Έπνιξαν τις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων με 60.000 λαθρομετανάστες

Έφτασαν τους 59.225 ενώ η δυνατότητα φιλοξενίας στις 34 δομές ανέρχεται σε 31.738 άτομα!

Σχεδόν 60.000 είναι οι λαθρομετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ο αριθμός των λαθρομεταναστών ανέρχεται πλέον σε 59.225 ενώ η δυνατότητα φιλοξενίας στις 34 δομές ανέρχεται σε 31.738 άτομα!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών, στις 02 Ιανουαρίου 2020 διαμένουν σε 34 δομές διαχείρισης ΕΔ, 59.225 λαθρομετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 31.738 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου και Κω έχουν υπεράριθμους λαθρομετανάστες σύμφωνα με την κατανομή λαθρομεταναστών που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ έχουν αναλάβει το έργο της παροχής μερίδων φαγητού (από τις οποίες 225 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους λαθρομετανάστες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

Ο τουρκικός στρατός πολεμάει σε 10 μέτωπα και ο δικός μας κάνει την υπηρέτρια στους λαθρομετανάστες! Τους ξεβρωμίζει και τους μαγειρεύει! Μαντέψτε σε μια ενδεχόμενη σύρραξη το αποτέλεσμα…
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση