ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανθελληνικών θέσεων από τους ελληνόφωνους πολιτικούς. Νοιώθουμε πως στην ΕΛΑΣΥΝ έχουμε απόμείνει οι μόνοι που αντιστεκόμαστε έμπρακτα. Και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωβουλή με τον Πρόεδρο και ευρωβουλευτή της ΕΛΑΣΥΝ Γιάννη Λαγό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο ανεκδιήγητος λαθρολάγνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος συζήτησης αναφορικά με το κατά πόσο οι λαθρομετανάστες θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του δημογραφικού!

Πιο αναλυτικά τα…απίστευτα που είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μας τρομάζουν οι κινήσεις της κυβέρνησης στο προσφυγικό. Είναι σύνθετο το πρόβλημα και δεν είναι θέμα αστυνόμευσης.

Χρειαζόμαστε ένα κομμάτι να το ενσωματώσουμε! Τώρα μην μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού. Μιλάμε για ένα πολύ μικρό ποσοστό. Δεν λέω ότι η ενσωμάτωση των προσφύγων είναι η μόνη λύση, αλλά λέω ότι χρειάζεται και στη Βουλή και στην κοινωνία να κάνουμε μία συζήτηση για αυτά τα πράγματα.

Να συζητήσουμε για το δημογραφικό και πως μπορούν να βοηθήσουν οι πρόσφυγες. Να κάνουμε μία συζήτηση για την ευρωπαϊκή πολιτική και πως μπορούμε να πιέσουμε τους Ευρωπαίους για να δείξουν μία αλληλεγγύη. Δεν είναι θέμα για να βάλουμε πλωτά φράγματα στο Αιγαίο»

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!  ΦΥΛΑΤΕ  ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!

Ο  ΕΧΘΡΟΣ   ΕΙΝΑΙ  ΕΝΤΟΣ  ΤΩΝ  ΠΥΛΩΝ!!!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΥΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here