«Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο γραμμένο από έναν από τους ιδρυτές της «Νέας Εποχής», τον Σιωνιστή Βενιαμίν Κρέμ με τίτλο: «Η επανεμφάνιση του Χριστού και οι διδάσκαλοι της Σοφίας», που αναφέρει στις σελίδες 25-46, ότι είναι μύθος αυτά που διδάσκει η Εκκλησία περί του Ιησού Χριστού ως Σωτήρα του κόσμου και ότι ο λεγόμενος από τους Χριστιανούς Αντίχριστος δεν είναι πρόσωπο, αλλά μια θεωρητική έννοια του κακού. Επίσης αναφέρει, ότι ο πραγματικός Χριστός θα είναι αυτός που θα λύσει τα πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά προβλήματα της ανθρωπότητας και ότι θα διεκδικήσει για τον εαυτό του τον τίτλο του «Παγκόσμιου Διδασκάλου» και του «Κυρίου της Αγάπης». Στην 49 σελίδα λέει ότι ο «Χριστός» θα έλθει σαν το Θείο εκείνο πρόσωπο, που θα διδάξει «Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Αδελφότητα, Απελευθέρωση». Εντύπωση προκαλεί, ότι στην σελίδα 96 αναφέρει «προφητικά» ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’ θα ήταν και ο τελευταίος (το βιβλίο γράφτηκε το 1981-1982). Μετά, αναφέρει, στο θρόνο του αγίου Πέτρου θα καθίσει ο «Διδάσκαλος», με αποστολή να εναρμονίσει όλες της θρησκείες, ώστε να αποδεχτούν τη διδασκαλία της «Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας=ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ» .

Σήμερα στον θρόνο του αγίου Πέτρου κάθεται ο Πάπας, ο οποίος δεν είναι ο Αντίχριστος, αλλά όργανο του και πρόδρομος που εργάζεται για τον ερχομό του «Μεσσία». Βλέπετε, όσο και αν θέλουν να κρυφτούν, ο Θεός τους φανερώνει. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα που η Ελλάς θα διαδραματίσει τον πιο σημαντικό ρόλο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας. Τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη, το σχέδιο Μουσουλμανοποίησης  της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης, τώρα που ορδές λαθροεισβολέων έρχονται καθημερινά, αυτό τον ρόλο θα αναλάβουν οι εκλεκτοί Έλληνες που διακατέχονται από το υψηλό Πατριωτικό Φρόνημα του Μακρυγιάννη και των ηρωϊκών αγωνιστών του 1821, που Ελευθέρωσαν την Ελλάδα. Θα αγωνιστούν και τώρα όπως και τότε. «Για του Χριστού μας την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία». Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε πολλοί. Είμαστε όμως αρκετοί. Ούτε οι Έλληνες το 1821 ήταν πολλοί. Ήταν όμως αρκετοί για να γονατίσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ούτε οι Έλληνες του 1940 ήταν πολλοί, ούτε είχαν το καλύτερο εξοπλισμό και όμως όλοι η Ευρώπη υποκλίθηκε και είπε «ότι οι Ήρωες Πολεμούν σαν Έλληνες».

Δυστυχώς, οι περισσότεροι Έλληνες, έχουν άγνοια ή απλώς πιστεύουν στον υλισμό και στο χρήμα και δεν μπορούν να δούν πίσω «από το πέπλο», να καταλάβουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν, έχουν μεγάλη σχέση με τον Σατανισμό και τον Αντίχριστο. Τώρα η προσπάθεια των Διεθνών Σιωνιστών για να μας υποτάξουν , γίνεται μέσω του χρήματος, χτυπώντας μας τις ηθικές, πολιτισμικές, οικογενειακές και πνευματικές αξίες μας, μέσω της πολιτικής , οικονομικής και κοινωνικής διαφθοράς συνάμα με την ισλαμοποίηση και την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, που προωθούν.  Για αυτό το λόγο διώκεται η Ελλάς, και βάλεται η Ορθοδοξία στο συνολό της, διότι είναι η χώρα που ασπάστηκε και διέδωσε τον Χριστιανισμό, μέσα από το μεγαλείο του Ελληνισμού, αλλά και η χώρα που τον υπερασπίστηκε πάντα. Όλη η Εθνεγερσία του 1821 είχε ω ς βάση της την Ελληνορθόδοξη Παράδοση.

Έτσι και τώρα αν χρειαστεί οι Έλληνες θα ξανα πολεμήσουν για Έλλάδα και Ορθοδοξία. Τα όπλα μας είναι η Πίστη μας , στην Πατρίδα και στον Θεό! Αυτή την τρομακτική και απείρου μεγέθους δύναμη του Θεού την κρατάμε στα χέρια μας οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί! Αυτό το φοβούνται όλοι οι άθεοι που απεργάζονται το κακό του Έθνους μας! Ολά αυτά συνοψίζονται με αυτόν τον επίλογο:

«Ήσαν δε τίνες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και ηρώτων αυτόν λέγοντες: Κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων : «Ελήλυθεν η ώρα ίνα Δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου»       

 

Ιωάννης Παντελαίος

Γυμναστής

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here