Πρόεδρος Μυτιληνιών: Επιτάξεις γίνονται μόνο εν καιρώ πολέμου – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιληνιών, Γιώργος Ελευθερόγλου , σχολιάζοντας την κυβερνητική απόφαση για επίταξη ακινήτων και εκτάσεων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο που θα τους αναγκάσει τελικά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Προανήγγειλε δε, πληθώρα κινητοποιήσεων από τους κατοίκους του νησιού:

«Δεν μπορείς να διώχνεις τους Έλληνες πολίτες από τα σπίτια τους, για να στεγάσεις αλλόθρησκους. Φοβάμαι ότι υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης να εγκαταλείψουμε τα σπίτια και τις περιουσίες μας προκειμένου να στεγαστούν οι μετανάστες. Βλέπουμε να στήνονται σπιτάκια υπερ-λουξ με όλες τις ανέσεις για να μείνουν οι μετανάστες, την ίδια στιγμή που υπάρχουν Έλληνες που πεθαίνουν από την πείνα και το κρύο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Να ζούμε σε ευρωπαϊκό κράτος και οι άνθρωποι να πεθαίνουν από το κρύο και την πείνα; Σήμερα το απόγευμα αποφασίζουμε στο δημοτικό συμβούλιο τις επόμενες κινήσεις μας. Αυτά που θα γίνουν, δε λέγονται. Ή φεύγουμε από τα σπίτια μας ή μένουμε κι εναντιωνόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα θα κάψω τις κάρτες μέλους της ΝΔ»
Ο κύριος Ελευθερόγλου εξαπέλυσε δριμύτατους χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, περιγράφοντας «το απίστευτο της κατάστασης» στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Σάμου.

«Προεκλογικά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την κοινότητά μας δύο φορές. Κάτσαμε μάλιστα στο ίδιο τραπέζι και κουβεντιάσαμε την κατάσταση στο νησί μας, αλλά και την απόφαση του ΣτΕ. Δεσμεύτηκε επανειλημμένως ότι θα σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις. Μου φάνηκε εξαιρετικά έντιμος άνθρωπος, γι’ αυτό και δώσαμε όλο μας το είναι να τον βγάλουμε πρωθυπουργό. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, ο Μητσοτάκης λέει ψέματα στον ελληνικό λαό. Τόσο αυτός, όσο και ο Μηταράκης είναι ανέντιμοι. Έχω ήδη ζητήσει τη διαγραφή μου από τη ΝΔ και σήμερα κιόλας θα κάψω όλες τις κάρτες μέλους».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο ! Μπραβο ! Μπραβο!!!Κανει την αρχη ο κ. Ελευθερογλου κ οσοι πιστοι,εντιμοι,ελληνοψυχοι προσελθετε κ τιναξτε απο πανω σας την κομματιλα κ τις παρωπιδες!!!Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΩΘΗΚΕ!!!

Απάντηση