ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΣΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Τόσο εγώ, όσο και η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων των νησιών μας που βρίσκονται υπό κατάληψη.

Οι ξεπουλημένοι πολιτικοί της πατρίδας μας έχουν επιτρέψει στους λαθρομετανάστες να τρομοκρατούν τους Έλληνες κατοίκους στη γη των προγόνων τους.

Μόνη λύση: αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας. Όποια βάρκα με λαθρομετανάστες εντοπίζεται να στέλνεται άμεσα πίσω στην Τουρκία. Απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών που βρίσκονται τώρα στα νησιά μας. Όποιος καταφέρνει και εισέρχεται πρέπει να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στη φυλακή. Παράλληλα, πρέπει να κηρυχθεί παράνομη η λειτουργία όλων των ΜΚΟ και να εκδιωχθούν τώρα από τα νησιά μας. Στηρίζουμε τον αγώνα σας και μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και στο δρόμο , εκεί που θα χρειαστεί να δώσετε τη μάχη σας. Μην σας φοβίζουν οι πολιτικοί με τα μέτρα καταστολής. Εσείς έχετε το δίκιο. Εκείνοι ενεργούν παράνομα.

Η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική και Χριστιανική χάρη σε εσάς. 

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ .ΕΙΘΕ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ «Ο ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ»

  2. Συνεχιστε ετσι κ.Λαγε παρ’ ολο που πολλοι νησιωτες αμοιβονται αδρα απ τις ξενοδουλες κ παρανομες ΜΚΟτη γη τους για εκμεταλευση-εγκατασταση λαθρεποικων κ δεκαρα δε δινουν για ολ’ αυτα που καινε τους νουνεχεις πατριωτες μας κ ολους εμας φυσικα.!.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here