Τρίτη ημέρα επιθέσεων στην Ιστοσελίδα μας: Όσο σκληρότερα μας χτυπάτε, τόσο πιο πολύ θα σας πονάμε!

Η δυσκολία που αντιμετωπίζει κανείς στην πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας τις τελευταίες μέρες, οφείλεται στην συνεχόμενη επίθεση που δεχόμαστε από τους γνωστούς μηχανισμούς.

Ο λόγος είναι προφανής: Η ΕΛΑΣΥΝ είναι το μοναδικό κόμμα που αντιστέκεται με πρωτότυπη αρθρογραφία και επιχειρηματολογία στην λαίλαπα της κατατρομοκράτησης για τον κορωνοιό και τις συνέπειές του για τις αρχές και τις αξίες μας.
Το σημαντικότερο όμως, και το πλήρως ενθαρρυντικό για τις προσπάθειές μας, είναι ότι οι “αντίπαλοί” μας το αναγνωρίζουν, γι αυτό προσπαθούν ανεπιτυχώς, να μάς φιμώσουν. Τους καλούμε να βάλουν μυαλό. Οι ιδέες πολεμούνται με ιδέες και όχι με τεχνολογικά τερτίπια. Και επειδή και σε αυτά είμαστε καλύτεροί σας, έχουμε ήδη τα στοιχεία σας, τα οποία θα προωθηθούν στην Εισαγγελία, με την πρώτη ευκαιρία.

Ο αγώνας για ελεύθερη Ελλάδα είναι μάταιος χωρίς την ελευθερία στην σκέψη και την ενημέρωση, την οποία προασπίζουμε από την πρώτη μέρα της ύπαρξής μας.

ΕΛΑΣΥΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατι ρε λαμογια χτυπατε την ιστοσελιδα; Σας πειραζει η αληθεια ε; Ε βεβαια αφου ζειτε μεσα στο ψεμα….Μην σας νοιαζει ομως….Θα μας βρειτε μπροστα σας…

Απάντηση