Έρχεται εργασιακός μεσαίωνας! Ελευθέριος Βενιζέλος: Με SMS απολύθηκαν 300 άτομα

Μετά την έκρηξη του ιού διαφαίνεται και η επερχόμενη φτωχοποίηση σε Ελλάδα αλλά και σε Ευρώπη και τον καταλυτικό και ανθελληνικό ρόλο της Κυβέρνησης της Ελλάδος και του υπαλληλίσκου του Σόρος κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Οι αναστολές των συμβάσεων όσο και η εκ περιτροπής εργασία προβλέπονται στις πρόσφατες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για την προστασία των επιχειρήσεων, δηλαδή η απόλυτη καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων! Μιλάμε για ΠΝΠ, που είχε ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία πολύ πιο πριν τον Κορωνοϊό! Ειδικά το παράδειγμα του Ελευθέριος Βενιζέλος, δείχνει καθαρά τις παλαιότερες προθέσεις του Κυριάκου, για “ελαστικότερες” μορφές εργασίας, με άμεση μετατροπή των συμβάσεων αορίστου σε συμβάσεις με εκ περιτροπής εργασία! Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας μπορεί να καταγγέλει και την εταιρεία και την προσκυνημένη κυβέρνηση, αλλά οι αποφάσεις έχουν παρθεί! Πάνω από 300 άτομα θα μείνουν στον δρόμο χωρίς να πάρουν τα 800 ευρώ επίδομα, καθώς και η πλειονότητα των εργαζομένων αορίστου χρόνου θα γίνουν εκ περιτροπής εργασία!! Αυτές οι πολιτικές είναι οι πολιτικές της Νέας Εποχής, της Νέας τάξης και της ανελέητης Παγκοσμιοποίησης που σε αγαστή συνεργασία με την Νέα Ισλαμοκρατία και τον “Αλι Πασά” Κυριάκο, προωθούνται ώστε να γίνει όπως προείπαμε πλήρης φτωχοποίηση του Έλληνα αλλά είναι και σχέδιο Εθνοκτονίας σε εξέλιξη! Έλληνα έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, οι ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ, το Ομαιμόν, το Ομόγλωσσον, Ομότροπον και ομόθρησκον! Μας θέλουν πολίτες του “Κόσμου” και όχι Έλληνες Πατριώτες! Αυτό βολεύει τον Παγκόσμιο Σιωνισμό! Δεν μας θέλουν Ελεύθερους ανθρώπους αλλά άβουλους καταναλωτές! ΈΡΧΕΤΑΙ σκοταδισμός και κυβερνομεσαίωνας!

Έλληνα η Εθνική Ενότητα είναι επιβεβλημένη και θέλει Εθνική Συστράτευση! Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, μαζί με τον Πρόεδρο της και Ευρωβουλευτή Ι. Λαγό, ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ με πράξεις, κοντά στον Έλληνα Εργαζόμενο!

Έλληνα ένωσε τις δυνάμεις σου ώστε να γίνουμε το Εθνικό Ανάχωμα στα Εθνοκτόνα σχέδια των Κυβερνητικών υπαλληλίσκων του Σόρος!

Γιάννης Παντελαίος

Γυμναστής – Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here