Θρασύτατο βίντεο, μνημείο ψεύδους από Μητσοτάκη

Κάθε μέρα μας δικαιώνει η Ν.Δ. στην άποψη μας ότι είναι χειρότερη κι από τον σύριζα. Ακόμα και στο θράσος και στα ψέμματα, ξεπερνάει τον Τσίπρα  ο Μητσοτάκης, σε βίντεο που ανήρτησε για τους 7 μήνες της Ν.Δ.. Το βίντεο ξεκινάει με το Μητσοτάκη να “γκαρίζει” ότι μείωσε τον ΕΝΦΙΑ 22%. Η πραγματική μείωση είναι κάτω από 20%, που σημαίνει ότι κάποιος που έχει ένα μεσαίο διαμέρισμα σε μια περιοχή των δυτικών προαστίων θα πληρώσει λιγότερο 25 με 30 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή η Ν.Δ. χάρισε 2-2,5 ευρώ το μήνα στους φτωχούς Έλληνες, που μόνο από την άνοδο του πληθωρισμού στην διακυβέρνησή της, τους τα πήρε και με το παραπάνω.

Το κωμικοτραγικό βίντεο συνεχίζει με το Μητσοτάκη μαινόμενο, να λέει ότι κατάργησε το άσυλο στα ΑΕΙ, τη στιγμή που ούτε απέξω από την ΑΣΣΟΕ, το Πολυτεχνείο και την Πάντειο δεν τολμά κανείς να περάσει. Το τσίρκο συνεχίζεται με τον πινόκιο Μητσοτάκη να λέει ότι έδωσε επίδομα γέννησης 2.000 ευρώ. Το επίδομα είναι σε δόσεις 5 ετών και το παίρνουν όλοι οι λαθρομετανάστες, που φυσικά μετά την ανακοίνωση Μητσοτάκη μπουκάρουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα για να γεννήσουν εδώ.
Στη συνέχεια λέει ότι εφάρμοσε τον αντικαπνιστικό νόμο. Τον εφάρμοσε τόσο άγαρμπα και ερασιτεχνικά που αρκετοί “έξυπνοι” τον προσπέρασαν ενώ άλλοι νομοταγείς, αναγκάστηκαν να απολύσουν υπαλλήλους ή να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Μετά λέει ότι φρόντισε τους αστυνομικούς, που τους άφησε να τρώνε τσιμεντόλιθους στο κεφάλι και καμαρώνει για τους ρουσφετολογικούς  διορισμούς  στην αστυνομία, που θα γίνουν. Το παραλήρημα συνεχίζεται με τη λιγότερη φορολογία που έφερε. Η μείωση βέβαια της φορολογίας είναι μόνο για τους πολύ πλούσιους και γι’ αυτούς που έχουν πολλά χρήματα, ώστε να μπορούν να κτίσουν αυτή την εποχή.
Το αποκορύφωμα είναι όταν καμαρώνει για έναν τριψήφιο αριθμό που μπήκε στα κινητά. Μεγάααλο κατόρθωμα. Όλα τα λεφτά όμως είναι όταν λέει για τον νόμο-έκτρωμα που καταδίκασαν όλοι οι απόδημοι και ο πρώην υπουργός του Διαματάρης και με τον οποίο είναι ζήτημα αν θα μπορέσουν να ψηφίσουν 100.000 Έλληνες του εξωτερικού όταν στην αλλοδαπή ζουν τουλάχιστον 20.000.000 Έλληνες.
Αν σ’ όλα αυτά προσθέσουμε την ολοκληρωτική αποτυχία της Ν.Δ. με τη λαθρομετανάστευση,  τα Εξάρχεια, τα ελληνοτουρκικά, που ούτε σε διάσκεψη με το Κογκό δεν τους καλέσανε, την ίδια  πολιτική σύριζα στην παιδεία,την προδοσία της Μακεδονίας μας, τη Σακελλαροπούλου, την Γιάννα στο 1821, τις μπουλντόζες στο Ελληνικό που θα έμπαιναν το 2019, το ρεζίλεμα με τα Ίμια, τους μισούς σχεδόν Έλληνες που δεν έχουν ούτε 1.000 ευρώ στην άκρη, τους πλειστηριασμούς σπιτιών 300.000 τουλάχιστον Ελλήνων και πολλά άλλα που μας διαφεύγουν, τότε θα έχουμε την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που πέρασαν από τον τόπο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση