Δίκη Κ. Πλεύρη: Δικαιοσύνη- Ανθέλληνες 1- 0

Ο ανθελληνισμός στον τόπο μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει χτυπήσει κόκκινο, πρωταγωνιστής του έργου αυτού αναδεικνύεται ο περιβόητος Δημητράς. Στις 13/1/2020 οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες για ακόμα μία φορά τον Κωνσταντίνο Πλεύρη ιστορικό αναλυτή και αναγνωρισμένο ποινικολόγο. Αφορμή που δόθηκε στον κύριο Δήμητρα για να οδηγήσει για ακόμα μία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Κωνσταντίνο Πλεύρη ήταν μία παράγραφος του εντύπου του Ενωτικού Μετώπου Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών γνωστού ως Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. . Το εν λόγω έντυπο στη σελίδα 24 αναφερόμενο στο Θρακικό θέμα αναφέρει τα  εξής:

“Το Θρακικό θέμα της συμβιώσεως εκεί Ελλήνων και μουσουλμάνων,(μουσουλμανική μειονότητα αναγνωρίζει η Συνθήκη της Λωζάνης και όχι τουρκική) αποτελεί τελευταίως το όριο της καρδιάς του τούρκου προέδρου Ερντογάν ο οποίος ξεχνά ότι έχει καταπατήσει τα όριά της Ελληνικής καρδιάς και εξακολουθεί να κατέχει εδάφη που ήσαν πάντα ελληνικά (Πόντος, Μικρά Ασία). Η ευαισθησία της καρδιάς του την οποία επικαλείται έχει επιλεκτική κατεύθυνση. Η αντιμετώπιση του μουσουλμανικού στοιχείου μπορεί να αντιμετωπιστεί με τον διαχωρισμό των Πομάκων με επιλεκτική ενίσχυση των από το κράτος, την απέλαση όσων δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι (φράση όπου στηρίχθηκε η δίωξη  Δημητρά) και την χωροταξική κατανομή της περιοχής ώστε πάντοτε να υπερτερεί το Χριστιανικό στοιχείο. Επιπλέον το Κράτος πρέπει να παραχωρήσει  δωρεάν εις ακτήμονες Έλληνες χριστιανούς δημόσιες εκτάσεις και να επιδοτήσει την εκεί εγκατάσταση των ώστε να αυξηθεί η αναλογία χριστιανών προς τους μουσουλμάνους  που δηλώνουν τουρκογενείς” .

Παρουσία της έδρας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αρνήθηκε ότι είναι εμπνευστής του εν λόγω εντύπου,  αλλά παράλληλα δήλωσε ότι διαφωνεί κάθετα με την απέλαση ατόμων οι οποίοι δηλώνουν Τούρκοι σε ευαίσθητα σημεία του ελλαδικού χώρου  όπου κινδυνεύει να απαλειφθεί το ελληνικό στοιχείο  και να απολεσθούν ελληνικά εδάφη, και σημείωσε ότι αν είχε επιληφθεί του συγκεκριμένου εντύπου θα πρότεινε πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετωπίσης του εν λόγω κινδύνου. Οπωσδήποτε ήταν πολύ δύσκολο η έδρα να αποδεχθεί τον δραστικότερο τρόπο όπου και πρότεινε ο γνωστός ποινικολόγος, αλλά παράλληλα δέχθηκε τους ισχυρισμούς για μη εμπλοκή του στο εν λόγω έντυπο και τον αθώωσε. Σύντομα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης θα είναι κοντά μας στην εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή της  Ε.ΛΑ.ΣΥΝ προκειμένου να μας ενημερώσει  λεπτομερώς για το τι διημείφθη κατά τη διάρκεια της δίκης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Θεος δεν αφηνει ποτε τους δικαιους ποσο αλλο βεβαια οταν υπερασπιζωνται τετοιου ειδους θεματα τα οποια δεν αφορουν εναν ανθρωπο αλλα ενα συνολο ανθρωπων με κοινα στοιχεια σε οτι εχει να κανει με τον πατριωτικο τομεα. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

Απάντηση