Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η «ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ»

Η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν χώρα με ροπή στον κομμουνισμό. Αποτελεί ήδη μελανό παράδειγμα απολιθώματος, το εξίσου απολιθωμένο εδώ και δεκαετίες ποσοστό του ΚΚΕ, που όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα κόμματα που «γοητεύονται» από την κομμουνιστική παπάντζα (είτε το εννοούν πραγματικά είτε όχι) κυμαίνονται παγίως γύρω στο 40%, τουλάχιστον μετά την «μεταπολίτευση». Ως εκ τούτου, το να αποκαλέσεις κάποιον «κομμούνι», ενώ αλλού είναι βρισιά, εδώ μπορεί να αποτελεί και εύσημο. 

Το ότι η λεγόμενη «δεξιά» ασπαζόταν – έστω και αν δεν το ομολογούσε πάντα- τις σάπιες και καταστροφικές αυτές αντιλήψεις, δεν είναι καμία είδηση. Από τις  κρατικοποιήσεις εταιρειών που έκανε ο «εθνάρχης» με τις οποίες καταστράφηκε δια παντός η βαριά βιομηχανία και ο παραγωγικός ιστός στην Ελλάδα, από το κρατικό μονοπώλιο των προηγούμενων δεκαετιών σε πλήθος προϊόντων πρώτης ανάγκης μέχρι τις «προβληματικές» του Αντρέα, από την  εμετική «διανόηση» (εκτός ολίγων εξαιρέσεων) των Πανεπιστημίων μέχρι την προκλητική ασυλία των «εργατοπατέρων» και τον επί χρήμασι συνδικαλισμό, με τα λεφτά μας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και σε άλλα «προλεταριακά» στέκια, δεν χρειάζεται να κοπιάσει κανείς για να αποδείξει ότι η κομμουνιστική ιδεολογία έχει διαπεράσει την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.

Γιατί τα αραδιάζω όλα τούτα; Γιατί μου φαίνεται ότι η απόλυτη πειθαρχία στα μέτρα που καθημερινά εξαγγέλλονται από τον Κυριάκο στα διαγγέλματα (!) δεν οφείλεται μόνο στον φόβο για τον κορωνοϊό. Οφείλεται στην αποδοχή της λογικής του «κράτους- πατερούλη» που μεριμνά πάντα για το καλό μας, έστω κι αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς; 

Απαγορεύεται η δημόσια συνάθροιση άνω των 10 ατόμων. Γιατί 10; Έχει όριο το δεκάρι ο ιός; Με 9 δεν κολλάει; Απαγορεύεται λέει η βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Απ’ όσο θυμάμαι, αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραλιακούς πεζοδρόμους στην Ευρώπη. Γιατί απαγορεύεται; Έχει καμιά πληροφορία ότι ο Βαρδάρης κουβαλάει μικρόβια; Και πόσο να στριμωχτείς για να κολλήσεις ενώ πας περίπατο έξω, στον αέρα; Απαγορεύεται να λειτουργεί το εστιατόριο, έστω και με απόσταση μεταξύ των τραπεζιών, αλλά επιτρέπεται το delivery, χωρίς κανείς να ελέγχει αν ο παρασκευαστής του φαγητού νοσεί ή όχι, χωρίς να ξέρει κανείς αν αυτός φταρνίζεται ή βήχει πάνω στο φαγητό που θα φάνε εκείνοι που «μένουμε σπίτι».. Κλείνουν τις Εκκλησίες με την έμμεση ανοχή των «άγιων πατέρων» – που οι περισσότεροι με τη μαλθακότητα που τους δέρνει άλλο που δεν ήθελαν να κάθονται και να πληρώνονται-  αλλά συλλαμβάνουν κομμώτριες και καφετζήδες που τους πάνε για να επιβάλουν τα πρόστιμα στο Αυτόφωρο Μονομελές. Πώς τους μεταφέρουν; Με ανοιχτό καμιόνι για να τους φυσάει ο αέρας ή μέσα σε περιπολικό; Μετά που τους πάνε; Στη ΓΑΔΑ για δακτυλοσκόπηση και στην Ευελπίδων να συνωστίζονται σε μια αίθουσα ή στο υπαίθριο δικαστήριο κάτω από τον πλάτανο, εκεί που έκανε τα ανταρτοδικεία ο σφαγέας καπετάν- Γιώτης;  

Απαγορεύουν τα μπάνια στις πλαζ, ενώ επιτρέπουν στις παραλίες να συνωστίζονται εκατοντάδες λάθρο, οι οποίοι και μεταφέρονται με λεωφορεία στα «κέντρα ταυτοποίησης», επειδή προφανώς εκεί δεν χτυπάει κανένας ιός και επειδή κανένας από όσους εργάζονται εκεί , δεν πάει μετά στην οικογένειά του..

«Ιχνηλατούν» τα «περιστατικά» και τους προκύπτουν «ορφανά», ενώ τα μόνα «ορφανά» (του Μαρξ)  είναι οι ίδιοι που εμπνέονται τα «μέτρα».

Πέρα όμως από οτιδήποτε άλλο που αποδεικνύει πόσο έχει διεισδύσει ο διαλυτικός αριστερισμός στη συνείδηση του μέσου νεοέλληνα, είναι ότι, επιτρέπει να καταργούν στην ουσία την πίστη του, κάτι απίθανοι τύποι που αν και διαφημίζουν ότι «ανάβουν κερί», έχουν δεθεί χειροπόδαρα από την μασονική στοά στην οποία ανήκουν (άραγε οι μασονικές στοές, μια που ο λόγος, υπάγονται στην απαγόρευση συναθροίσεων ή αυτές έχουν ασυλία; ).

Η νοοτροπία λοιπόν αυτή, για όποιον μπορεί ακόμα να σκέφτεται λογικά χωρίς να κατευθύνει τη σκέψη του ο κάθε αγράμματος δημοσιοκάφρος, αποτελεί «πρόβα νυφικού» για το σύστημα, όπου «νύφες», όλοι εσείς!

 Τώρα λοιπόν, προβάρουν επάνω σας τα μέτρα για να γνωρίζουν αν αντέχετε- και πόσο- να παίξετε τον ρόλο της «νύφης» όταν εκείνοι αποφασίσουν. Γιατί δεν το έκαναν, πριν λίγα χρόνια με τον Η1Ν1, που έφερε χιλιάδες θανάτους σε όλον τον κόσμο; Επειδή σήμερα κρίνουν, ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να εκχωρήσει όλες τις ελευθερίες της, όλες τις αξίες της, όλη την υπόστασή της, σε «υπερεθνικούς οργανισμούς», όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αλλού το ΔΝΤ, αλλού η ΕΚΤ, αλλού ο ΟΗΕ και πάει λέγοντας, που από κανέναν δεν ελέγχονται και σε κανέναν δεν απολογούνται, παρά μόνο στις «λέσχες» και τις στοές που τους διόρισαν. 

Όταν λοιπόν σας ζητήσουν, στο επόμενο στάδιο, να πάρετε το «τσιπάκι», εσείς, επειδή είστε πρόθυμες «νυφούλες», εκτός από το μέτωπό σας ή το χέρι σας, θα δώσετε και ό,τι άλλο έχετε εύκαιρο «για να σωθείτε», όπως έκαναν οι Φαναριώτες και οι ραγιάδες για τους οποίους δεν είστε καθόλου περήφανοι, αντίθετα με τους άλλους, τους ανυπότακτους, τη μνήμη των οποίων τιμούμε σε λίγες μέρες.

Ένα όμως, αξίζει να θυμάστε, στην κατά τα άλλα, ελεύθερη επιλογή σας. Ότι μετά το νυφικό και τον γάμο, έρχεται και το «τετ α τετ» με τον γαμπρό. Και εκεί, μην έχετε καμία αμφιβολία, ο γαμπρός δεν θα είστε εσείς…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Δικηγόρος – ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα πολυ καλο αρθρο για πολυ σκεψη κ προβληματισμο…αν μη τι αλλο… Συγχαρητηρια στον κ.Ζωγραφο κ στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ!

Απάντηση