ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

Κάποιοι τον ονομάζουν «νομικό ακτιβισμό» . Άλλοι «Δικαιοσύνη». Για εμάς αποτελεί καθήκον και υποχρέωση. Υποχρέωση επιβολής του νόμου , εκεί που όσοι τον υπηρετούν, «δυσκολεύονται», αδιαφορούν ή «δεν βλέπουν». Για όλους αυτούς, και κυρίως για την Ελλάδα, είμαστε εδώ. 

Η Μήνυση που ο Τάσος Συμιγδαλάς, εκ μέρους της ΕΛΑΣΥΝ κατέθεσε πριν από λίγο μόλις καιρό κατά του Τζαβέντ Ασλάμ στην Εισαγγελία Αθηνών, πήρε ήδη τον δρόμο της και σήμερα, διεξάγεται με εισαγγελική παραγγελία, προκαταρκτική εξέταση για την βεβαίωση των αδικημάτων που καταγγείλαμε. 

Με τον τρόπο αυτό, δείχνουμε τον δρόμο της νομιμότητας σε όλους τους «πρόθυμους» που προσποιούνται ότι δεν τον γνωρίζουν ή ότι «δεν αξίζει τον κόπο». Γιατί έστω και ένας Εισαγγελέας να κάνει σωστά τη δουλειά του και έστω ένας Δικαστής να δει την πραγματικότητα έτσι όπως είναι και όχι μέσω των παραμορφωτικών φακών των ΜΜΕ, των «αλληλέγγυων» καθαρμάτων και των λοιπών αλητών που λυμαίνονται σα βδέλλες την πατρίδα και τη δημόσια ζωή, κάτι θα αλλάξει. 

Σε αυτό το νέο που αλλάζει, θα είμαστε εκεί να δείχνουμε τον δρόμο, σε όποιον θέλει να ακολουθήσει.
Και αφήνουμε όλους τους υπόλοιπους «πατριώτες» στην μιζέρια και την εσωστρέφειά τους. Να μεμψιμοιρούν για την «κακή τους τη τύχη», να απαγγέλλουν επική ποίηση και να καταριούνται. Γιατί το μέλλον, όπως και να το κάνουμε, είναι εδώ. Εδώ που είμαστε εμείς.

 

Απάντηση