Η ΕΛΑΣΥΝ στην Παλαιά Πεντέλη : ΟΧΙ στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών

Δυναμικό “παρών”, με επικεφαλής τον Γιάννη Παντελαίο, μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου, έδωσε κλιμάκιο της ΕΛΑΣΥΝ στην Παλαιά Πεντέλη όπου η ανθελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη, ετοιμάζεται να εγκαταστήσει λαθρομετανάστες στο πρώην αστυνομικό τμήμα. Οι κάτοικοι της Παλαιάς Πεντέλης εξέφρασαν την δικαιολογημένη ανησυχία τους, ότι μετά την εγκατάσταση των λαθροεισβολεών, η γειτονιά τους δε θα είναι πια ίδια. Η εγκληματικότητα και η υποβάθμιση της περιοχής από αύριο πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Εμείς θα σταθούμε δίπλα στους κατοίκους κάθε περιοχής που δοκιμάζονται ανηλεώς από την μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών.

Υγ. Γραφικοί παρακρατικοί, με την συνοδεία της αστυνομίας, φτάνουν δίπλα στην συγκέντρωση των κατοίκων για να τους τρομοκρατήσουν αλλά τελικά φεύγουν με την ουρά στα σκέλια όπως πάντα…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82 Εδω αναγραφονται ολες οι ακατοικητες βραχονησιδες της χωρας. Μερικα containers,τροφιμα καθε εβδομαδα ,μαζι με γιατρους και μια δεξαμενη νερου. Welcome to Greece !

Απάντηση