ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ;

Tώρα, όψιμα και με τεράστια καθυστέρηση, όλοι από τα δημοσιογραφικά τους «μετερίζια», ανακάλυψαν τις «αμαρτωλές ΜΚΟ», τη ζημιά που κάνουν στην πατρίδα, τους ασύδοτους τσογλαναραίους που στελεχώνουν τις περισσότερες από αυτές και τους πράκτορες ξένων δυνάμεων που συμμετέχουν σε άλλες. Ακόμα και οι έγκριτοι, εντός ή εκτός εισαγωγικών, όπως ο παλαίμαχος Κουρής και η πράγματι αποκαλυπτική εφημερίδα του, που σήμερα «κατεβαίνει» με σχετικό πρωτοσέλιδο σχόλιό του.

Τους καλούμε όλους, με κάθε σεβασμό και αγάπη να ξεστραβωθούν και να διαβάσουν τη Μηνυτήρια Αναφορά που κατέθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λίγες μόλις εβδομάδες ΠΡΙΝ την επίσημη σύσταση της ΕΛΑΣΥΝ, στις 27/9/2019,(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ) με στοιχεία που μόλις είχε αποκτήσει από το ευρωκοινοβούλιο. Και αφού ξεστραβωθούν, να κάνουν ό,τι μπορούν (γιατί ασφαλώς δεν ισχυριζόμαστε σαν και δαύτους πως τα ξέρουμε όλα) να βοηθήσουν το έργο του Εισαγγελέα στην συλλογή ενοχοποιητικών στοιχείων και αποδείξεων για την άσκηση ποινικών διώξεων στους υπεύθυνους , φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Τους υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να τους «μαρτυρήσουμε». Δεν θα πούμε, εμείς οι «ακροδεξιοί» ότι βοήθησαν στην έρευνα κάτι «προοδευτικοί» και «δημοκράτες» που μέχρι χθες βοηθούσαν με τις βλακείες που έγραφαν , «τα καημένα τα προσφυγάκια» και το «έργο που επιτελούν κάποιοι αφιλοκερδώς», για να  μη θυμηθούμε τις «φιλάνθρωπες γιαγιάδες» της Μυτιλήνης που ξεσκάτιζαν αθώα μωράκια και τις πρότειναν για Νόμπελ. Θα πούμε πως τους ξέφυγε, ότι έκαναν λάθος οι καλοί δημοσιογράφοι  και δεν ήξεραν. Γιατί την επόμενη φορά, θα πούμε ότι ήξεραν και ότι κάλυπταν. Με στοιχεία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Δικηγόρος- ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση