ΣΣΣΤ…Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

Οι Τουρκομογγόλοι σε στενή συνεργασία με τους ελληνόφωνους εθνομηδενιστές, αλωνίζουν σε όλη την επικράτεια και η Κυβέρνηση πάει… Χάγη !!!

H αποκαλούμενη “Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης” (ΕΟΤΔΘ), είναι ένα μόρφωμα το οποίο έχει άριστες σχέσεις με την εκάστοτε τουρκική εξουσία και με τους πρέσβεις της στο εξωτερικό. Επικεφαλής της εδώ και χρόνια είναι ο Χαλίτ Χαμπίπογλου με καταγωγή από την Ροδόπη. Πριν από μερικά χρόνια νοίκιασαν γραφεία στο Στρασβούργο για να έχουν άμεση πρόσβαση στο ευρωκοινοβούλιο. Τώρα λοιπόν η ΕΟΤΔΘ, κάνει το νέο της βήμα. Ας δούμε τι έγραψε σχετικά ο πρόεδρος της ο Χαλίτ Χαμπίπογλου :

….. Ως Τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης, πρέπει να είμαστε στην Αθήνα χρησιμοποιώντας τη δύναμη των πολιτών. Με αυτήν ακριβώς την ιδέα, έχουμε κάνει ένα νέο βήμα στο ταξίδι μας για την αναζήτηση των δικαιωμάτων μας. Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου υπογράψαμε συμβόλαιο για το γραφείο μας στην Αθήνα. Σαν πρώτη δουλειά, βρεθήκαμε με την Πρεσβεία της Γερμανίας, της χώρα που βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της ομοσπονδείας μας και την Πρεσβεία της Τουρκίας που αποτελεί την μητέρα πατρίδα μας. Δημιουργήσαμε μια πρώτη επαφή με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) στην Αθήνα, διότι η διάκριση δεν είναι μόνο δικό μας πρόβλημά όλης της χώρας μας. Συναντηθήκαμε στην Αθήνα με τη νέα γενιά μας, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της Τούρκων Δυτικής Θράκης. Συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέων Ακαδημαϊκών (ΚΝΑ) και με τους νέους μας που σπουδάζουν στην Αθήνα. Σε όλες τις συναντήσεις μας, αναφέραμε πως είμαστε πλέον και εμείς στην Αθήνα, είπαμε ότι είμαστε γείτονες! Ευχαριστούμε, τις πρεσβείες που άνοιξαν τις πόρτες τους και μας άκουσαν με ενδιαφέρον.  Η ΚΕΕΡΦΑ μας άκουσε με μια υπέροχη φιλική στάση, ενδιαφέρον και ζεστασιά. Στο παράρτημα της ΚΝΑ στην Αθήνα, η νεολαία μας έδωσαν το χέρι και μας καλωσόρισαν με αγάπη και αμεσότητα.  Αυτή είναι μόνο η αρχή … Θα αγωνιστούμε μαζί για πιο όμορφες μέρες!  Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για μένα να ανακοινώσω αυτά τα καλά νέα αυτού του νέου βήματος που έχουμε πάρει στο 32ο έτος της Εθνικής Ημέρας Αντίστασης.  Ας ελπίσουμε ότι αυτό το πρώτο βήμα θα ακολουθήσουν πολλά όμορφα βήματα, αυτό το πρώτο βήμα θα μας φέρνει κάθε μέρα πιο κοντά στη ζωή που αξίζουμε στη χώρα μας.”

 

ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ

Ιατρός

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

Απάντηση