Αντί να τους τσακίσουν, αφήνουν έναν “καθυστερημένο”, δολοφόνο, αναρχοάπλυτο να ξεφτιλίζει την αστυνομία του Μητσοτάκη

Ένας δολοφόνος, γελοίος, “αντιεξουσιαστής” καταφέρνει να ξεφτιλίσει την “αστυνομία” του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοίδη. Οι Έλληνες Αστυνομικοί που έχουν και την τεχνογνωσία και την θέληση να εξουδετερώσουν μια και καλή αυτά τιποτένια ανθελληνικά σκουπίδια έχουν αφεθεί βορά στις αρρωστημένες ορέξεις τους. Με εγκληματικές εντολές, να μην τους ακουμπάνε και να τους συλλαμβάνουν χαϊδεύοντας τους, για να μην παρεξηγηθεί κανένας “γόνος”…. εκθέτουν την Ελληνική Αστυνομία στα μάτια του Ελληνικού λαού.

Δείτε βίντεο που ανέβασε η ίδια η Ελληνική Αστυνομία, αντί να το διαγράψει από όλους τους σκληρούς της δίσκους για να μην αυτοξεφτιλίζεται!

Οι δολοφόνοι χαραμοφάηδες έστειλαν 8 αστυνομικούς στο νοσοκομείο(Οι δυο σοβαρά). Μετά την δολοφονική επίθεση σε ηλικιωμένο στο Μαρούσι, λίγο έλειψε να έχουμε νεκρό στο Κουκάκι, όπως βεβαιώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί. Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών αλλά επισημαίνουμε ότι την τρίτη φορά ίσως να έχουμε τα χειρότερα. Είναι απαίτηση όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων να σαπίσουν στη φυλακή η κόρη του ηθοποιού που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια σε νεοταξίτικα σήριαλ και οι τοκιστές-σουλατσαδόροι που πετούσαν τσιμεντόλιθους. Και οπωσδήποτε ο λογαριασμός να πάει στο μπαμπά αυτών των παρασίτων.

Απάντηση