Ομάδα πολιτών παρευρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμαρτυρόμενη έντονα για την εγκατάσταση των προσφύγων – μεταναστών στην πόλη, ενώ το κλίμα ήταν τεταμένο πριν ακόμα αρχίσει η συνεδρίαση. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες ζητούσαν παραιτήσεις και εξηγήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ κάποιες στιγμές η κατάσταση ξέφυγε και μεταξύ άλλων ακούστηκαν και βωμολοχίες.

Πάνω στο θέμα της εγκατάστασης των προσφύγων – μεταναστών τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Μοιράγιας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Αργειτάκος, Βαλιώτης και Βουνάσης, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πολίτες. Μάλιστα, στο τέλος της συζήτησης για το εν λόγω ζήτημα ο κ. Μοιράγιας κάλεσε το Σώμα να ψηφίσει αν «το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης είναι αντίθετο με τη μεταφορά μεταναστών στον δήμο μας».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

 

 

Πηγή : Apela.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 84

Απάντηση