Βίντεο – MKO και λάθρο διώχνουν με τις κλωτσιές τον Περιφερειάρχη Ιωαννίνων!

Περιφερειάρχης Ιωαννίνων γίνεται βορά στις ορέξεις των παράτυπων μεταναστών και λαθροεισβολέων με τις ευλογίες των ΜΚΟ που κάνει το γενικό κουμάντο μέσα σε αυτά! Χωρίς καμία σοβαρή πολιτική αντίδραση, η κατάσταση όπως διαφαίνεται έχει ξεφύγει από τα χέρια της ανήμπορης και ανθελληνικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που αλλά έταζε προεκλογικά και τώρα έχει αφήσει το πρόβλημα να παίρνει πολύ αρνητικές διαστάσεις!

Σε όλη αυτή την πολιτική ανευθυνότητα, την πολιτιστική, φυλετική και εθνική παρακμή, η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, με προμετωπίδα τον ευρωβουλευτή και πρόεδρο μας Ιωάννη Λαγό, κρούει σε Ελλάδα και Ευρώπη την καμπάνα της Εθνικής Αφύπνισης, για να μην χαθούν οι Ελληνικές Αξίες, τα Ήθη και τα Έθιμα μας, που είναι τόσο σημαντικά για μπορεί να υφίσταται ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΕΟΛΑΊΑ τα επόμενα χρόνια. Τέλος , ο Ιωάννης Λαγός, που εκφράζει το Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. στην Ευρωβουλή, υπενθυμίζει και στηλιτεύει καθημερινά και τους Ευρωπαίους “εταίρους”, που είναι και αυτοί ανάξιοι των περιστάσεων , διότι δεν εφαρμόζουν ούτε καν το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και κλείνουν ουσιαστικά το μάτι στην Τουρκία!

Το Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. καλεί όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε έναν διαρκή Εθνικό Αγώνα, για μην χάσουμε τελείως την Πατρίδα μας! Έλληνα η Εθνική Ενότητα είναι επιβεβλημένη!

Ιωάννης Παντελαίος

Γυμναστής

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

 

Απάντηση