Βίντεο – Ρομά έλιωσαν με αυτοκίνητο ηλικιωμένη γυναίκα για μια αλυσίδα

Αδίστακτοι Ρομά δεν δίστασαν, έβαλαν μπροστά το αυτοκίνητο , πάτησαν γκάζι και όχι μόνο παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, αλλά την πάτησαν κιόλας, συνθλίβοντάς την και στη συνέχεια διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στο σημείο, άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου λαμβάνουν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και από περιοίκους για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
Τα αίτια αυτών είδεχθή εγκλημάτων είναι η ανικανότητα όλων των κυβερνήσεων από την μεταπολίτευση και μετά, που βαφτίζουν ευπαθείς ομάδες, άτομα που λόγω της ανοχής του κρατικού μηχανισμού και των πολλών “ψηφοθηρικών επιδομάτων” από τις διαφορές κυβερνήσεις έχουν την πολυτέλεια να ιδιωτευουν στο έγκλημα και σε κάθε παράνομη πράξη χωρίς ενοχές και δισταγμούς απλά γιατί ξέρουν ότι θα “την βγάλουν καθαρή”. Η ΕΛΑΣΥΝ καταδικάζει αυτές τις παράνομες πράξεις και ζητάει από την άτολμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόσει αμείλικτα τον νόμο όπως πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε εγκληματία.

Γιάννης Παντελαίος

Γυμναστής

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

Απάντηση