“Ο νέος μεσαίωνας μας χτυπάει την πόρτα” [Μαριλένα Κατσινοπούλου]

Η κ. Μαριλένα Κατσινοπούλου ανήκει στο σπάνιο [πλέον] είδος των Ελληνίδων, που διαθέτουν κοινή λογική, κριτική σκέψη και ευχέρεια λόγου.
Αυτό παναπεί ότι ακούει για Ισλάμ και παθαίνει πολιτισμικό σοκ.
– Η γυναίκα στο Ισλάμ δυστυχώς κατέχει χαμηλότερη θέση ακόμα και από τα ζώα…
Γράφει απλά η κ. Κατσινοπούλου στη συνέντευξη που μου παραχώρησε και θα τη διαβάσετε αμέσως παρακάτου.

Ως εκ τούτου και επειδή [πολύ σωστά] για την κ. Κατσινοπουλου: “ο άνθρωπος είναι φύσει πολιτικό ον” εντάχθηκε στην ΕΛΑΣΥΝ, ώστε να μπορεί να δώσει μία συλλογική μάχη, απέναντι στον μέγα κίνδυνο της εξαφάνισης του Γένους μας και την επιβολή της σαρία, στο άμοιρο σώμα της παλιάς Ελλάδας…

Αν και η κ. Κατσινοπουλου δεν είναι καινούρια στον χώρο του ελληνικου εθνικισμου, από τις συζητήσεις που έχουμε κάμει στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Συμβουλίου του κόμματος [όπου είναι και γραμματέας] αντιλαμβάνεται ότι η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση είναι η τελευταία ευκαιρία των Ελλήνων πατριωτών, να δώσουν συλλογικά τον ύστατο αγωνα για την επιβίωση του έθνους μας, διατηρώντας ταυτόχρονα και αλώβητους τους θεσμούς της Δημοκρατίας.
Και για να το πω πιο σωστά – πλειοδοτώντας σε δημοκρατία, εφόσον τα μέλη της μαθητεύουν σε περιβάλλον και κομματικά έθη άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής στα κέντρα αποφάσεων…

Σας αφήνω λοιπον να τη διαβάσετε…

Ερώτηση 1

Αγαπητή κ. Μαριλένα Κατσινοπούλου, δώστε μας καταρχήν μία περιεκτική αυτοβιογραφία σας. Και μην τσιγκουνευτείτε τα λόγια… Οι αναγνώστες διψούν να μάθουν λεπτομέρειες για τα νέα πρόσωπα, που φέρνει στο πολιτικό  προσκήνιο η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση [ΕΛΑΣΥΝ]

Αρχικά κ. Πανούση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε την ευκαιρία να μιλήσω για τις θέσεις του πολιτικού φορέα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., αλλά και για εμένα προσωπικά. Όπως καλώς γνωρίζετε τα πατριωτικά κόμματα είναι κατά κάποιο τρόπο «διωκόμενα» από τα μεγάλα ΜΜΕ, οπότε κάθε ευκαιρία για βήμα είναι πραγματικά πολύτιμη!

Κατάγομαι από την Αθήνα,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κυψέλη, όπως και οι δύο γονείς μου. Δεν έχω φύγει ποτέ από εδώ, καθώς εδώ είναι η γειτονιά που μεγάλωσα, οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου.

Ακόμα και αν το κέντρο της Αθήνας άλλαξε ριζικά τα τελευταία 15 χρόνια, εγώ μένω πιστή κάτοικος Αθηνών και είναι κάτι που πιστεύω ότι δεν θα αλλάξω εύκολα.

Τελείωσα την Ελληνογαλλική Σχολή SaintJosephκαι εισήχθην στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία Αθηνών, όπου αποφοίτησα το 2008. Στην πορεία κατάλαβα ότι οι ξένες γλώσσες είναι ο τομέας που αγαπάω γι’ αυτό και συνέχισα τις σπουδές μου στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία Αθηνών, εκ παραλλήλου με το Μεταπτυχιακό Διδακτικής ξένων γλωσσών από το ΕΑΠ. Αυτήν την περίοδο κάνω το διδακτορικό μου πάνω στην γλωσσολογία και τις ευρωπαϊκές σπουδές.

Εργάζομαι ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών από το 2002, ένα επάγγελμα που συνεχίζω να ασκώ μέχρι σήμερα σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του διδακτορικού μου. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Τον ελεύθερό μου χρόνο παρακολουθώ ιδιαιτέρως θέατρο αλλά και σινεμά, ενώ μ’ αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Έχω επισκεφτεί αρκετές χώρες της Ευρώπης και  έχω αποκομίσει ξεχωριστές εμπειρίες από την κάθε μία. Όσον αφορά το είδος τέχνης που μου αρέσει περισσότερο είναι ο νεοκλασικισμός που για μένα είναι μια ιδιαίτερη τάση στην αρχιτεκτονική, αλλά και στην γλυπτική και ευτυχώς την συναντά κανείς πολύ συχνά στην Ευρώπη.

Ερώτηση 2

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε ενεργά με την πολιτική ή έχετε ήδη μια πορεία, στον χώρο – και αν ναι, δώστε μας ένα ιστορικό της μέχρι σήμερα πολιτικής σας παρουσίας

Έχω ασχοληθεί με την πολιτική από το 2012 όπου ήμουν υποψήφια βουλευτής Αργολίδος με την Χρυσή Αυγή, μετέπειτα ήμουν υποψήφια ευρωβουλευτής το 2014, όπως και υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Αθήνα με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα. Το 2015 ήμουν ξανά υποψήφια βουλευτής Αργολίδος, ενώ το 2019 έθεσα την υποψηφιότητά μου στην Α’ Αθηνών.

Ερώτηση 3

Τι σας έκανε να ενταχθείτε στο νέο πολιτικό κίνημα της ΕΛΑΣΥΝ;

Έχετε ήδη μια θέση ευθύνης στα κομματικά όργανα;

Εντάχθηκα στον νέο αυτό πολιτικό φορέα γιατί θεωρώ ότι για πρώτη φορά γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια ενώσεως του πατριωτικού χώρου. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ δημιουργείται από νέα άτομα με φρέσκιες ιδέες και θέληση για αγώνα, ενώ οι δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί δίνουν την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να διατυπώσουν την γνώμη τους και να συμμετέχουν ενεργά στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας μας.
Στην ιδρυτική διακήρυξη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμαλία έθεσα την υποψηφιότητά μου ως μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου και εξελέγην. Μετά από την σύμφωνη γνώμη των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου δέχτηκα την θέση της Γραμματέως και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην καινούργια αυτή προσπάθεια.

Ερώτηση 4

Πως αντιλαμβάνεστε την πολιτική σας δράση; Ως επάγγελμα, ως χόμπυ ή ως κάτι διαφορετικό από αυτά; Οι δικοί σας άνθρωποι βλέπουν θετικά την πολιτική σας συμμετοχή σε ένα πατριωτικό κόμμα ή έχετε αντιδράσεις από τον άμεσο περίγυρο σας;

Έχετε αισθανθεί ένα είδος κοινωνικού αποκλεισμού, επειδή πιστεύετε και αγωνίζεστε για τις αξίες του έθνους, της πατρίδας και του Ελληνισμού; Είχατε τυχόν αντιδράσεις στον επαγγελματικό σας χώρο;    

Για μένα ο άνθρωπος είναι «φύσει πολιτικόν ζώον», όπως είχε υποστηρίξει ο αρχαίος μας φιλόσοφος Αριστοτέλης. Ο άνθρωπος ασχολείται από την φύση του με την πολιτική, καθώς η ιδιοσυγκρασία του είναι τέτοια ώστε μόνο μέσα σε μια πόλη – και κατ’επέκταση με την ενασχόλησή του με την πολιτική – μπορείνα επιτύχει την ολοκλήρωσή του.

Η ενασχόληση με την πολιτική είναι μια υποχρέωση θα έλεγα στις μέρες για κάθε νοήμον άτομο, ιδιαιτέρως την ώρα που πολλοί συμπατριώτες μας δεν συμμετέχουν καθόλου στις εκλογές και ουσιαστικά αφήνουν τους υπολοίπους να αποφασίζουν γι’ αυτούς.

Ο περίγυρός μου αντιδρά πολύ θετικά με την ενασχόλησή μου με την πολιτική, ιδιαιτέρως η μητέρα μου με την οποία έχω κάνει πολλά χρόνια αγώνες για τον πατριωτικό χώρο, ενώ εκείνη μαζί με τον θείο μου με προέτρεψαν κατά τα φοιτητικά μου χρόνια να ασχοληθώ με την πολιτική εμπνέοντας μου την αγάπη για την Πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια.

Έχω «διωχθεί» κι εγώ για την ιδεολογία μου – αν και είναι συναισθηματικά βαρύ να χρησιμοποιεί κανείς την λέξη «διωγμό» στην εποχή μας –μάλιστα παλαιότερα όταν δούλευα σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών και είχα εκφραστεί θετικά ως προς τον πατριωτισμό, είχα πέσει σε μια πραγματική δυσμένεια και κατά κάποιο τρόπο «τρομοκρατία», κάτι που με ανάγκασε να παραιτηθώ από την θέση που κατείχα μετά από πολλά χρόνια.

Τέλος, φυσικά πολλές φορές, όπως και σε πολλούς άλλους φίλους, μου έχουν διαγράψει το προφίλ στο  και μόνο επειδή ανέβασα μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία ή ένα άρθρο της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Είναι ένας διαδεδομένος τρόπος εκφοβισμού, δυστυχώς, το να κατεβάζει κάποιος το προφίλ κάποιου άλλου επειδή δεν συμφωνεί με τις ιδέες του. Πρόκειται, όμως, για μια πρακτική που δεν μας πτοεί και ίσα – ίσα δείχνει ότι ο νέος αυτός πολιτικός φορέας πάει καλά, αλλιώς κανείς δεν θα ασχολιόταν με προφίλ ή φωτογραφίες.

Ερώτηση 5

Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας;

Τι μπορεί να προσφέρει η ΕΛΑΣΥΝ για την επίλυση τους;

Θεωρώ ότι τα κυριότερα προβλήματα της Χώρας μας είναι το λαθρομεταναστευτικό, το οικονομικό – δημογραφικό (για να λέμε την αλήθεια είναι δύο προβλήματα άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους) και η κρίση με την Τουρκία – εξωτερική πολιτική. Οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν έδωσαν καμία λύση στην επίλυση της λαθρομετανάστευσης γιατί πολύ απλά δεν έχουν την εντολή από τους ξένους εντολοδόχους να το κάνουν.

Η λαθρομετανάστευση λύνεται πολύ απλά με κλείσιμο των συνόρων, κάτι που μόνο μια αληθινά πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να επιτύχει.

Το οικονομικό – δημογραφικό, ένα πρόβλημα που ταλανίζει γενιές και γενιές Ελλήνων και που πάλι οι υπεύθυνοι, που δεν είναι άλλοι από τα κόμματα της Μεταπολίτευσης που μας οδήγησαν στα απανωτά μνημόνια, εφευρίσκουν όχι λύσεις αλλά «φαραωνικά έργα». Η ανεργία συνεχίζεται, τα μεγάλα παραγωγικά έργα είναι ανύπαρκτα, οι επιχειρήσεις, η μία μετά την άλλη, βάζουν λουκέτο. Πως μπορεί, λοιπόν, το νέο ζευγάρι να τεκνοποιήσει, όταν ακόμη οι ίδιοι οι νόμοι του κράτους στρέφονται κατά της οικογένειας; Σε μια Ελλάδα που όχι απλά δεν υπάρχει φοροαπαλλαγή με την απόκτηση παιδιού, αλλά το ίδιο το παιδί θεωρείται τεκμήριο, που μπορεί ένας εργοδότης να απολύσει μια μητέρα μετά από δύο χρόνια απόκτησης παιδιού, που η μαύρη εργασία ανθεί και οι λαθρομετανάστες λαμβάνουν έκαστος 400 ευρώ μηνιαίως γιατί απλά προτίμησαν την Χώρα μας.

Ζούμε σε μια Χώρα που αν μια εργαζόμενη μητέρα στον ιδιωτικό τομέα αποφασίσει να πάρει ολόκληρη την άδεια μητρότητος που δικαιούται (δηλαδή, άδεια μητρότητος και θηλασμού) με το πέρας του διμήνου από την διακοπή της εργασίας της θα λαμβάνει ποσό ίσο με το κατώτερο μισθό, ήτοι 650 ευρώ για να ζήσει η ίδια και το παιδί της!

Τέλος, όσον αφορά την τουρκική προκλητικότητα, για εμάς, μόνο μια αποφασιστική εθνική κυβέρνηση μπορεί να δώσει ένα σαφές μήνυμα στον σουλτάνο Ερντογάν πως δεν πρόκειται να γίνονται πλέον δεκτές οι έκνομες ενέργειες που πραγματοποιούνται καθημερινά και παραβιάζουν την ελληνική κυριαρχία. Το μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και σταθερή πολιτική βούληση.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά περισσότερα για τα συγκεκριμένα νευραλγικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, κάτι που φυσικά θα δουν και θα διαπιστώσουν όλοι οι αναγνώστες σας μέσα από το άρτιο πολιτικό μας πρόγραμμα που σε ελάχιστους ακόμα μήνες θα είναι έτοιμο.

Ερώτηση 6

Ποια είναι η στάση σας απέναντι στις φεμινιστικές ιδέες; Έχετε να προτείνετε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις, για τη θέση της γυναίκας σε μια σύγχρονη κοινωνία, πέραν από αυτές που προτείνει το αριστεροκρατούμενο ακραίο φεμινιστικό κίνημα;

Πως αντιμετωπίζεται η γυναίκα σε ένα πατριωτικό/εθνικιστικό κόμμα;

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δυστυχώς η Αριστερά – όπως κάνει χρόνια τώρα – καπηλεύτηκε τις ανάγκες της γυναίκας και δυστυχώς λόγω της αδιαφορίας της Δεξιάς επικράτησε σε μια απελευθέρωση των γυναικών και βάφτισε «αριστερούς» όλους τους αγώνες για καλύτερες συνθήκες ζωής.

Βεβαίως η γυναίκα έχει υποστεί για πολλά χρόνια έναν εργασιακό μεσαίωνα, γεμάτο απλήρωτες υπερωρίες, βάναυσες και σεξιστικές συμπεριφορές, έναν μεσαίωνα με κοινωνικούς αποκλεισμούς που έφταναν στο σημείο στέρησης ακόμα και των ίδιων της των παιδιών.

Στην σύγχρονη κοινωνία, φυσικά οι προαναφερθείσες καταστάσεις για την γυναίκα έχουν κατά πολύ βελτιωθεί, παρά ταύτα έχουν δημιουργηθεί νέα προβλήματα που η φεμινιστική Αριστερά αρνείται να διακρίνει, γιατί πολύ απλά δεν την συμφέρει.
Αρνείται να διακρίνει τον φόβο μιας νεαρής γυναίκας να βγει το βράδυ έξω από το σπίτι της χωρίς την απειλή ληστείας ή βιασμού από κάποιον λαθρομετανάστη. Αρνείται να δει την αγωνία μιας γυναίκας την ώρα που βγαίνει από το σπίτι της και φοράει ένα χρυσό σταυρό στο λαιμό της. Αρνείται να δει τον τρόμο μιας μάνας που περπατάει στο δρόμο κρατώντας από το χέρι το ανήλικο παιδί της.

Εμείς, εν αντιθέσει με την Αριστερά δεν αρνούμαστε να τα δούμε. Όπως και το ότι μια γυναίκα έχει δικαίωμα στην ίση εργασία, στην ίση εκπαίδευση, στην ίση αναρρίχηση στην εργασιακή κλίμακααλλά και στην δημιουργία οικογένειας, ένα ιερό αγαθό που η σύγχρονη κοινωνία στερεί επίτηδες από τις γυναίκες για να αντικαταστήσει τον πληθυσμό μας με αλλόφυλους και αλλόθρησκους.

Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ θεωρεί την γυναίκα ως τον ακρογωνιαίο λίθο της οικογένειας αλλά και της προόδου της πολιτικής σκέψης, γι’ αυτό και όπως έχετε σίγουρα παρατηρήσει πολλές τοπικές οργανώσεις μας έχουν ως μέλη τους γυναίκες και μάλιστα υπεύθυνες των νομών.

Ερώτηση 7

Οι ρόλοι της γυναίκας σήμερα σε όλες τις πολιτισμένες κοινωνίες του λευκού ανθρώπου είναι πολλαπλοί.

Μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, δασκάλα των παιδιών της, σύντροφος ή μοναδικό στήριγμα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ποιες είναι οι προγραμματικές θέσεις της ΕΛΑΣΥΝ για τη στήριξη της γυναίκας σε όλους αυτούς τους δύσκολους και ευαίσθητους ρόλους;

Είναι σίγουρο ότι η γυναίκα από αρχαιοτάτων χρόνων έχει πολλαπλούς ρόλους, καθώς από πάντα εργαζόταν μαζί με τον άντρα της πραγματοποιώντας αγροτικές εργασίες, αμισθί μάλιστα, από πάντα θεωρείτο ως η κύρια υπεύθυνη για την διδασκαλία των παιδιών της και στην περίπτωση της μονογονεϊκής οικογένειας να έχει το διπλό ρόλο του πατρός και της μητρός για τα παιδιά της.
Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. σεβόμενη τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας και ιδιαιτέρως της μητέρας προτείνει την καλύτερη επιδότηση εγκυμοσύνης – μητρότητας – θηλασμού, την μόνιμη επιδότηση των γυναικών που αποφασίζουν να μην εργαστούν και να ασχοληθούν κατ’ αποκλειστικότητα με την ανατροφή των τέκνων τους, την μόνιμη επιδότηση για την απόκτηση ακόμη και του πρώτου τέκνου, την σταδιακή αύξηση της επιδότησης για την απόκτηση ακόμα περισσότερων τέκνων, την μοριοδότηση των μητέρων για πρόσληψη στον δημόσιο τομέα, την δυνατότητα απασχόλησης ατόμου βοηθητικού για την ανατροφή του τέκνου παρεχόμενου από το δημόσιο για τις εργαζόμενες μητέρες, την ελεύθερη πρόσβαση στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για κάθε τέκνο και φυσικά πολλά ακόμη.

Ερώτηση 8

Ποια είναι η γνώμη σας για τη θέση της γυναίκας στο Ισλάμ; Πιστεύετε ότι ο λαθρεποικισμος της Ελλάδος και δη με μεγάλο πλήθος μουσουλμάνων, μπορεί να φέρει πίσω τη θέση της γυναίκας, σε έναν νέο μεσαίωνα;

Ποιες θα είναι κατά τη γνώμη σας οι επιπτώσεις στα δικαιώματα και στην καθημερινήζωή των γυναικών, από μια βίαιηεπιβολή της σαρία, του ιερούνόμου του Κορανίου;

Η γυναίκα στο Ισλάμ δυστυχώς κατέχει χαμηλότερη θέση ακόμα και από τα ζώα. Μια μουσουλμάνα βιάζεται καθημερινώς από τον σύζυγό της, αν υπερβεί τις εντολές του πατρός ή του συζύγου της μπορεί να λιθοβοληθεί, να ακρωτηριαστεί ή να καεί μέχρι θανάτου. Η γυναίκα στο Ισλάμ δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε πάνω στα ίδια της παιδιά, ενώ ο μοναδικός άρχων του σπιτιού είναι ο άντρας της. Αρκεί να φανταστούμε, λοιπόν, όχι μόνο την δυσχερή θέση αυτών των γυναικών, αλλά την αρρωστημένη νοοτροπία των αντρών που ζουν και επικροτούν αυτές τις κοινωνίες και που δυστυχώς έχουν μεταφέρει ανάμεσά μας! Αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες που καθημερινώς διαβαίνουν παράνομα τα σύνορα της Πατρίδος μας και βρίσκονται δίπλα στα σπίτια μας θεωρώντας μας κατώτερες και ανάξιες για το οτιδήποτε. Αντιλήψεις που βρίσκονται χίλια μίλια μακριά, όχι μόνο από τον μέσο Έλληνα πολίτη, αλλά πολύ δε περισσότερο από τα αρχαιοελληνικά ιδανικά που όλοι μας υπερηφανευόμαστε ότι κατέχουμε.

Ο νέος μεσαίωνας που ρωτάτε μας χτυπάει την πόρτα, βρίσκεται απέναντί μας και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές καλούμαστε να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ μια πιθανή επιβολή της σαρίας στην Ελλάδα, αλλά μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πιστεύω ότι επιτέλους όλοι οι Έλληνες πατριώτες θα ενωθούμε ώστε να αντιμετωπίσουμε την εισβολή των λαθρομεταναστών πριν να είναι αργά για την Πατρίδα μας. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ δίνει σε όλους μας αυτήν την μοναδική ευκαιρία!

Ερώτηση 9

Για ποιους λόγους μία σημερινή γυναίκα αξίζει να δώσει ψήφο στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και όχι σε ένα οποιοδήποτε άλλο κόμμα;

Ποιο είναι το όραμα σας και οι προσδοκίες σας, από την ΕΛΑΣΥΝ;

Θεωρώ ότι αξίζουμε την ψήφο όλων των Ελληνίδων γιατί κοιτάμε τα προβλήματα κατάματα, ενώ κάθε πατριώτης είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του, να συνεισφέρει βάζοντας το δικό του λιθαράκι στον αγώνα μας, να ασκήσει ακόμα και την κριτική του. Το τρίπτυχο Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια διακατέχει όλους μας, ενώ με το πολιτικό μας πρόγραμμα θα διαπιστώσει κάθε Έλληνας πολίτης πως επιτυγχάνεται η διατήρηση των πατροπαράδοτων Αρχών σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας όπου ζούμε.

Αρχικός στόχος της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. είναι η είσοδός μας στην Βουλή, ώστε να παίζουμε κύριο ρόλο στις αποφάσεις, στην νομοθετική εξουσία που ασκείται και με αυτόν τον τρόπο να προασπίσουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πατριωτών.

Ερώτηση 10

Υπάρχει κάποια ερώτηση που θα θέλατε να τη θέσω αλλά μου διέφυγε;

Νομίζω ότι καλύψαμε πολλές ερωτήσεις που αφορούν τον νέο πατριωτικό φορέα, εγώ να προσθέσω ότι η πρωτοβουλία για την δημιουργία του ανήκει στον Πρόεδρό μας Γιάννη Λαγό, έναν δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο, κάτι που αποτελεί μια πρωτοτυπία για τον πατριωτικό χώρο. Τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω γι’ αυτήν του την κίνηση.

Ο αγώνας μας για Πατρίδα και Ορθοδοξία μόλις τώρα ξεκινάει και καλώ ιδιαιτέρως όλες τις Ελληνίδες που αισθάνονται την ανάγκη να αλλάξουν τις καταστάσεις που βιώνουμε, να ενταχθούν στις τάξεις μας,καθώς οι γυναίκες έχουμε αποδείξει και αποδεικνύουμε καθημερινώς ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της σύγχρονης ζωής, όχι μόνο για εμάς αλλά για τα παιδιά μας και για τις μελλοντικές γενεές.

Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνατε, παραχωρώντας μου αυτή τη συνέντευξη

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ κ. Πανούση για τις τόσο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που μου κάνατε.

Πηγή

Απάντηση