Μας ετοιμάζουν για 110.000.000 ακόμα λαθρέποικους;

Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης
Ναι, ξέρω…
Μπορεί να ακουγεται εφιαλτικό. Μπορεί να φαίνεται παράλογο. Μπορεί να το πει κανείς και εφιαλτικό…
Αλλά τα σχέδια των Παγκόσμιων Νονών, δεν δίνουν δεκάρα για το τι λέγει ο κοσμάκης.
Κι ακόμα περισσότερο δεν δίνουν δεκάρα για το τι φρονούν, το τι ελπίζουν και το τι προσδοκάνε οι Έλληνες, οι εγχώριοι εργολάβοι της Πλανητικής Παν-εξουσίας, που έχουν αναλάβει να προωθήσουν τα σχέδια της.
Βλέπετε ο κάθε μητσοτάκης, ο κάθε τσίπρας και ο καθε βαρουφάκης, γνωρίζουν ότι αν οι Παγκόσμιοι Νονοί αποφασίσουν να τους ανεβάσουν στην εξουσία, το τι θέλει το πόπολο ελάχιστη σημασία έχει. Γι αυτό υπάρχουν τα κανάλια και οι καναλάρχες, ώστε οι μάζες να λαμβάνουν τακτικά τις δόσεις τους από βυζοβίζιον, από σήριαλ και από μεταναστολαγνικές σαπουνόπερες, ώστε να είναι έτοιμες να δεχτούν τα πάντα…
Κι αν αναρωτιέστε μέχρι που μπορεί να φτάσει το πράγμα, ίσαμε πόσα εκατομμύρια ακόμα αφροασιάτες είναι ικανοί να εγκαταστήσουν στην Ισλαμογρεκία, μετατρέποντας μία από τις άλλοτε ωραιότερες χώρες του κόσμου, σε Σιγκαπούρη της Ευρώπης, τότε οι προβλέψεις είναι λίαν ζοφερές…
Σε παλιότερη και ενδεχομένως λησμονημένη έκθεση της Κομισιόν, κάποιοι αναφέρουν έναν αριθμό λαθρομεταναστων και λαθρεποίκων, που υποτίθεται ότι χωράει η παλιά Ελλάδα, ο οποίος φαίνεται εξωφρενικός.
Μάλιστα κυρία μου, εξωφρενικός.
Μιλάμε δηλαδή για 120.000.000 ανθρώπους. Αν υπολογίσουμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο παραπανω απο δέκα, τότε πιθανόν καποιοι να λογαριάζουν ότι αντέχουμε να σηκώσουμε άλλα 110.000.000 αφγανοκογκολέζους!
Multi Tragik, αδερφέ μου Ελληνόπουλε…
Γαμώτο! Το χουμε τελικά εμείς οι Έλληνες να χανόμαστε από συνωστισμούς
Τη μια στη Σμυρνη, το εικοσιδυό, την άλλη στη θύρα 7 του Καραϊσκάκη, 
τώρα να περιμένουμε και άλλα 110.000.000 λαθρέποικους – καταλαβαινετε…
Θα χρειαστούμε μια νεα Ρεπουση, για να ερμηνεύσει τη γενοκτονία μας στο κοντινό μέλλον…
Φυσικά υπάρχει και το Πλανητικό Πακέτο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, το οποίο δεν ορίζει άμεσα αριθμό μεταναστων που χωράει κάθε χώρα, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι μιλάμε για τέτοιου είδους μεγέθη!
Απ’ την άλλη και όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ που σας κοτσάρω εδώ από κάτου, η έκθεση αυτή μπορεί να είναι παλιά, αλλά αυτοί που την έφτιαξαν και ο τρόπος που την έφτιαξαν, πρέπει να μας ρίξει στο βαζάκι με την περισυλλογή.
Ίσως κάτι να ξέρει η φαμίλια Μητσοτάκη, που φροντίζει να παρέχει πάσαν διευκόλυνσιν προς τους εκλεκτούς τριτοκοσμικους καλεσμένους μας. Διότι σου λέει, το μέλλον της παλιάς Ελλάδος είναι κατάμαυρο. Κάτσε λοιπον να τα έχουμε καλά με δαύτους, ώστε να μας κρατάνε στην εξουσία οι θείες από το Σικάγο.
Νομίζω;
Για ρίχτε λοιπον μια ματιά στην εκθεσούλα, να παθετε εγκεφαλικό…

Ευρωπαϊκή Έκθεση: Η Ελλάδα χωράει 120 εκατομμύρια (μετανάστες;)

Μιας και οι Έλληνες αποκλείεται να γεννήσουμε τόσους, πώς θα μπορούσε θεωρητικά να έχει τόσους κατοίκους η χώρα με βάση την πυκνότητα;

Κάπως έτσι θα κυκλοφορούν τα τρένα στην Ισλαμογρεκία, σε λιγα χρόνια!
Καλά δεν σας λέω για τα ενοίκια…
110 νοματαίοι σε ένα τριάρι στην Κυψέλη και θα λένε και δόξα τω Αλλαχ…
Α, θελω να μου προσεξετε και το συνολικο νουμερο για λαθρεποικους, που υποτιθεται οτι χωραει 
ολη η Ευρωπη…
3 δισεκατομμυρια και κατι ψιλα!
Αδερφέ μου θα πήξουμε στο μαύρο σκοτάδι…
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική, μεταξύ άλλων, τροφοδοτούν το έτσι κι αλλιώς ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ευρώπη. Η Τουρκία διευκολύνει με πολλούς τρόπους όσους … μετανάστες επιδιώκουν να μεταβούν στην Ευρώπη και βέβαια τους εργαλειοποιεί για να καταπονήσει την Ελλάδα και να εκβιάσει την ΕΕ. Μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου, έχει καταστεί σαφές πως χωρίς να το λέει, η ΕΕ για να λύσει το δικό της πρόβλημα, έχει εν μέρει μετατρέψει την Ελλάδα σε “αποθήκη ψυχών” και γι’ αυτόν τον ρόλο την προορίζει.

Είναι γι’ αυτό που αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον μία ελάχιστα γνωστή έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Κομισιόν το 2010. Αυτή, λοιπόν, η έρευνα έχει αποφανθεί ότι η Ευρώπη μπορεί να δεχτεί πάνω από 3,8 δισεκατομμύρια μετανάστες! Η δε Ελλάδα μπορεί να “βολέψει” πάνω από 120 εκατομμύρια!

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Επειδή, όμως, το πόσα θα δεχτούν οι βορειοευρωπαϊκές χώρες εξαρτάται από τις ίδιες, το 3,8 δισεκατομμύρια έχει θεωρητική σημασία. Αντίθετα, τα 120 εκατομμύρια που “χωράει” η Ελλάδα έχει πολύ πρακτική αξία.

Μια εικόνα από την πλαζ της Βουλιαγμένης, στο κοντινό μας μέλλον….
Και με τα σωσιβιάκια τους, διότι οι περισσότεροι απο αυτπυς δεν εχουν ξαναϊδεί θαλασσα…

Την μελέτη είχαν πραγματοποιήσει για λογαριασμό της Κομισιόν από κοινού δύο φορείς: Ο συμβουλευτικός κολοσσός Ramboll που εδρεύει στη Δανία και η συμβουλευτική εταιρεία Εurasylum που ειδικεύεται στο μεταναστευτικό. Η Εurasylum και η Ramboll (έχει ως μότο “Λαμπρές Ιδέες-Βιώσιμη Αλλαγή”) παρουσίασαν μια μελέτη σχετικά με τις οικονομικές, πολιτικές και νομικές συνέπειες της μετεγκατάστασης των δικαιούχων διεθνούς προστασίας.

Το πεδίο της μελέτης κάλυπτε τις οικονομικές, πολιτικές και νομικές συνέπειες της μετεγκατάστασης προσφύγων, δικαιούχων επικουρικής προστασίας ή/και αιτούντων άσυλο. Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για μια πολιτική που υιοθέτησε επίσημα η Κομισιόν, αλλά σίγουρα έχει μεγάλη σημασία, διότι εντάσσεται στα σενάρια που η Κομισιόν λαμβάνει υπόψη όταν πρόκειται να λάβει σχετικές αποφάσεις, ή να εισηγηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Η εν λόγω έρευνα ουσιαστικά αποπειράθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, πόσους ανθρώπους χωράει το κάθε κράτος-μέλος. Η μεθοδολογία των ερευνητών, τους οδήγησε στα νούμερα του παρακάτω πίνακα, βασιζόμενη στο ΑΕΠ, στην πυκνότητα του πληθυσμού και στην έκταση του κάθε κράτους-μέλους. Βέβαια στις προτεινόμενες πολιτικές για την εγκατάσταση προσφύγων, η έρευνα αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα κριτήρια, ώστε να οριστεί ο αριθμός των νεο-εισερχόμενων.

η συνέχεια στο https://slpress.gr/politiki/i-ellada-antechei-120-000-000-metanastes-ti-leei-xechasmeni-ekthesi-tis-komision/

Το ξεπατίκωσα από το Makpress
Καλά μεγάλε και Μητσοτάκη που ψήφισες, το ίδιο είναι…

Απάντηση