Μετανάστευση μια σύγχρονη συγκυρία;

Το φαινόμενο της μετανάστευσης ήταν πάντα αποτέλεσμα πού προέρχονταν από την ανάγκη και την επιθυμία των ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή. Δηλαδή είναι η προσπάθεια  εκείνων που μεταναστεύουν να απαλλαγούν από διάφορους παράγοντες πού καταπιέζουν την ζωή και την προσωπικότητα τους.

Η μαζική μετανάστευση αντίθετα υπακούει στην θέληση τών ανθρώπων να κατακτήσουν καινούργιο ζωτικό χώρο και να επιβάλουν τον πολιτισμό τους και την θρησκεία τους (αποικισμός, εποικισμός)
Ανέκαθεν οι ιθαγενείς πληθυσμοί ενός τόπου αμύνονταν κατά της μαζικής εισροής μεταναστών προκειμένου να σώσουν τον πολιτισμό την θρησκεία και την εθνική τους υπόσταση. Νά διατηρήσουν τον δικό τους ζωτικό χώρο και την ελευθερία τους.
Έτσι η ιστορία μας έχει διδάξει, μέσω των μεγάλων πολέμων πού γίνονταν πάντοτε όταν είχαμε μετακινήσεις διαφόρων φυλών από άλλες ηπείρους προς την Ευρώπη (Γότθοι, Βάνδαλοι, Μογγόλοι, Σλάβοι Τούρκοι κ.α) αλλά και με το παράδειγμα της Αμερικής που αποικίστηκε ειρηνικά από τους Ευρωπαίους και οδηγήθηκαν σε γενοκτονία και αφανισμό οι αυτόχθονες κάτοικοι της  .
Στην εποχή μας άρχισαν πάλι οι μετακινήσεις διαφόρων μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων με κοινή θρησκευτική πίστη(Ισλάμ),
τόσο από την Ασία όσο και από την Αφρική με προορισμό την <Χριστιανική> Ευρώπη. Η μεγάλη ιστορική διαφορά με όλες τις παλαιότερες μαζικές μεταναστευτικές ροές είναι ότι αυτή την φορά γίνονται με την υποστήριξη των μεγάλων κέντρων εξουσίας τής Ευρώπης αλλά και των περισσότερων κυβερνήσεων των Ευρωπαϊκών κρατών! Είναι απορίας άξιον πώς την εποχή τής γνώσεως οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να διδαχθούν από την ιστορία και όπως φαίνεται μάλλον  την αγνοούν επιδεικτικά οδηγώντας έτσι τον πολιτισμό και την φυλή τους σε εξαφάνιση!
Για ποιο λόγο λοιπόν τα Ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας οδηγούν τους λαούς της Ευρώπης σε εξαφάνιση?
Την απορία μας λύνει ο οραματιστής της σύγχρονης Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης Richard Nikolaus von coudenhove-Kalergi πολιτικός φιλόσοφος. Γεννήθηκε στο Τόκιο 16/11/1894 όπου ο πατέρας του Heinrich υπηρετούσε ως διπλωμάτης
 της Αυστρίας, μητέρα του ήταν η Γιαπωνέζα Mitsu Auyama. Ήταν μικτής Ευρωπαϊκής καταγωγής (Φλαμανδικης, Τσέχικης,Ουγγαρέζικης και Ελληνικής). Νυμφεύτηκε την Εβραία Ida Roland,(τό πατρικό της ήταν Klausner), δημοφιλή ηθοποιό. Πέθανε στις 27/7/1972. Ο πατέρας του ήταν στενός φίλος του Theodor Herzl ιδρυτή του Σιωνισμού.
Το 1922 στην Βιέννη ο Kalergi  ίδρυσε το κίνημα <Πανευρωπαϊκή Ένωση>  πού στόχευε στην δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης . Σαν πρώτο βήμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Στο οργανωτικό σχήμα εντάσσονται κορυφαίοι πολιτικοί όπως ο Γάλλος υπουργός εξωτερικών  και μετέπειτα πρωθυπουργός Μπριάν, ο Αντενάουερ, ο Ελευθέριος Βενιζέλος
κ.α. Επίσης εντάχθηκαν και διανοούμενοι όπως ο Sigmund Freud o Albert Einstein o Thomas Mann κ.α.
(Σημείωση όλοι Εβραίοι)
Το 1925 στην Βιέννη εκδίδει το ιδεολογικό μανιφέστο του. Το <Praktiscer Idealismus> όπου και καταδεικνύει την ουσία τού σχεδίου του. Δηλαδή ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών Ηνωμένων πολιτειών της Ευρώπης θα είναι ένα νέο είδος, προϊόν επιμειξίας. Δηλώνει με σαφήνεια ότι οι λαοί τής Ευρώπης θα πρέπει να διασταυρωθούν με τους Ασιάτες και με έγχρωμες φυλές, δημιουργώντας έτσι ένα εύκολα ελεγχόμενο πολυεθνικό ανθρώπινο κοπάδι για την άρχουσα ελίτ. Διακηρύσσει την εξάλειψη των εθνών και τού δικαιώματος τους στην αυτοδιάθεση. Μέσω της μαζικής μετανάστευσης και των εθνοτικών κινημάτων (Κόσοβο, Σκόπια, Βοσνία, Δυτική Θράκη κλπ).
Ποια είναι αυτή η ελίτ όμως? Ο Kalergi γράφει για το θέμα αυτό: Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάδας. Οι φυλές καί οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης τού χώρου τού χρόνου και των προκαταλήψεων. Η Ευρασιατική-Νεγροιδης φυλή τού μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του Ευρωπαϊκού Ιουδαϊσμού,η Ευρώπη παρά την θέληση της, εκλέπτυνσε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τους στο μελλοντικό καθεστώς τους ως ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.
Δεν είναι έκπληξη τό γεγονός ότι οι άνθρωποι που διέφυγαν από το γκέτο- φυλακή έγιναν η πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Έτσι η παρηγορητική περίθαλψη πού δόθηκε από την Ευρώπη, δημιούργησε μια νέα φυλή αριστοκρατών. Αυτό συνέβη όταν η Ευρωπαϊκή φεουδαρχική αριστοκρατία συνετρίβη εξαιτίας της απελευθέρωσης των Εβραίων.(Γαλλική επανάσταση).
Ο Kalergi γράφει στην Αυτοβιογραφία του:< Στις αρχές του 1924 έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Baron Louis de Rothschild και τον Max Warburg από το Αμβούργο, είχαν διαβάσει το βιβλίο μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg αυθόρμητα μου πρόσφερε 60.000 χρυσά μάρκα για βοήθεια. Ο Max Warburg, ήταν ένας από τους πιο διακεκριμένους καί σοφότερους των ανδρών που έχω έρθει ποτέ σε επαφή. Δεν έπαψε ποτέ να χρηματοδοτεί την προσπάθειά μου καί την <Pan-europe> , ο Max Warburg χρηματοδότησε το 1925 το ταξίδι μου στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρουσιάσω το βιβλίο μου στο ίδρυμα Ροκφέλερ. Αργότερα είχα την υποστήριξη καί την χρηματοδότηση από τούς (Ιουδαίους) τραπεζίτες Paul Warburg, Bernard Baruch, Arthur Burns, Milton Friedman καί τόν Mont Pelerin>.
(Ο επιχειρηματίας καί τραπεζίτης  Bernard Baruch ήταν πολύ στενός σύμβουλος τεσσάρων Αμερικανών προέδρων. Ο Max Warburg ήταν σύμβουλος του Kaizer πριν και κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, ήταν ο διευθυντής της οικογενειακής τράπεζας στο Αμβούργο από τό 1910 ως το 1938. Ό αδερφός του Paul ήταν ο ιδρυτής τού τραπεζικού συστήματος στις ΗΠΑ.)
Ως πατέρας τής μοντέρνας Ευρωπαϊκής Ένωσης πρότεινε τον ύμνο τού Μπετόβεν ως ύμνο της Ευρώπης. Δημιούργησε τό λογότυπο της Ε.Ε πού περιλαμβάνει τα δώδεκα αστέρια που συμβολίζουν τις δώδεκα φυλές τού Ισραήλ. (Οριστικοποιήθηκε από τον Εβραίο Paul M.G. Levi). Προς τιμή του καθιερώθηκε το βραβείο coudenhove-Kalergi το οποίο απονεμήθηκε προσφάτως για την προσήλωση και τον ζήλο πού επέδειξαν στο όραμα του στους Herman Rompuy καί Angela Merkel. (Δίδεται κάθε δύο χρόνια)
Από τα παραπάνω εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι οδηγός των Ευρωπαϊκών και παγκόσμιων κέντρων εξουσίας δεν είναι η εξυπηρέτηση των λαών αλλά η εξυπηρέτηση των νέων αριστοκρατών τού κόσμου. Αυτών που θα οδηγήσουν τον κόσμο στην παγκόσμια κυβέρνηση. Δηλαδή αυτών πού θα οδηγήσουν τον κόσμο στην αγκαλιά του Αντιχρίστου!
Υστερόγραφο: Ο coudenhove-Kalergi διατηρούσε δεσμούς με την Ελλάδα μέσω Ελλήνων πολιτικών πού στήριξαν την προσπάθεια του. Εκτός από τον Ελευθέριο Βενιζέλο με τους Νικόλαο Πολίτη, Λέων Μάκκα κα. Με τον Βενιζέλο σαν παλιός φίλος σχεδόν σαν συμπατριώτης αφού το επώνυμο Καλλέργης  είχε ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με την Κρήτη. Είχαν ιδιαίτερα στενή συνεργασία ιδίως σε σχέση με το ζήτημα της Ευρωπαϊκής πορείας τής Τουρκίας. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την προσέγγιση του με τον Ατατουρκ(?) το 1930 υποστήριζε ότι η Τουρκία πρέπει να αποτελέσει μέρος τής Ευρώπης. Του επισήμανε ότι η Ελλάδα θα συνεργαζότανε στην πολιτική του κίνηση μόνο εάν συμπεριλαμβανόταν και η Τουρκία στην Ευρώπη!
Υγ. Ευχαριστώ τα ιστολόγια theodotos.blogspot.com και terrapapers.com για τις πληροφορίες που άντλησα

Δημήτρης Ανδρεάκος

Αρχιφύλακας ΕΛ.ΑΣ.

Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here