Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο νόμο Έβρου: Καίνε ότι βρουν μπροστά τους οι αλλοδαποί – Νέος εμπρησμός στο Σουφλί

Οι λαθροεισβολείς στο πέρασμα τούς, αφήνουν κυριολεκτικά καμμένη γη! Οι Έλληνες κτηνοτρόφοι και αγρότες της περιοχής του Έβρου σε απόγνωση! Η Εθνική Λαΐκη Συνείδηση καταγγέλει την αδιαφορία της Κυβέρνησης και αδυναμία της να χειριστεί το θέμα της λαθροεισβολής εφαρμόζοντας το Σύνταγμα των Ελλήνων! Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. θα είναι κοντά στον χειμαζόμενο Έλληνα, σε όλη την Ελλάδα, και στην Ευρωβουλή, με τον πρόεδρο μας και Ευρωβουλευτή, Ιωάννη Λαγό, ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που αναδεικνύει το πρόβλημα της Λαθροεισβολής στην Ελλάδα και παραθέτει λύσεις Εθνικές, για να μπορεί να υπάρχει Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Παρανάλωμα του πυρός έκαναν πριν από λίγο ποιμνιοστάσιο στο χωριό Σιδηρώ στον ορεινό όγκο Σουφλίου, λαθρομετανάστες που άναψαν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evros-news, η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε και επειδή υπήρχαν στο μαντρί πάνω από 300 χορτόμπαλες ζωοτροφών, προκάλεσε τεράστια οικονομική καταστροφή στον ιδιοκτήτη κτηνοτρόφο, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τους συγχωριανούς του και ενημέρωσε την Πυροσβεστική. Όταν έφτασαν από το Σουφλί πυροσβέστες και οχήματα και έσβησαν την φωτιά, αυτή είχε προλάβει να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο.

Πριν λίγες ημέρες, άλλη φωτιά είχαν βάλει και πάλι λαθρομετανάστες στην Ρούσσα, προκαλώντας επίσης καταστροφές σε ποιμνιοστάσιο. Στις δυο περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες, που προφανώς έβαλαν την φωτιά για να ζεσταθούν επειδή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή, εξαφανίστηκαν αμέσως.

Η κατάσταση πάντως έχει φτάσει στο απροχώρητο, οι κάτοικοι όλων των χωριών και κυρίων στον ορεινό όγκο του Σουφλίου, Έλληνες μουσουλμάνοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανησυχούν έντονα από τα συνεχή κρούσματα.

Απάντηση