Αίσχος! Πλημμέλημα η ρίψη τσιμεντόλιθων από μπαλκόνια!

Αφού η ανήλικη κόρη του  καλά βολεμένου ηθοποιού αφέθηκε ελεύθερη και το λογαριασμό για τις αταξίες της θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, οι δολοφόνοι ρεμπεσκέδες κατηγορούνται μόνο για πλημμέλημα! Πρέπει να το πάρουν όλοι απόφαση ότι με κυβέρνηση Ν.Δ. οι αλήτες θα είναι κράτος εν κράτη, γιατί οι μπαμπάδες τους είναι βαθιά χωμένοι στο “συνταγματικό” τόξο.  Αν εμφανίζονταν  οι άθλιες φάτσες τους, πιθανότατα θα αποδεικνυόταν ότι κάποιοι από δαύτους έχουν συγγενείς που ανήκουν  στη φιλελέ “δεξιά”. 

Όλοι μαζί οι πολιτικάντηδες συντηρούν το σάπιο σύστημα της ανομίας και της ασυδοσίας των αλητών, γιατί αυτοί είναι δικά τους παιδιά. Μόνο οι Έλληνες πατριώτες που αγωνίζονται τίμια για τον επιούσιο μπορούν να τιμωρήσουν όπως τους αξίζει τα αρρωστημένα πλουσιόπαιδα που περνούν την ώρα τους σε καταλήψεις και κάνουν δολοφονικές απόπειρες κατά αστυνομικών και πολιτών. Αν αυτό δεν γίνει σύντομα οι θρασύδειλοι κηφήνες θα πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αν ειναι πλημμελημα για ολουσ η ριψη τσιμεντολιθων να αρχισω να πεταω και εγω στα κεφαλια των λαθροκλεφτων που εχουν μαζευτει στην ελλαδα μασ.-

Απάντηση