Τρέμει τον Γιάννη Λαγό και η κόρη του Σαδίκ

Με την παλληκαρίσια κίνησή του στο ευρωκοινοβούλιο, ο Γιάννης Λαγός έκανε τους θρασύδειλους Τούρκους και τους πράκτορές τους στην Ελλάδα να τρέμουν ότι θα πάθουν, ότι και το 1821. Η κόρη του τουρκοπράκτορα Σαδίκ, που είχε κάνει βουλευτή το κλεφτοπασόκ με προδοτικό εκλογικό νόμο το 1989, είπε  ότι ο επικεφαλής της Ε.ΛΑ,ΣΥΝ. είχε ζητήσει στη βουλή να αφαιρεθεί η ιθαγένεια της ίδιας και του γιού της. Η τουρκάλα εκμεταλλεύεται την ανοχή των προδοτών πολιτικάντηδων και μυξοκλαίγεται. Να είναι σίγουρη όμως, ότι είναι κοντά η ώρα που οι Έλληνες με μια άξια πολιτική ηγεσία, θα στείλουν αυτήν και όλους τους τούρκους πράκτορες πολλά χιλιόμετρα μακριά από τα άγια ελληνικά χώματα.

Στις 7/2/2020 μεταξύ των ομιλητών στην γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του BTTDD, ήταν και η Ισικ Σαδίκ Αχμετ – χήρα του θανόντος εθνικιστή Σαδίκ Αχμέτ.

Στον χαιρετισμό της ανέφερε τα εξής :

“Πολύτιμοι επίσημοι, πολύτιμοι συμπολίτες μου, πολύτιμοι δυτικοθρακιώτες, σας χαιρετίζω όλους με σεβασμό. Ήρθα χθες το βράδυ από τη Δυτική Θράκη και επιθυμώ να σας μεταφέρω τα χαιρετίσματα από το κόμμα DEB. Μετά από τον ερχομό μας στην Τουρκία, κάποια θέματα μπορούν πιο εύκολα να συζητούνται, εμείς ζώντας εκεί το βλέπουμε αυτό. Ο βουλευτής για τον οποίον μιλήσατε πριν, ο οποίος έφτασε να κάνει την ασέβεια να σκίσει την τουρκική σημαία, στο παρελθόν είχε υποβάλει επερώτηση στη Βουλή σχετικά με τον γιο μου. Ζητούσε να μας αφαιρέσουν την ιθαγένεια. Βρισκόμαστε συνεχώς υπό επιθέσεις. Η δύσκολη πλευρά της ιστορίας αυτής είναι εκεί, αλλά όταν με κάλεσαν να έρθω στην Προύσα, θέλησα να έρθω και σήμερα μόλις έφτασα. Το παράρτημα της Προύσας φυσικά είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Όλοι οι σύλλογοι αλληλεγγύης δυτικής Θράκης είναι έτσι και βλέπω πως θυσιάζοντας τη δουλειά τους, τις οικογένειές τους και ακόμη και τις διακοπές τους, με ενότητα και ομοψυχία, έκαναν πολύ ωραία αυτή τη δουλειά. Η ενασχόληση με τους συλλόγους φυσικά είναι μία δύσκολη δουλειά Και βλέποντας έτσι αυτή την αίθουσα αποτελεί μεγάλη χαρά για μένα. Μόλις μπήκα στην αίθουσα αντίκρισα τις φωτογραφίες του Σαδίκ Αχμέτ και αυτό για μένα είναι μεγάλος πόνος αλλά καθώς φέρω το επώνυμό του αποτελεί επίσης και μία μεγάλη περηφάνια. Είμαστε ισχυροί, είμαστε πετυχημένοι, ας είναι καλός ο δρόμος σας…..”

Στην συνέχεια της ομιλία της ευχαρίστησε τον Ερντογάν για τη στήριξή του και για το ότι ήρθε στην Ελλάδα και ανέφερε  πως ο γιος της δεν παρίσταται διότι είχε πάει σε μία συνάντηση στο Βερολίνο σχετικά με τα κεράσια.

Αισθάνεται πιο ελεύθερα λέει να μιλάει στην Τουρκία η κυρία Σαδίκ. ..

Πηγή : tourkikanea.gr

Απάντηση