Και στη Σάμο έκραξαν το Μηταράκη.(βίντεο)

Σαμιώτης σε Μηταράκη : Παρέλαβα την Ελλάδα με Έλληνες και Θέλω να την παραδώσω σε Έλληνες!

Ο Μηταράκης φαίνεται ότι έχει γίνει σάκκος του μποξ, μήπως και εκτονωθούν οι πολίτες για τα χάλια της Ν.Δ. στο λαθρομεταναστευτικό. Ας μην ελπίζουν όμως ότι ο κόσμος θα σταματήσει στο Μηταράκη. Σύντομα δεν θα μπορεί κανένας τους να πλησιάσει τα υπερήφανα ελληνικά νησιά.

Σε πλήρη απόγνωση αλλά και συνάμα με γνώση ότι τελικά έρχεται αντικατάσταση και αλλοίωση του Ελληνικού Έθνους από αλλόφυλους λαθρομετανάστες, Σαμιώτης κάνει ερώτηση στον Μηταράκη για την συνέχεια αυτού του προβλήματος και αν θα υπάρξει λύση! Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση από την αρχή, ΣΘΕΝΑΡΗ στην Εθνική Γραμμή που έχει και στο κυβερνητικό της πρόγραμμα, λέει όχι στην λαθροεισβολή, και εγκατάσταση, άμεση επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, ανάλογα διαβήματα στην Ευρωβουλή, που ήδη ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ, Ιωάννης Λαγός, τα έχει κάνει. Τέλος καλεί τον Ελληνικό Λαό Σε Συνεχή Εθνικό Αγώνα Κόντρα στην Εθνοκτόνο Πολιτική της Κυβέρνησης αλλά και της Νέας Τάξης, που έχει κάνει ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ όλους τους σημερινούς Ταγους της Ελλάδος.

ΈΛΛΗΝΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου,κ.Ν.Μηταράκη, κατά την επίσκεψη του στο υπο κατασκευή Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη θέση Ζερβού Σάμου.

Gepostet von Samos24.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση